Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Дејан рече

Kako rekose, jedno selo je glasalo, možda je odluka seljana takva, iz njihovih razloga.

Nije bilo poštenog vladanja ni za vreme Nemanjića ni Lazara pa što bi ga bilo sad?

Сигурно су се договорили тако. 

Слушали смо раније да Вучића пореде са Милошем Обреновићем. А сад  ти поредиш власт СНС примитиваца и истрипованих лажних богова са владавином Немањићим и Лазара и то све тако ђутуре и паушално прескачући векове, контексте, епохе и на крају поенту и тиме вршиш апсолутно обесмишљавање свега.. Али шта си све у стању да поредиш не чудим се. И за веће ствари си правио срамотне паралеле.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече
RS.N1INFO.COM

Gradski odbor Narodne stranke Vranje obaveštava javnost da je Vladi Srbije...

Није њуз.нет...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, gavrosaurus рече

Не, ти знаш да јесте?

И то, човече, Немци, непријатељи, интереси...
Какви немци, какви хрвати, Јасеновац пре неки дан?

Човече, нерегуларни избори су одржани пре 5 дана, усред пандемије, РИК ни после 5 дана није дао ишта осим "прелиминарних" резултата, на више од 230 (ДВЕСТА ТРИДЕСЕТ) локација се понавља гласање због бројних нерегуларности...
И сад поново прича о корони као и ти о немцима и ко зна чему у време кад треба утврдити шта се дешава са тим изборима, колико је бре људи уопште гласало? У сред Врања побеђују неки маџари, бре човече...
Какви немци, какви непријатељи, побогу...

Isuviše ograničeno i lokalno razmišljaš. 

Nego, za koju si ti opciju?

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Вилер Текс рече

Сигурно су се договорили тако. 

Слушали смо раније да Вучића пореде са Милошем Обреновићем. А сад  ти поредиш власт СНС примитиваца и истрипованих лажних богова са владавином Немањићим и Лазара и то све тако ђутуре и паушално прескачући векове, контексте, епохе и на крају поенту и тиме вршиш апсолутно обесмишљавање свега.. Али шта си све у стању да поредиш не чудим се. И за веће ствари си правио срамотне паралеле.

To što ja napišem ti nisi u stanju ni da protumačiš kako treba, što bi reko alkos alkosu, to što sam ja popio ti ne možeš ni da preplivaš.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Дејан рече

To što ja napišem ti nisi u stanju ni da protumačiš kako treba, što bi reko alkos alkosu, to što sam ja popio ti ne možeš ni da preplivaš.

То што ти напишеш уме да буде џибра коју ни најгори алкос не би попио. 

Подели на овим сајтовима

Изненадио ме је податак да је Демократска странка у јеку своје владавине имала највише 900 хиљада гласова, а сада Напредна странка има 2 милиона гласова и то некоме није довољно.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Дејан рече

Isuviše ograničeno i lokalno razmišljaš. 

Nego, za koju si ti opciju?

Е па у реду, радујем се напредном глобализму. Једино шти су ти председника помешали данас са тачијем. ;)

У овој фарси где треба да бирам неког апаратчика већ изабраног - ни за једну.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Milan Nikolic рече

Изненадио ме је податак да је Демократска странка у јеку своје владавине имала највише 900 хиљада гласова, а сада Напредна странка има 2 милиона гласова и то некоме није довољно.

Dovoljno za šta?

Inače, iako zaista nije bitno jer ne znam ni šta si hteo tim poređenjem i tim ciframa... koalicija oko DSa je imala 1.590.200 glasova na izborima 2008.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

Dovoljno za šta?

Nekome.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, gavrosaurus рече

Е па у реду, радујем се напредном глобализму. Једино шти су ти председника помешали данас са тачијем. ;)

У овој фарси где треба да бирам неког апаратчика већ изабраног - ни за једну.

Koga si podržavao ranije?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Дејан рече

Koga si podržavao ranije?

Једном сам се преварио и подржао Коштуницу, док се није испоставило да он нема утробу, очито ни амбицију да му кидају утробу, а ни он другима.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

Odakle im be dva miliona ne lupaj

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...