Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Дејан рече

Ko drugim gura sendviču u usta na kraju ga sam jede

Mnogo me zanima sta ti padne na pamet kad na primer vidis vest poput ove da su ovde dole kod mene ovi moji vranjanci glasali za SVM i to ni manje ni vise nego celo selo džumle! :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ја бих један сендвич, ал нико неће ни да понуди. Вероватно мисле да бих појо сендвич, па их заебо за глас/неизлазак.

Мого би један са неком добром пилетином на роштиљу, па одозго мајонез, купус салата, зелена салата, мало павлаке, и све то у оној лепињи доброј, оној празној али хрскавој, ако знате на коју мислим.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, cloudking рече

Mnogo me zanima sta ti padne na pamet kad na primer vidis vest poput ove da su ovde dole kod mene ovi moji vranjanci glasali za SVM i to ni manje ni vise nego celo selo džumle! :D

Пази да ти не одговори...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, cloudking рече

Ја са југа ти са свера ја сам ватра ти си невера...

Мислим да је то због песме покојне Усније Реџепове која промовише љубав без граница! 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, RYLAH рече

Ја бих један сендвич, ал нико неће ни да понуди. Вероватно мисле да бих појо сендвич, па их заебо за глас/неизлазак.

Мого би један са неком добром пилетином на роштиљу, па одозго мајонез, купус салата, зелена салата, мало павлаке, и све то у оној лепињи доброј, оној празној али хрскавој, ако знате на коју мислим.

Зезн'о си се.

Православни форум, Петров пост.:0205_whistling:

Намести ту капу мало боље, изгледа да не ради...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Mardarije рече

@Дејан tebra, ja sam mislio da si ti urban :laugh1:

WWW.021.RS

Širi centar Novog Sada bojkotovao je izbore uz izlaznost koja je retko gde bila veća od 30%, dok su pobedu SNS-u doneli birači u prigradskim naseljima gde je izlaznost na pojedinim biračkim...

Sve što je " krug dvojke" treba raseliti po selima a na njihovo mesto naseliti migrante :D

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, cloudking рече

Ništa što mi u poslednjih 16 godina od kada glasam nije palo na pamet.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

Ništa što mi u poslednjih 16 godina od kada glasam nije palo na pamet.

Pa da, ja te pitam sta je to? Sta ti padne na pamet?

Jesi u fazonu "kradu jbg sta da radim al nema bolji" ili si u fazonu "ko krade? NIko ne krade... jel zabranjeno da vranjanci vole madjare?"

ili nesto trece?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

Pa da, ja te pitam sta je to? Sta ti padne na pamet?

Jesi u fazonu "kradu jbg sta da radim al nema bolji" ili si u fazonu "ko krade? NIko ne krade... jel zabranjeno da vranjanci vole madjare?"

ili nesto trece?

Kako rekose, jedno selo je glasalo, možda je odluka seljana takva, iz njihovih razloga.

Ako je kradja, ja ne očekujem ništa na pošteno, jer to ne postoji, naročito ne u politici. Ko hoće pošteno da se bavi politikom taj treba kod psihijatra da ide i nije to stvar Srbije već cele planete.

Nije bilo poštenog vladanja ni za vreme Nemanjića ni Lazara pa što bi ga bilo sad?

A stvari stoje ovako, u razgovoru sa jednim debelim nemačkim krmetom sam rekao da se divim Nemačkom narodu, što jeste tačno, jer se uvek iz pepela dignu i jaki su mnogo, i da se divim kako imaju uredjenu državu i poštuju zakone. On mi je na to rekao: Ja radim na visokom položaju u velikim kompanijama, u Nemačkoj kada radim uglavnom radimo pošteno, van Nemačke uglavnom radimo nepošteno ali kako god da radimo radimo u interesu naše države.

Dakle, kako god da je ok je ako je u interesu Srbije, i mi kurve od vas poštenjačina, da ne kažem žutog poštenja, ne možemo da dodjemo do izražaja, a bliska istorija pokazuje da nam tom politikom ne gine bankrot. Dok god moja država i moj narod u ovoj dolini plača ostvaruju svoje interese, bole me patka kako je do toga dodjeno, naši neprijatelji sugurno ne igraju pošteno. I ne znam koliko moraš biti malouman da očekuješ fer plej.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Дејан рече

Kako rekose, jedno selo je glasalo, možda je odluka seljana takva, iz njihovih razloga.

Ako je kradja, ja ne očekujem ništa na pošteno, jer to ne postoji, naročito ne u politici. Ko hoće pošteno da se bavi politikom taj treba kod psihijatra da ide i nije to stvar Srbije već cele planete.

Nije bilo poštenog vladanja ni za vreme Nemanjića ni Lazara pa što bi ga bilo sad?

A stvari stoje ovako, u razgovoru sa jednim debelim nemačkim krmetom sam rekao da se divim Nemačkom narodu, što jeste tačno, jer se uvek iz pepela dignu i jaki su mnogo, i da se divim kako imaju uredjenu državu i poštuju zakone. On mi je na to rekao: Ja radim na visokom položaju u velikim kompanijama, u Nemačkoj kada radim uglavnom radimo pošteno, van Nemačke uglavnom radimo nepošteno ali kako god da radimo radimo u interesu naše države.

Dakle, kako god da je ok je ako je u interesu Srbije, i mi kurve od vas poštenjačina, da ne kažem žutog poštenja, ne možemo da dodjemo do izražaja, a bliska istorija pokazuje da nam tom politikom ne gine bankrot. Dok god moja država i moj narod u ovoj dolini plača ostvaruju svoje interese, bole me patka kako je do toga dodjeno, naši neprijatelji sugurno ne igraju pošteno. I ne znam koliko moraš biti malouman da očekuješ fer plej.

Које интересе?
Какви непријатељи?
"Интереси", "непријатељи", "народ"...
Дај човече, каква је ово кпј/спс-овска пропаганда?

image.png.d52f602ddb4db4128ffdbf53280222f7.png

Овај је гарант ишао да заступа твоје и народне интересе.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, gavrosaurus рече

Које интересе?
Какви непријатељи?
"Интереси", "непријатељи", "народ"...
Дај човече, каква је ово кпј/спс-овска пропаганда?

image.png.d52f602ddb4db4128ffdbf53280222f7.png

Овај је гарант ишао да заступа твоје и народне интересе.

Ti znas da nije?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Дејан рече

Ti znas da nije?

Не, ти знаш да јесте?

И то, човече, Немци, непријатељи, интереси...
Какви немци, какви хрвати, Јасеновац пре неки дан?

Човече, нерегуларни избори су одржани пре 5 дана, усред пандемије, РИК ни после 5 дана није дао ишта осим "прелиминарних" резултата, на више од 230 (ДВЕСТА ТРИДЕСЕТ) локација се понавља гласање због бројних нерегуларности...
И сад поново прича о корони као и ти о немцима и ко зна чему у време кад треба утврдити шта се дешава са тим изборима, колико је бре људи уопште гласало? У сред Врања побеђују неки маџари, бре човече...
Какви немци, какви непријатељи, побогу...

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

Svajcarci bi rekli suprotno....radimo u svom (licnom) interesu, zato su i jaci od nemaca. :)
Jaku drzavu cine jake individue, i sistem meritokratije, gde napreduju najvredniji.

To je ono sto Srbiji nece da pruzi ni vucic za kog si ti galsao a ni (skoro) niko iz opozicije.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...