draganzzz Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 9 часа, Небојша Јовановић рече Због чега на Велики петак, звона звоне? Зато што су запослили црквењака са лажном дипломом, човек не зна шта је клепало или га мрзи да клепеће! ? Zmaj Pisum, Јанко and Aandrej је реаговао/ла на ово 1 1 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Пре сат времена, Дејан рече I ti brate ideš na Liturgiju? Немам пропусницу, али покушаћу, кренућу па докле стигнем. Још разматрам начине: да ли да се шуњам околним путевима, или да пођем најкраћим певајући тропар на сав глас. А ти? Јеси ли се предомислио? PredragVId, Дуња, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Па ако сви идете, идем и ја. (ако ме пусти жена. Без све шале.) Протомајстор, Предраг М, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 7 минута, Протомајстор рече Још разматрам начине: да ли да се шуњам околним путевима, или да пођем најкраћим певајући тропар на сав глас. Hrabro, Prole, nema šta. Ja ću obilaznim ušuškana u žbun sa belim cvetićima, pa kad stignem. Nadam se da me neće uhvatiti neka kijavica ili kašalj. Ne bi bilo prijatno. PredragVId, Протомајстор, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 12 часа, PredragVId рече Кога год да сам питао од верника, нико неће да иде на Васкршњу Литургију. Нико не сме. Плаше се људи казне. Данас смо сви мало закаснили са изношења плаштанице. Надам се да нико није платио казну. Причали са једним свештеником. Месец дана није ишао у водице. Је ли реално да смо баш до те мере примитивни...ал добро, ово је доказ да многе ствари у друштву код нас се морају решити адекватним казнама. Од саобраћаја па на даље. Једина замерка Вучићу је та што је исувише меког срца! Aandrej and Јанко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 9 минута, Протомајстор рече Немам пропусницу, али покушаћу, кренућу па докле стигнем. Још разматрам начине: да ли да се шуњам околним путевима, или да пођем најкраћим певајући тропар на сав глас. А ти? Јеси ли се предомислио? Јок, поблентавио и побенавио од изолације нисам. Ајде да се договоримо, ти мени да кажеш када тачно крећеш и са ког места, а ја ћу да јавим полицији. Плаћање казне ти не гине, чисто да видимо колко си доследан. Може? Давид, Aandrej, Zmaj Pisum and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 1 сат, Aandrej рече Sad ide reportaza kako volonteri nose pakete penzioneru 65plus i kako se svaki put druze, evo i seli, usuo im rakiju. Novinarka u transu kako su divni, kako je to lepo. Našao se trus mozgova. Ilustracija za "Beži, vajdo, ne čini zijana". Pa skuplje pola kile rakije od kg SNS krompira i pakovanja testenine. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 6 минута, PredragVId рече Па ако сви идете, идем и ја. (ако ме пусти жена. Без све шале.) Боље да зарадиш корону него паре из џепа да ти избију због глупости. Има жена да те одробија због тога, ал чим ти чекаш дозволу од жене, то значи да ћеш седети кући и штрикати. Тек сад сво твоје писање видим као немоћ неког ко из куће изаћи неће.Уздравље. Рапсоди and Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 2 минута, Дејан рече Ајде да се договоримо, ти мени да кажеш када тачно крећеш и са ког места, а ја ћу да јавим полицији. Важи, јавићу ти из које цркве крећем кући, али зар није једноставније да јавиш полицији да чека испред свих српских храмова? Јанко, Дуња and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Управо сада, Протомајстор рече Важи, јавићу ти из које цркве крећем кући, али зар није једноставније да јавиш полицији да чека испред свих српских храмова? Није једноставније, јер ће дојава бити лажна, сходно томе да ће интернет јунаци кући остати. Јави ти мени кад будеш био на пола пута до храма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 1 минут, Дејан рече Није једноставније, јер ће дојава бити лажна, сходно томе да ће интернет јунаци кући остати. Јави ти мени кад будеш био на пола пута до храма. A sto se ti ne bi lepo prijavio kao volonter. Uzmes notes, stanes ispred crkvenih vrata, naravno ne zaboravi rukavice, masku i mitrovicev vizir i lepo belezis. Imaš prirodnog talenta za to, verovatno se takve stvari prenose generacijski Zmaj Pisum, Јанко, Ђорђе Р and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 Aman ljudi dokle viseeee? Ko hoce da ide, nek ide...ko nece nek sjedi kuci i gleda prenos uzivo...imamo toliko opcija a i dalje se svadjate? Zar je moguce na forumu nekog ubjediti u suprotno misljenje? Nije. Zasto i dalje trosite vrijeme na to? Svako odgovara za svoje postupke. Desiderius Erasmus, Зосима, Протомајстор and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 @Дејан Ниси ме разумео. Ја желим да се причестим сутра, а после нек раде са мном шта хоће. Још нешто ниси разумео, сутра ће бити много полиције, војске и Напредњака међу причасницима, неће бити никаквих казни ни хапшења. Боље ти је да се придружиш, веруј ми. Ако си из Новог Сада, поготово, јер сам чуо од другара да је на Велики четвртак видео неке функционере са децом у Саборној. Осим тога, у Војводини је епидемија решена, а и у Београду полако јењава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 12 hours ago, Протомајстор said: Тако је, паре и затвор нису проблем, проблем је колико смо спремни да платимо. Која је наша цена? Моја цена је много виша од пар месеци затвора или 150 'иљада динара. Вирус је ионако проваљен, више га се нико не боји, а након Васкрса више се ни поменути неће. Ако дође један или петоро, сви ће да плате. Ако дође 30 људи или 100 људи, нико неће да плати ни динара. Све забране се обесмишљавају једино масовношћу. Мада колико контам неће баш претерано да иритирају већ изиритирани народ који не конта ову забрану и схвата је као непотребну и превише драстичну, па ће да вриште како ће закон да се примењује једнако према свима и оштро, и тако даље, али реално неће да буде милиције испред храмова у недељу. Све и да им дојављују да је 500 људи у цркви и да сви кашљу једни на друге. Као што су се у четвртак направили луди кад су "добили дојаву" да је у једном храму било 50 верника који су се причестили (једном кашичицом, ох ужаса!). Сачекали су да се заврши служба, и онда рекли да нису приметили никакво окупљање нити било шта што крши препоруке. GeniusAtWork, Јанко, Zmaj Pisum and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 18, 2020 Пријави Подели Написано Април 18, 2020 пре 13 минута, Дејан рече Боље да зарадиш корону него паре из џепа да ти избију због глупости. Има жена да те одробија због тога, ал чим ти чекаш дозволу од жене, то значи да ћеш седети кући и штрикати. Тек сад сво твоје писање видим као немоћ неког ко из куће изаћи неће.Уздравље. Ево ти је па јој ти кажи. Дуња and Протомајстор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука