Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 40 минута, Aandrej рече

Ti si ozbiljan? Ako jesi ne znam kako se strucno naziva to stanje

Saznaj, mogućnosti učenja u ovom informatičkom dobu su zaista velika

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Дејан рече

Bratac, vranjsko selo je zaokružilo br 4 , dalje od toga nisu čitali, nisi ni ti daleko od toga dogurao

Бар нисам догурао до тога да браним (оправдавам и доводим у питање) такве криминалне активности као што је заокруживање броја 4 у Врању.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Дејан рече

Bratac, vranjsko selo je zaokružilo br 4 , dalje od toga nisu čitali, nisi ni ti daleko od toga dogurao

Pa citali valjda pre ako nisu citali dalje?

Sta im falilo kod 1,2 ili 3? :D

пре 7 часа, Дејан рече

Kako rekose, jedno selo je glasalo, možda je odluka seljana takva, iz njihovih razloga.

a da...  :D :D :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Izdajničke novine pišu da su trebali da glasaju za Srpsku Desnicu, a oni zaokruživali i gde treba i gde ne :D

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Вилер Текс рече

Бар нисам догурао до тога да браним (оправдавам и доводим у питање).

Kada čovek nije dogovoren sam sa sobom neće biti ni sa svetom

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Nije  Dejan slagao nista, vi konstatno zaboravljate da se u Srbiji glasovi kupuju, radnim mestima u drzavnim firmama, subvencijama, pretnjama i direktno - parama.

Mislim ne znam sta vi hocete, zemlju gde je glasanje posteno a imas mogucnost da glasas da ostanes na poslu ili izgubis posao....

Ja npr znam preduzetnika cija je cela porodica glasala za vucica.. jer.... sto da trpi torturu od dobrih drzavnih institucija kao sto je poreska inspekcija... nema tu nista ilegalno, a i da ga proglasis ilegalnim besmisleno je..... jer prakticno ne mozes da dokazes nista.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Nije  Dejan slagao nista, vi konstatno zaboravljate da se u Srbiji glasovi kupuju, radnim mestima u drzavnim firmama, subvencijama, pretnjama i direktno - parama.

Mislim ne znam sta vi hocete, zemlju gde je glasanje posteno a imas mogucnost da glasas da ostanes na poslu ili izgubis posao....

Ja npr znam preduzetnika cija je cela porodica glasala za vucica.. jer.... sto da trpi torturu od dobrih drzavnih institucija kao sto je poreska inspekcija...

Tako je, ne možeš da muljaš sa porezom a da budeš opozicionar :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дејан рече

Tako je, ne možeš da muljaš sa porezom a da budeš opozicionar :D

Haha, mozes, al je lakse ako nisi. :D

Sto bi iko birao tezi put, lepo podrzis vladajuce, das im glasove, ako ih jos odvedes na neko picence dobijes raznorazne dojave, informacije itd. To je slucaj kod svake vlasti, kada das nekom da pretace med, nemoj se cuditi ako lize kasiku na svaki zahvat..

Ja iskreno nisam siguran da si glasao za vucica, al odlicno argumentujes ljudima ovde njihove falinke, gde oce da menjaju vucica a sopstvene kuce su im u haosu i za to krive vucica. I da sutra dan zamene vucica kriv bi im bio neko drugi.

Ja se svakako slazem sa svime sto oni pricaju o vucicu al me ne zanima preterano.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Haha, mozes, al je lakse ako nisi. :D

Sto bi iko birao tezi put, lepo podrzis vladajuce, das im glasove, ako ih jos odvedes na neko picence dobijes raznorazne dojave, informacije itd. To je slucaj kod svake vlasti, kada das nekom da pretace med, nemoj se cuditi ako lize kasiku na svaki zahvat..

Ja iskreno nisam siguran da si glasao za vucica, al odlicno argumentujes ljudima ovde njihove falinke, gde oce da menjaju vucica a sopstvene kuce su im u haosu i za to krive vucica. I da sutra dan zamene vucica kriv bi im bio neko drugi.

Ja se svakako slazem sa svime sto oni pricaju o vucicu al me ne zanima preterano.

Ne samo da sam glaso , već sam i ženu natero da glasa. U mom užem familijarnom okruženju i oni što ne vole Vučića predamnom moraju da pričaju da ga vole.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

Ne samo da sam glaso , već sam i ženu natero da glasa. U mom užem familijarnom okruženju i oni što ne vole Vučića predamnom moraju da pričaju da ga vole.

Da ne stavljaju zelenu salatu iz Jovanjice u te (posne) sendviče? To bi objasnio dosta toga 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, cloudking рече

Србија.

Где већина верујућих деле мишљење са ортодоксним атеистом контра админа највећег православног форума.

Облаче, пре него што форумски умрем да ми даш твој опроштај за сваку тешку реч и неспоразум на овом форумским свету. И твој атеистички благослов да могу мирно форумски умрети. Веруј да ће ми у real life-у више значити од опроштаја и благослова неких "верујућих".

Још је Ап. Павле упозоравао да многи који не познају Бога боље слушају закон Божји од неких верујућих јер је тај закон у срцу написан кроз савест, па се њихове мисли боре и осуђују незаконитост.

Ето, отворено ти кажем да си ми ближи брат у Христу од хришћанских фарисеја без савести.

Још једном, опрости ако је било каквих тешких речи са моје стране на форуму. Заиста би ми значило.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...