Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пошто у медијима, због Тијане Ајфон и рођења Цециног унука, нема места за питања о вакцинисању, превареним у ПКБ-у ,5Г мрежи итд:

Цитат

У Београду је од 12 часова испред Народне скупштине почео народни сабор против обавезне вакцинације и против режима Александра Вучића.

Цитат

Наш први захтев је оставка Александра Вучића, као и да народ гласа на референдуму да ли ја за увођење 5Г мреже и да ли је за обавезно вакцинисање – истакао је Раде Војводић.

NARODNI-SABOR-PROTEST-700x394.jpg

Србин

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Milan Nikolic рече

Чекај бре човече, како ово да схватимо и ми који нисмо тагована особа:

И ти ћеш @florenntina овде доћи да макар умреш?

Побогу.

Цитат

На крају, желим да ме сахране у земљи где сам научио да ходам - са сетом у очима прича пензионер.

Па шта је Србија постала, земља за умирање, не капирам?

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Н И Н Е рече

Критика опозиције, то да. Испирају људима мозак са Ђиласом "лоповом". Плате хиљаду две евра за клевету па опет лажу, имају одакле да плаћају казне.

Eto, Djilas nije lopov, Čeda nije narkoman, Čanak nije separatista, sve pet :D

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Дејан рече

Ни Вучић није диктатор.

Сви наведени су показали да су њихова дела достојна дивљења.

Подели на овим сајтовима

Људи гласају против опозиције, а не за Вучића, и за то имам разумевања, иако никада не учествујем на тим изборним баханалијама, али ко хоће да гласа, то му дође, нажалост, најразумнија опција.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дејан рече

Чеда и Чанак нису против власти, па се не рачунају. Права опозиција не може да се представи већини гласача... Али џаба све ово, ти си се помирио са стањем, не вреди да причам. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Н И Н Е said:

Чеда и Чанак нису против власти, па се не рачунају. 

Ne mogu kad su im iste gazde.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Н И Н Е рече

Чеда и Чанак нису против власти, па се не рачунају. Права опозиција не може да се представи већини гласача... Али џаба све ово, ти си се помирио са стањем, не вреди да причам. 

Računaju se etikete.

A koja je to prava opozicija?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...