Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Дејан рече

Krug dvojke nije glasao za Vučića, a nisi ni ti, tako da nisu seljačine

Pa ko je glasao? Gradjani nisu, mi seljacine nismo... ko je glasao? Jel glasao iko za Vucica uopste? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, cloudking рече

Pa ko je glasao? Gradjani nisu, mi seljacine nismo... ko je glasao? Jel glasao iko za Vucica uopste? 

Pa glasali su predsednici biračkih odbora i Razbojničk... ovaj Republička izborna komisija. Šta ti više hoćeš?

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, cloudking рече

Penzioneri i oni koji hoće da zadrže/dobiju posao kod kineskih/arapskih firmi kojima smo dali subvencije za plate u narednih 3-4 godina i naravno ovi što su se digli iz grobova da bi glasali.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, jovanstanic рече

Pa glasali su predsednici biračkih odbora i Razbojničk... ovaj Republička izborna komisija. Šta ti više hoćeš?

Treba prijaviti ovu poruku??!!!!!

Kako smeš

Takav rečnik nije dozvoljen ovde!

Letećeš brzo u " naručje Janka i Obija"

Tamo gde Republička komisija ne kvar.... Ne broji glasove  i gde lop... tamo neki ne kradu..

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Odahviing рече

Penzioneri i oni koji hoće da zadrže/dobiju posao kod kineskih/arapskih firmi kojima smo dali subvencije za plate u narednih 3-4 godina i naravno ovi što su se digli iz grobova da bi glasali.

Vostani Serbije 

Davno si glasala

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Aman ljudi, glasao je ko je glasao za SNS. To ne mozemo promeniti, slobodna volja coveka da glasa koliko god nam se to nesvidjalo. Jednostavno, imaju pravo da glasaju za SNS.

Treba gledati sta dalje, kako promeniti stvari i iscupati se iz kandzi ovih bandita koji srljaju u propast. Sta ljudi koji nisu glasali za SNS dalje da rade? Kako da se organizuju? Sta vi koji ste bojkotovali predlazete? Ja mislim da treba krenuti od poreza i traziti radikalno smanjenje. To sam predlagala i kada su poceli protesti hedan od 5 mil, ali su me ovde ismejali. I dalje mislim da je to super ideja. Imate li vi neke ideje?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, florenntina рече

Aman ljudi, glasao je ko je glasao za SNS. To ne mozemo promeniti, slobodna volja coveka da glasa koliko god nam se to nesvidjalo. Jednostavno, imaju pravo da glasaju za SNS.

Treba gledati sta dalje, kako promeniti stvari i iscupati se iz kandzi ovih bandita koji srljaju u propast. Sta ljudi koji nisu glasali za SNS dalje da rade? Kako da se organizuju? Sta vi koji ste bojkotovali predlazete? Ja mislim da treba krenuti od poreza i traziti radikalno smanjenje. To sam predlagala i kada su poceli protesti hedan od 5 mil, ali su me ovde ismejali. I dalje mislim da je to super ideja. Imate li vi neke ideje?

Ја ти реко који је једини начин, али ти се љутиш кад то неко каже :) 

А то није зато што сам ја много паметан или имам неке информације које други немају, него зато што тешко има алтернативе томе у овој и оваквој држави. Са овом и оваквом влашћу и опозицијом.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, florenntina рече

Како не, теоретисања и идеја су препуни, али реалност је таква да ће само смејање заживети

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Milan Nikolic рече

Треба да научите нешто да радите.

Znamo. Al dzaba sto mi znamo kad su na radnim mestima prknoljubi koji ne znaju.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, florenntina рече

Otkaci se od tog koncepta "ideja" to vise ne postoji. Ne postoje predlozi ni ideje ni saveti. Postoji samo ono sto novi hristos zapovedi po svojoj volji i kraj.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...