Дуња Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 11 минута, Grizzly Adams рече Tek kad bi ti reko ko je sledeci prestolonaslednik... Сакриј садржај Bro, stavi neko opakije upozorenje, budi drug. Ili makar odrednice tipa: čovekoliko - manje čovekoliko i dr. Evo, i Draško se strecnuo. :d Grizzly Adams and ronin је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 8 минута, Дуња рече To sam se i ja juče zapitala. Kao da su neke crkve juče odmah posle iznosenja Plaštanice dočekale Vaskrs. Juče sam baš prolazila pored crkve dok su zvonila zvona i u trenutku kada je narod obilazio oko crkve, kao Subotom u ponoć. Vraćala sam se iz crkve u kojoj se zvona nisu oglašavala, niti se obilazilo oko crkve, već je bilo sve kao i svakog prethodnog Velikog Petka. Pa i na Veliki Petak (na jutrenju Velike Subote) se isto ide oko crkve isto kao i na Vaskrs Дуња and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Hristos Vaskrse dragi moji Neka vam je svima na zdravlje i radost Vaskrsenje Hristovo. A ko ne može na Liturgiju, može u svom domu da "odsluži" Izobraziteljnu makar i nemao pričešće, ali ima komad hleba i malo vina da podeli sa porodicom. Poredak IZOBRAZITELJNE ide kako ću napisati, a sve se može naći na internetu, ako nemate u kući tekstove. Izobraziteljna ima sledeći poredak: psal. 102 psal. 145 – Jedinorodni... Blaženstva (sa troparima iz 3. i 6. pesme kanona Oktoiha i Mineja) Zbor nebeski... Simbol vere Popusti, otpusti... Oče naš... Tropari Molitva: „Svesveta Trojice, jednosuštna silo...“ Da je blagosloveno ime Gospodnje... psal. 33 Dostojno jest psal. 144 Blagosloveni bili PredragVId, Broken, fsa and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Христос Васкрсе - Ваистину Васкрсе Христос силни ✝?✝?✝ пријавите се да знамо ко је ухапшен, ко није. Протомајстор, Aandrej, Зосима and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 U hramovima SPC u gradu na Kolubari službe povodom najvećeg hrišćanskog praznika služene su od velikog petka. Pashalno opelo i ponoćna vaskršnja liturgija služeni su u hramu Vaskrsenja Gospodnjeg, najvećoj pravoslavnoj bogomolji na Balkanu, posle beogradskog hrama Svetog Save, ali bez vernika. Danas pravoslavni vernici proslavljaju Uskrs po Julijanskom kalendaru, a u Srbiji je povodom uskršnjih praznika uvedena zabrana kretanja od petka od 17 časova do utorka u 5 ujutru, kako bi se sprečilo širenje epidemije korona virusa Na kojim drogama su ovi novinari? Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Хвала браћи и сестрама са наше највеће православне фејсбук групе Света Ксенија Петроградска што су ме данас, на Васкрс, "испратили" из групе. Хвала и вама оче Иване Цветковићу, уредниче. Хвала свима и ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Hristos vaskrse iz mrtvih braco i sestre! Policija nije nikoga dirala, svako ko je zeleo, mogao je ici na liturgiju. PredragVId, Протомајстор, ronin and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 и код мене у цркви предивно и радосно без икаквих проблема. Milica Bajic, PredragVId, Протомајстор and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Резултате вашег окупљања на васкршњој литиргији,видећемо у наредне две недеље које су кључне!!! ХРИСТОС ВАСКРСЕ браћо и сестре! Orion, ana čarnojević, Н И Н Е and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тражитељ Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 У име свих нас који смо остали код куће и због којих сте уопште имали могућност да држите безбедну удаљеност како бисте задовољили своју незајажљивост да будете тамо где вам није место и где по духу не припадате, желим вам срећан Васкрс. Новац који нисте платили преко казни, опет захваљујући нама, јер полиција није хтела да кажњава малоумне, аутистичне и особе са посебним потребама, ипак уплатите у неке добре сврхе, да га не бисте платили на неки други начин. Мени сте се лично згадили и срећан сам и благодаран што нас је овај вирус лепо раздвојио, као жито од кукоља. Желим вам да у свом животу дочекате да гори, гласнији и тврдоглавији и од вас узурпирају оно што је ваше, као што сте и ви узурпирали оно што је наше. Христос васкрсе, уживајте у сунцу и лепом времену, од свих који смо вам ослободили простор јер смо остали код куће! Христос васкрсе и срећан Ускрс и свим хришћанима и свој браћи у Христу на форуму, ко чуо и ко не чуо. Драшко, Aandrej, Orion and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 @Тражитељ ти си брате оболео јако кад можеш да напишеш нешто овако. Бог нека ти помогне. The Godfather је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 пре 4 минута, ana čarnojević рече Ја ћу своју лову да уплатим Ди Цеј Жексу да се доооообро изозонира. Ако нешто претекне нек дају овом лику горе за неки лекић, није то срамота. Moguce da vec konzumira štogod ? ana čarnojević, Просечан србенда and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Mnogo prozivki, nije lepo to! Nemojte to! Ko je isao i ko nije isao neka je svima srecan i blagosloven Praznik! Вукашин, Milica Bajic, Desiderius Erasmus and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 Значи за Рамазан може да се окупља ( то је тако када богат шеик црна ока да новац...) а за Ваксрс не може да се иде у Цркву... „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 19, 2020 Пријави Подели Написано Април 19, 2020 пре 1 минут, ronin рече Значи за Рамазан може да се окупља ( то је тако када богат шеик црна ока да новац...) а за Ваксрс не може да се иде у Цркву... Званично није могло, али изгледа да је полиција данас зажмурила на оба ока. Нека је и њима срећан данашњи празник. Боље да се данас не оптужујемо, већ да се радујемо. Христос Васкрсе!!! PredragVId, Milica Bajic, ronin and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука