Jump to content

Васкрс и забрана кретања

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 minute ago, Богомислић said:

И да Бог коначно спаси Србију тако што ће скинути Вучића са власти.

Следећи на реду је Дачић... па ти види да л ти се исплати... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Aandrej рече

U izlazu iz Kripte treba da pokazuje srednji prst, ne razumem?

nisam komentarisao njegovo ponasanje, ne razumem??? sacuvaj Boze

samo sam rekao gde je ovo.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Grizzly Adams said:

Следећи на реду је Дачић... па ти види да л ти се исплати... :smeh1:

Уздам се у Господа, да ће премудро то да уреди. Да ови оду, а да се они не врате.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aandrej рече

Ma znam, nisam te trbao citirati, izvini

ok, sve je u redu.

nisam uopste pravdao ovog dileu!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Дејан рече

Јок, поблентавио и побенавио од изолације нисам.

Ајде да се договоримо, ти мени да кажеш када тачно крећеш и са ког места, а ја ћу да јавим полицији.

Плаћање казне ти не гине, чисто да видимо колко си доследан.

Може?

Ово ми некако личи на једну сцену, не сећам се баш...

Био један чика и био са људима, и онда се договоре где ће да иду а један иде па јави полицајцима и ови дођу и ухвате тог чику, 'нако баш четвртак на петак било...

И онај што рече где су - био убеђен да Богу службу чини...

Не могу се само сетити..

@Протомајстор

@obi-wan можда знате која је то прича? Ја сам матор, излапео, сећање ме не служи.

А можда је и корона?

:stadaradim:

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Богомислић рече

.molitva.

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Богомислић рече

prosecna srpska baka hejts dis!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Драшко рече

prosecna srpska baka hejts dis!

Нема везе, пре ће он да их среди мерама него корона.

Никад ми није било јасно то пуцање самом себи у ногу, што то овај с' леве стране стално ради? Ваљда иму досадно, шта ли? Да види може ли и тако? Нестрпљење? Самоувереност?

Сигуран сам да су ти маторци углавном кројени тако да ће их о'ма убедити да су заслужили орден јер су сами изнели борбу против невидљивог непријатеља. То што им је скратио животни век за бар 5 година нема везе. Видео сам више тих, старих. Сваки је од 5-10 година старији за ова 33 дана...

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Ромејац said:

93411709_10221495090957161_6740091447468359680_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=8024bb&_nc_eui2=AeESwgAZs_HuPWeGERj0hDwNw6JqJPyt7IfDomok_K3shxo0wrISzdW8lESHgR9ZjJyzTerAwCNkI_bmn26D_Re9&_nc_ohc=vYCoc8BU8kcAX8RVlZi&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&oh=5bf6ebbd52005414ed60a5b7fb598b56&oe=5EC2659B

добио 30 еврића и иде да се покаје код Сороша на Н1, али овај му каже пријатељу ко си ти, узео си своју плату...На погрешном место се кајеш.То је би Јудин проблем јер се покајао на погрешном месту, али тако је морало бити да би се испунило спсаење света.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Just now, mario beloti said:

добио 30 еврића и иде да се покаје код Сороша на Н1, али овај му каже пријатељу ко си ти, узео си своју плату...На погрешном месту се кајеш.То је био Јудин проблем јер се покајао на погрешном месту, али тако је морало бити да би се испунило спасење света.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, draganzzz рече

Ovo je obično šepurenje i prazno laprdanje, pa noćas u ponoć ko god hoće može da ode na prvu Liturgiju pod okriljem mraka, nema ni preko dana toliko policije a kamoli ne noćas u ponoć! Naravno to važi za punoverne, mi maloverni i oglašeni ostajemo kući i dalje!?

код мене је литургија у 4 и све то што спомињеш тј паметујеш везе нема са маловерјем или пуноверјем, просто само са хтењем или нехтењем и у неким случајевима са коронофобијом. сконтали смо да ћеш испратит онлајн литургију и да не желиш или који је већ разлог да идеш јер си "друштвено одговараан грађанин који има свест о томе да не науди себи или да случајно не угрози друге". не видим разлог нити разумем ту болесну потребу да осуђујеш и зајебаваш неког ко није као ти? 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Јанко said:

Нема везе, пре ће он да их среди мерама него корона.

Никад ми није било јасно то пуцање самом себи у ногу, што то овај с' леве стране стално ради? Ваљда иму досадно, шта ли? Да види може ли и тако? Нестрпљење? Самоувереност?

Сигуран сам да су ти маторци углавном кројени тако да ће их о'ма убедити да су заслужили орден јер су сами изнели борбу против невидљивог непријатеља. То што им је скратио животни век за бар 5 година нема везе. Видео сам више тих, старих. Сваки је од 5-10 година старији за ова 33 дана...

И то им још није ни дозвољено да се крећу нормално, далеко од тога. Од идуће недеље моћи ће три пута недељно по пола сата напоље, 300 метара од куће. И то за време пол. часа, кад нигде нема никог и ништа не ради где би могли да купе нешто што им треба.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Предраг М said:

код мене је литургија у 4 и све то што спомињеш тј паметујеш везе нема са маловерјем или пуноверјем, просто само са хтењем или нехтењем и у неким случајевима са коронофобијом. сконтали смо да ћеш испратит онлајн литургију и да не желиш или који је већ разлог да идеш јер си "друштвено одговараан грађанин који има свест о томе да не науди себи или да случајно не угрози друге". не видим разлог нити разумем ту болесну потребу да осуђујеш и зајебаваш неког ко није као ти? 

пријатељу видиш да је ти да провоцира, стави га на онај игноре супер ради за ту екипу :)

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

И то им још није ни дозвољено да се крећу нормално, далеко од тога. Од идуће недеље моћи ће три пута недељно по пола сата напоље, 300 метара од куће. И то за време пол. часа, кад нигде нема никог и ништа не ради где би могли да купе нешто што им треба.

Poniženje "at the utmost"!

Brate....aaaa@@@aaaa!!!!!!!!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...