Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, cloudking рече

Nauka- ne znamo mozda moze
Cloud- nauka kaze da mozda moze a ja sam citao blogove nekih radiologa gde su pisali da definitivno ostavlja samo im treba jos vremena za rezultate.
Haveaniceday- Hahahah naravno da ne moze, jesi ti iso u skolu nekad ajde malo istrazi to bolje pametan si covek cudno je da ovoliko nemas pojma  o osnnovama medicine i pulmologije ... hahah , slusaj "ostecenja na plucima od nekog ko nije ni imao simptome", hahahahahah

Pa naravno da ne moze, nauka ce uvek i za sve da kaze "mozda moze" i za svaku glupost imas neki naucni rad. Npr imas naucni rad koji je nasao korelaciju izmedju perioda rodjenja ( u godini ) i nekih osobina.

Ti brate stvarno ne razumes nauku kako funkcionise i radi, i kako to mozes da koristis u stvarnom zivotu... definitivno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Pa nauka na sve kaze "mozda moze" i na astrologiju kaze "ne znamo mozda moze"....

pa kad su budale naucne... umesto lepo da pitaju nekoga ko zna sve te stvari....

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Pa naravno da ne moze, nauka ce uvek i za sve da kaze "mozda moze" i za svaku glupost imas neki naucni rad. Npr imas naucni rad koji je nasao korelaciju izmedju perioda rodjenja ( u godini ) i nekih osobina.

Ti brate stvarno ne razumes nauku kako funkcionise i radi, i kako to mozes da koristis u stvarnom zivotu... definitivno.

Ja ne znam sto ti ne odes i objasnis im da ne moze? S obziiom da medicina kaze "ne znamo" ti se pojavis  i kazes "ja znam!" brateu, Nobel ti se smesi u facu a ti sedis ovde i pisakaras po forumima! Sedi i pretoci to u naucni rad jbt!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

A sta su radiolozi strucniji od mene i tebe za koronu majke ti? :D

Pa i nisu.. i ja tako u slobodno vreme gledam radioloske snimke pluca kovid pacijenata sa razlicitim klinickim slikama, sto, verujem i ti sam radis kad je crveno slovo il nedeljom kad  nema sta da se radi po kuci...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ja ne znam sto ti ne odes i objasnis im da ne moze? S obziiom da medicina kaze "ne znamo" ti se pojavis  i kazes "ja znam!" brateu, Nobel ti se smesi u facu a ti sedis ovde i pisakaras po forumima! Sedi i pretoci to u naucni rad jbt!

Sto ne napisu ovi tvoji radiolozi iz bloga u naucni rad... :D

primeni na njih isti standard kao na mene....

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Pa i nisu.. i ja tako u slobodno vreme gledam radioloske snimke pluca kovid pacijenata sa razlicitim klinickim slikama, sto, verujem i ti sam radis kad je crveno slovo il nedeljom kad  nema sta da se radi po kuci...

Pa da, oni gledaju radioloske snimke pa su strucni da znaju da l je ostecenje na snimku nastalo od korone ili od cega vec. :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Sto ne napisu ovi tvoji radiolozi iz bloga u naucni rad... :D

primeni na njih isti standard kao na mene....

Kazu da je je jos rano i da moramo da sacekamo puno vremena za definitvne zakljucke jer ih je sada nemoguce izvesti...

da te podestim, ja sam onaj koji kaze "ne znam, mozda moze" ti si taj koji kaze "hahah ne da NE MOZE nego ko pomilsi da moze taj je budala kosmickih razmera i keva mu kurva"

Nekako vise verujem ljudima koji su oprezni sa svojim nalazima nego tom Nestorovic tipu ljudi " ma daj be sve je ok, naucnici nameju pojma, mediji lazu a ja sam  sam ih sve provalio sam, i to pre dorucka!"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Pa da, oni gledaju radioloske snimke pa su strucni da znaju da l je ostecenje na snimku nastalo od korone ili od cega vec. :D

To je tacno... jednog lika zgazio voz a radiolozi na osnovu tragova  na plucima zakljucili da je umro od toga sto se uboo na preslicu...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Kazu da je je jos rano i da moramo da sacekamo puno vremena za definitvne zakljucke jer ih je sada nemoguce izvesti...da te podestim, ja sam onaj koji kaze "ne znam, mozda moze" ti si taj koji kaze "hahah ne da NE MOZE nego ko pomilsi da moze taj je budala kosmickih razmera i keva mu kurva"

Pa naravno da to kazu, da mogu da lupe gluposti, da im budale poveruju po blogu a posle da se vade pa nismo rekli da moze, samo da mozda moze. I onda ti nabiju paranoju a ti se svadjas sa prijateljima jer su ti prisli na metar i po......

Подели на овим сајтовима

Da te podsetim da je ovo tema o izborima... zasto stalno ovo radis? uvatis se ko pit bul i nema te sile koja s tobom moze da se urazumi, koja god da je tema bombardujes nizovima postova koje pritom svaki (BUKVALNO SVAKI) editujes posle 10ak minuta i dodajes stvari za koje znas da sagovornik nikad nece da vidi al ce zato oni koji citaju kasnije da vide. Ovo si oduvek radio i ja sam ti oduvbek pricao da je bezobrazno i neposteno. Ako si nesto zaboravio napisi novi post, nemoj da podvaljujes

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Da te podsetim da je ovo tema o izborima... zasto stalno ovo radis? uvatis se ko pit bul i nema te sile koja s tobom moze da se urazumi, koja god da je tema bombardujes nizovima postova koje pritom svaki (BUKVALNO SVAKI) editujes posle 10ak minuta i dodajes stvari za koje znas da sagovornik nikad nece da vidi al ce zato oni koji citaju kasnije da vide. Ovo si oduvek radio i ja sam ti oduvbek pricao da je bezobrazno i neposteno. Ako si nesto zaboravio napisi novi post, nemoj da podvaljujes

pa dobro izvini. Editujem jer nesto bolje srocim u glavi. Brze mi ruke od pameti nekad.

Подели на овим сајтовима

On 22.6.2020. at 20:00, Натан рече

Једина добра страна избора је што су другосрбијанске странке испод цензуса и неће више да се развлаче по скупштини. Бар нешто. хд

То можда и није добро, јер се давање медијског простора показало као најбоље средство против њих - подиже се свест да постоје, а толико иритирају људе да изазивају контраефекат. Сваким појављивањем повећавају снагу својих политичких противника (било ког), а анестезирају своје бираче. Отприлике нешто слично попут медвеђе услуге коју Н1, Данас и остали анти-СНС медији чине анти-СНС опцији: стварају толико јак утисак да је цела Србија против СНС и да за СНС гласају само "ботови", да је анти-СНС опција у потпуности пасивизирана.

Подели на овим сајтовима

105573761_265529911540581_63852651297341

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...