Natasa. Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 On 3. 5. 2020. at 12:01, Изида рече Где ја да нађем органски авокаду у Ужицу? Expand Bože...pa kako živite bez organski gajenog avokada? Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 On 3. 5. 2020. at 12:01, Изида рече Замисли да ми неко предложи органски авокадо као састојак. Где ја да нађем органски авокаду у Ужицу? Expand On 3. 5. 2020. at 13:22, Natasa. рече Bože...pa kako živite bez organski gajenog avokada? Expand @Avocado нешто те оговарају овде колко видим... JESSY, Kafanski amater, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 Sve tačno... nema me u Užicu... JESSY and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 On 3. 5. 2020. at 17:37, Avocado рече Sve tačno... nema me u Užicu... Expand Хоће само да те искористе за краткотрајно задовољство. Avocado and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 3, 2020 Пријави Подели Написано Мај 3, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2021 Еј, ако неко има времена нека ми напише који сос најбоље иде уз бечке шницле. Ја их једем без икаквих додатака, али не знам који сос иде и да ли уопште иде. Чисто за моје укућане и госте. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Април 29, 2021 Пријави Подели Написано Април 29, 2021 On 3. 5. 2020. at 13:22, Natasa. рече Bože...pa kako živite bez organski gajenog avokada? Expand I to domaćeg Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MSale93 Написано Април 29, 2021 Пријави Подели Написано Април 29, 2021 On 29. 4. 2021. at 19:48, Изида рече Еј, ако неко има времена нека ми напише који сос најбоље иде уз бечке шницле. Ја их једем без икаквих додатака, али не знам који сос иде и да ли уопште иде. Чисто за моје укућане и госте. Expand Мајонез и нешто на ту фору (тартар сос рецимо) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 29, 2021 Пријави Подели Написано Април 29, 2021 Ništa bez avokada... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Април 30, 2021 Пријави Подели Написано Април 30, 2021 Napravili ljudi i On 29. 4. 2021. at 21:34, MSale93 рече Мајонез Expand od On 29. 4. 2021. at 22:22, Avocado рече avokada Expand sanja84, Avocado and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Фебруар 26, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2023 Ко има времена нека ми напише који једноставан и брз рецепт за јела посна на води. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 28, 2023 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2023 On 26. 2. 2023. at 22:07, Изида рече Ко има времена нека ми напише који једноставан и брз рецепт за јела посна на води. Expand Помешаш очишћен самлевен слан печен кикирики са киселим краставчићима, црним луком, паприком, куваним кромпиром (пире) тј са чиме желиш и ето ти паштета. Мера нека ти буде по жељи, а и састојци. Калорично је али немој за више дана да правиш да не ускисне. Мени је трајало највише око пет дана. Мислим, појео сам. Лепо је и танке кришке хлеба намазати сенфом и испећи у рерни па онда намазати кечапом. Све зависи од укуса, шта ко воли. Ја сам ко прасе, могу и ''15'' дана да једем једно те исто, а могу вала и свашта нешто различито. Тако да нисмо сви исти. Изида and Милошшш је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Март 1, 2023 Пријави Подели Написано Март 1, 2023 Банча чај калцијум Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Март 1, 2023 Пријави Подели Написано Март 1, 2023 Neka Hrvatica je rekla da dve stvari drze muskarca zeni dosta seksa i dobra kuhinja, pametna zena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Март 2, 2023 Пријави Подели Написано Март 2, 2023 Некад давно хранила сам се макробиотички. Што се тиче хране пола године, издржала сам. За то време по мак. правилу нисам јела шећер, парадајз паприка јужно воће , набавила све житарице месила хлеб, црни пиринач био главни, било је све ново и даље чувам те књиге.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука