Дејан Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 7 минута, Протомајстор рече @Дејан Ниси ме разумео. Ја желим да се причестим сутра, а после нек раде са мном шта хоће. Још нешто ниси разумео, сутра ће бити много полиције, војске и Напредњака међу причасницима, неће бити никаквих казни ни хапшења. Боље ти је да се придружиш, веруј ми. Ако си из Новог Сада, поготово, јер сам чуо од другара да је на Велики четвртак видео неке функционере са децом у Саборној. Осим тога, у Војводини је епидемија решена, а и у Београду полако јењава. Не ради се о томе да се иде ако неће бити казне. Већ да се иде ако ће бити. Ми овде причамо о вама мученицима и вашој плати на небу, ви би да вас чаша новчана заобиђе, па и плата са неба. Само ти јави где си на пола пута кад будеш био. Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 11 минута, ana čarnojević рече da nemam isla bih Чисто сумњам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 49 минута, Дејан рече Је ли реално да смо баш до те мере примитивни...ал добро, ово је доказ да многе ствари у друштву код нас се морају решити адекватним казнама. Од саобраћаја па на даље. Једина замерка Вучићу је та што је исувише меког срца! I ti ga, brate, pretera sad. Pa šta bi po tebi trebalo da rade sa ovima koji sutra budu išli na Liturgiju? Da se bace zverima? Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 2 минута, ana čarnojević рече Види. Капирам да ди се нацртао овде да провоцираш. Шта ти сумњаш и не сумњаш твоја ствар. Имам 150 хиљада сутра да уплатим багри. Не свиђаш ми се али уопште. Не готовим модове, поготово модове који су СНС ликови поготово оне који налепе слику са Хиландара али се овако понашају пред Васкрс. Значи потпуно си ми антипатичан и не обраћај ми се. Док ме не банујеш. И срећан ти празник. Ја се не шетам улицама контра закону и савету Цркве, ја провокатор нисам. Наша држава у њена полиција нису багра. Ти си мени потпуно симпатична и обраћаћу се коме ја хоћу, није ово кафић, кућа, већ форум. Драго ми је да ћеш наш народ да помогнеш са 150 000, могла си то и без полициског часа. Срећан и теби празник и начеститам ти се миле нове године. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 1 минут, Desiderius Erasmus рече I ti ga, brate, pretera sad. Pa šta bi po tebi trebalo da rade sa ovima koji sutra budu išli na Liturgiju? Da se bace zverima? Причам генерално, кад су душе и главе празне, само џеп може да устроји. Криво ми је што живим са народом који неће везати појас да би сачувао главу јер има децу за коју треба да живи, већ везује појас зато што ће га клепити по џепу. У том смислу тумачим и садашњу ситуацију и све остале. Тужно ми је све то. Н И Н Е, Zmaj Pisum and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 14 минута, Дејан рече Чисто сумњам. Ово бре Ракић дошао да вади душе. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 47 minutes ago, Дејан said: Наша држава у њена полиција нису багра. ekdikos_apomahis, Давид and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 3 hours ago, Дејан said: Идеш на Литургију Ђорђе? Мораш мало више да се потрудиш да зарадиш значку и напредујеш у служби. Јанко and Давид је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 @ekdikos_apomahis В Киевской духовной академии подтвержден коронавирус у 16 студентов и 3 преподавателей INTERFAX.COM.UA В Киевской духовной академии и семинарии обнаружили 19 случаев заражения коронавирусом, сообщает... ekdikos_apomahis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 2 часа, Дејан рече Боље да зарадиш корону него паре из џепа да ти избију због глупости. Има жена да те одробија због тога, ал чим ти чекаш дозволу од жене, то значи да ћеш седети кући и штрикати. Тек сад сво твоје писање видим као немоћ неког ко из куће изаћи неће.Уздравље. Пуји, пуји да заради коруну....боље да платимо казну. Ја се не бојим короне, али се бојим казне искрено...нећу ризиковати, а овима на власти нека је на част. Супруга нећу спречавати, али му нећу благословити...једном недељно ћу му доносити пакете у ЦЗ. Предраг М, Срђан Шијакињић, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Него...како бацате смеће...јел са прозора када пролазе патролна возила... PredragVId, Smaragdni kamičak, Zmaj Pisum and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 2 часа, ana čarnojević рече ne naskacu odmah kad se izadje iz kuce nemaju potrebe za time, imaju dronove koji snimaju iz vazduha... Ja sam sinoc video preko 20 dronova... Протомајстор and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 3 часа, Maslacak_ рече Aman ljudi dokle viseeee? Ko hoce da ide, nek ide...ko nece nek sjedi kuci i gleda prenos uzivo...imamo toliko opcija a i dalje se svadjate? Zar je moguce na forumu nekog ubjediti u suprotno misljenje? Nije. Zasto i dalje trosite vrijeme na to? Svako odgovara za svoje postupke. To je moja sestra, lepojka pravaaaa. <3 Maslacak_ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 2 часа, Maslacak_ рече Aman ljudi dokle viseeee? dok se ne povatu i ne zagrlu Zmaj Pisum, Предраг М, Maslacak_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 3 минута, ronin рече nemaju potrebe za time, imaju dronove koji snimaju iz vazduha... Ja sam sinoc video preko 20 dronova... да нису отишли у правцу Гроцке? ? RYLAH, Срђан Шијакињић and Поет је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука