Aandrej Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 2 минута, Вилер Текс рече Па немој и ти сад да идеш у крајност да се закључа читава тема. Нема потребе. Mislim da se to odnosilo na mene ne na temu Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Нико нема право да преко деда-Срећкових леђа рекламира и уздиже сопствени однос према епидемији (зна се какав) као супериоран и да, посредно, тај свој став изједначава са мотивом наших предака који су очували православље. По томе су, ваљда, они који су у Београду на позив патријарха остали код куће једнаки онима који су у време Турака прелазили на ислам, а у време Тита се одрицали вере? О човеку говоре као да је њихов рођени деда, толико су се у својој машти сродили са њим, а да се којим случајем исти тај деда-Срећко појави на форуму и да га чујемо шта мисли и о осталим стварима, а да не знамо ко је (о власти, држави, причешћу итд.) угазили би га минусима намртво. Golub and Дејан је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 1 минут, ana čarnojević рече Али ћете на сајту дозволити нпр да се проклињу људи који су се причестили? Ово сад нема везе да ли сам ја у питању и да ли ми дишеш за вратом, баш ме брига, ионако сам рекла док ме не банујеш... а брз си свака част. Него је то занимљиво. Да нисам била овде месецима и да нисам читала шта сам читала па и да се саблазним шта све чивек оде може некажњено пише. Ма небитно. Смешно је све ово. А можете ли ви да прихватите да то ппроклињање , ево конкретно ја, нисам видео, а в и нисте пријавили? Да, знате оно, бар мало да будемо одрасли и без неке велике осуде а са скупљеним и провереним информацијам да дођемо до неког закључка, мислим да не би било на одмет. Да пробамо да живимо и делујемо тако што своје грешке нежемо правдати неким туђим грешкама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 2 минута, Aandrej рече Mislim da se to odnosilo na mene ne na temu А немој ни ти да "гинеш" брајко, можемо да се договоримо Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 Нико нема ништа против БТФ, али било је пуно пропуста и то се Богу хвала полако сређује. Ко хоће да прави од Цркве демократску модерну институцију засновано на науци и технологији, и да се пише за грантове, да се занемарује народ као деда Срећко је залутао на БТФ. Предраг М, Протомајстор, Вилер Текс and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 33 minutes ago, Дејан said: Постоји ваљда и неки културнији , достојанственији начин да се укаже на нечије писање које васм се не допада? Ко се постиди мене и мојих речи у роду овом прељуботворном и грешном, и Син ће се Човечији постидети њега кад дође у слави Оца својега са светим ангелима (Јеванђеље по Марку 8:38) "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 15 минута, ana čarnojević рече Дејане ти се понашаш као дете а данима овде пропагираш ментално здравље и зрелост. Ирационалан си и знаш то. Присутан си на теми, учествујеш и сад као неко треба да пријављује а коментарисано је неколико пута. Да ли је мене неко пријавио или си сам потрчао да штитиш свете краве? И таман сам ти налетела на волеј... Како нико није трчао да брани Амфилохија овде? Никада вам то нећемо заборавити драги сајту Поуке. орг. А ви сад фолирајте достојанство СПЦ до прекосутра. Више од једне деценије постојања овог сајта апсолуто поништава вашу безумну тврдњу у вези са митрополитом Амфилохијем. Заиста немам намеру да трпим овакву клевету и оптужбу. Срдачан поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 40 минута, Дејан рече Окет, ако се овако настави , мира ради , ограничићу ван писање. Постоји ваљда и неки културнији , достојанственији начин да се укаже на нечије писање које васм се не допада? Cestnjejsi i visokodostojnjejsi gospodine gospodine administratu Dejan budite umoljeni ukloniti virus SARS-CoV-2 vasoju administratorskoju derzavoju. Blagodarim. Jel ti dobro ovako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovanstanic Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 45 minutes ago, Дејан said: А која је то титула дипл доктор? A ti nisi znao za tu titulu? Kao ni za dr mr PBF? Tako ti i treba kada imaš novotarsku teologiju zajednice staru 2000 godina i ne postiš 7 dana na vodi pre nego što uzmeš naforu. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 3 минута, Aandrej рече Cestnjejsi i visokodostojnjejsi gospodine gospodine administratu Dejan budite umoljeni ukloniti virus SARS-CoV-2 vasoju administratorskoju derzavoju. Blagodarim. Jel ti dobro ovako? Слаб сам ти са латиницом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 5 часа, Milica Bajic рече @Рапсоди Uspela sam da se provučem onako kako sam planirala, hvala Bogu i mnogo zahvaljujući dobroj organizaciji u samoj Crkvi. Telefonom smo se najavljivali i tako se organizovali da bude po 10ak ljudi na Liturgiji. Meni lično nije smetalo što sam tek danas došla na red. Mislim da nije čudo što si imala strah, veruj mi da bih se i ja isto osećala da sam tu, to je toliko veliki iznos da je za mnoge od nas stvarno nezamisliv da se plati. Bog to sve vidi i zna ♥️ Код нас је заиста прескупо . У Енглеској 200 фунти а у Скопљу 2ооо евра Предраг М and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 1 minute ago, Рапсоди said: Код нас је заиста прескупо . У Енглеској 200 фунти а у Скопљу 2ооо евра Колико сам ја разумео био је договор између патријарха и председника да не дирају никога ко дође у Цркву у недељу. Вукашин, Протомајстор, Предраг М and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 2 минута, mario beloti рече Колико сам ја разумео био је договор између патријарха и председника да не дирају никога ко дође у Цркву у недељу. И ја сам тако разумео, али нисам хтео ништа да пишем овде, да се не би десило да некога охрабрим, па да тај после можда попије сто иљада и мени скида све по списку Предраг М, Golub and mario beloti је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 21, 2020 Пријави Подели Написано Април 21, 2020 пре 5 часа, Дејан рече Христа и причешће нисам никада доживео као некога ко угрожава друге на било који начин и верујем да би ми такво причешће било на осуду а Цркви у глобалу на велику штету. Искрено не знам, ни ко је праву ни ко је у криву ни шта је истина у овом случају, ни шта је Христу подобно...ићи или остати. За тако кључне ствари у животу увек сам у дилеми, и никада не тврдим да су моје одлуке у исправне . Знам само да у вези са причешћем немам дилема . Срђан Шијакињић and Протомајстор је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука