Aandrej Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 9 минута, ana čarnojević рече da li sam vam dosadila sa pricom da sam isla sa Vucicem u Zemunsku gimnaziju i da smo imali istu profanku Marksizma? A pa lako je tebi... Ti ces dobiti ausfajz preko veze ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 43 минута, Zmaj Pisum рече Nije to samo htenje ili nehtenje ili neki strah od nečega. Lako je tudjim ******** po koprivama mlatiti. Lako je po manjim parohijama, manjim mestima... Šta da rade oni koji nemaju plotove i tarabe, žbunje da se šunjaju? A zašto bi se neko šunjao kod odlaska u hram Gospodnji? Da li ću biti nešto veći vernik ako se švićkam ispred nosa policiji? Da li ću biti veći pravednik ako me nahvataju pa zaglavim apsanu ili ošajdare kaznu od 1000 evra kojih nemam? Da li zbog toga treba da gladujem mesecima ili da mi izvršitelji banu u stan i popišu ovo malo sirotinje? I na kraju, da li je meni npr. moguće fizičko naprezanje da bi peške, sve uzbrdo dva kilometra, kroz centar, došao u hram ili ću pasti negde usput ovako mator? I da li sam zbog svega toga navedenog manje vernik, manje pravednik, neću biti spašen jer eto, nisam mogao baš na ovu jednu jedinu Vaskršnju da dodjem i da se kao čovek pričestim? Kome sam korist, a kome štetu načinio? I da li će me bilo ko ovde na forumu opravdati ili pomenuti ako mi se bilo šta desi? Nije sve baš kao što izgleda i nije sve tako lako i jednostavno. I nije sve to dokazivanje vere, dok su svi ostali prelesnici. Ko može neka ide, ko ne može, neka bude kući. Ko ode, neka pomene one koji nisu mogli otići, a oni koji su ostali kući, neka pomenu u molitvama one koji su otišli. To je hrišćanski pravedno. на крају коментара си рекао саму суштину ко може нека иде ко неће нека остане кући. свако има своје разлоге зашто жели да иде и свако своје зашто неће да иде у то нећу да улазим а још мање да судим дал је неко "маловеран" или "пуноверан", глупост. не поседујем верометар нити сам позван да мерим и судим о вери. свако поступа по својој савести и тако и дејствује у овој и у свим осталим ситуацијама. на крају крајева сви смо чули ПРЕДЛОГ патријарха, изјаве епископа, свештеничког и монашког клира. свако од нас има дату му моћ расуђивања и изволите чините што вам је воља. нема потребе за ВРЕЂАЊЕМ и ОСУЂИВАЊЕМ друге стране. Благословено је и да се молимо од куће а отворена су нам и врата храмова. Свакако ћемо се на литургији или по кућама молити за све. Христос Васкрсе браћо и сестре, смрт је побеђена, чему страх. Desiderius Erasmus, Протомајстор, Давид and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 3 минута, ana čarnojević рече Боље печење. Из Јајинаца Протомајстор, ana čarnojević, Давид and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Pomenite nas koji nemamo dok budete jeli pecenje. 2020 kineska godina pacova (ali ne slepih xd), a ja bih rekao da je i godina praseta, toliko su ih spasili do sad. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 41 минута, Богомислић рече У гимназијском уџбенику социологије из ког сам ја учио, приватна својина дефинисана је као "неједнака способност присвајања произведеног добра". У моје време се предмет звао Филозофске основе марксизма. Мало сам ранија берба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Аууу... Pljuštale kazne za Vaskrs: Italijanska policija kaznila 42.000 ljudi jer nisu poštovali karantin WWW.TELEGRAF.RS Italija je prva zemlja van Kine koja je primenila oštre mere protiv pandemije korona virusa Pljuštale kazne za Vaskrs: Italijanska policija kaznila 42.000 ljudi jer nisu poštovali karantin Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 11 минута, PredragVId рече Pljuštale kazne za Vaskrs: Italijanska policija kaznila 42.000 ljudi jer nisu poštovali karantin Прочитао сам ту вест прошлог викенда. Пише да је највећи број људи кажњен у суботу и понедељак. PredragVId and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Stefanović: Visoke kazne nepoštovanje policijskog časa, velika zahvalnost za ostale | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Pet odsto ljudi ne poštuje izdate mere.. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas. Рапсоди and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 полиција може да бира да ли ће писати казне око храмова СПЦ или око Артемијевих катакомби. а чини ми се да држава и СПЦ веома мудро сарађују по овом питању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 2 minutes ago, PredragVId said: Stefanović: Visoke kazne nepoštovanje policijskog časa, velika zahvalnost za ostale | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Pet odsto ljudi ne poštuje izdate mere.. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti Srbija Danas. Значи 350.000 људи не поштује полицијски час. Па где су ти грдни људи, јел их неко видео!? Предраг М је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pinocchio's Half Brother Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 1 hour ago, Grizzly Adams said: због равноземљаштва нико никад није страдао, Well... A Daredevil Flat-Earther Died After Attempting To Launch Himself 5,000 Feet With A Homemade Rocket WWW.BUZZFEEDNEWS.COM "Mad" Mike Hughes at times said his rocket launches aimed to prove the Earth's shape, but a representative told BuzzFeed News that was all for publicity. Istini za volju, rekao je i sledeće: "Although I do believe in the flat Earth … this was never an attempt to prove that." (Naravno, pre nego što je otišao u večna letilišta. Nakon prethodnog pokušaja, Aj supouz). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Мало шале, нека нико не замери. "Могуће да је постављена холестеролска бомба, сутра ће бити јако опасно. Сакријте се брзо у мишију рупу..." Рапсоди and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Међутим, полиција је добила инструкције да у том периоду, на Васкрс 19. априла, не санкционише грађане који Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 ово је прави линк, горе сам нешто погрешио. (ФОТО) Инструкције полицији РС: Не санкционишите вјернике који су... WWW.IN4S.NET Одлуком републичког штаба за ванредну ситуацију Републике... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 7 hours ago, ronin said: nemaju potrebe za time, imaju dronove koji snimaju iz vazduha... Ja sam sinoc video preko 20 dronova... Да ниси видео Маскове сателите? Била су нека лансирања ових дана. Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука