Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, florenntina рече

Ma politika i politicari su posebna (grozna) prica. Ja sam mislila na postenije uslove zivota i rada za obicne ljude, da te stiti zakon ako si u pravu, da ugovor i dogovor u biznisu imaju vaznost, da postoje posledice neispunjavanja obaveza itd itd... 

Jok, svuda je priča ista. Mentalitet nam je takav. Sve je to lepo što ti očekuješ, ja se tome isto nadam, ali ne dolazi to preko noći.

Još ćemo mi mnogo soli pojesti dok se kolko toliko naznake neke ne budu ka tom cilju.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Koji tačno?

Као што рекох, нећу да се трудим да ти објашњавам јер си се помирио са стањем у земљи. Овај дијалог нема сврхе.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Н И Н Е рече

Као што рекох, нећу да се трудим да ти објашњавам јер си се помирио са стањем у земљи. Овај дијалог нема сврхе.

Kako može biti dijaloga kad sam ja "pomiren" a ne znamo ko je opozicija.

Ili te je možda sramota da o tome pričaš :D

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

Kako može biti dijaloga kad sam ja "pomiren" a ne znamo ko je opozicija.

Ili te je možda sramota da o tome pričaš :D

Није ме срамота али не видим поенту. Ти би да се спрдаш, не желиш да причаш озбиљно. Можда нисам саговорник на твом нивоу. Желим ти све најбоље у животу и да се сви извучемо из овог глиба у којем смо тренутно.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Општински одбор Странке слободе и правде Стари град данас је распуштен, а смењен је и председник београдског...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Дејан рече

Kako do ovog zaključka dodje?

Такав ми утисак, јер кад питам људе, за које знам да не припадају ни једној интересној групи и да по слободној вољи гласају за СНС, зашто гласају за њих, углавном се одговор своди на ''Само да не дођу ови из опозиције'', јер на њих гледају као на неку варијанту ДОС-а (пу-пу.. не поновило се :D). 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Milan Nikolic рече

Ово јер смешно. Да нема пријатеља и браће/сестара, рођака који већ имају децу па им проследе многи људи не би могли да купе све што им треба када стигне дете. 

Мука ми је бре од ових спрдњи са сиротињом.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Н И Н Е рече

Није ме срамота али не видим поенту. Ти би да се спрдаш, не желиш да причаш озбиљно. Можда нисам саговорник на твом нивоу. Желим ти све најбоље у животу и да се сви извучемо из овог глиба у којем смо тренутно.

Kako da pričam ozbiljno ikad se o meni sve zna, a vi ostali sve nešto izokola.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Ово јер смешно. Да нема пријатеља и браће/сестара, рођака који већ имају децу па им проследе многи људи не би могли да купе све што им треба када стигне дете. 

Мука ми је бре од ових спрдњи са сиротињом.

Izvini, koliko para se dobija za prvo , drugo, treće dete i za čijeg mandata je to uvedeno?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...