Zmaj Pisum Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 @Ayla Pustinja u Podgoricu al' ti imaš drona za slikanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 5 минута, Zmaj Pisum рече A kod mene je suprotno. Žive duše nema. Kao kataklizma da je pobrala sve živo. Jedino ako prodje koje auto ili vatrogasci. Čak i kučkari ne šetaju u grupi. Sve na povodac i distance 50 do 100 metara. Ne čuju se. Mogu slobodno i ja da prošetam mačku, ali zver neće na povodac, a komšija mi neda kučište cenim da ste pravi čovek širokih vidika, vizionar takoreći, osoba izoštrenog sluha za prave poslovne poduhvate, elem, imam ponudu koju bi malo koji čovek odbio, za samo 5e po satu iznajmljujem psa za šetnju...znam, već čujem kako prevrćete očima, ali ponuda je više nego povoljna, ako se uzme u obzir da je u pitanju hiperaktivni džek rasel...dakle za samo 5e dobijate, tretman mršavljenja, kardio i kondicioni trening ( o treningu živaca nećemo ovom prilikom)...uz to gratis povodac i kolačiće da ga nagradite svaki put kada vas ne zapiša od radosti što vas vidi.. Desiderius Erasmus, Zmaj Pisum, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 2 minutes ago, ekdikos_apomahis said: Спасења нема без Литургије Spasenje je gratis.... Za džabe. Ne kupuje se, ne prodaje. Ne trebaju pare, forme... ništa. Treba samo malo ljubavi ka bližnjem, Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 8 минута, Снежана рече cenim da ste pravi čovek širokih vidika, vizionar takoreći, osoba izoštrenog sluha za prave poslovne poduhvate, elem, imam ponudu koju bi malo koji čovek odbio, za samo 5e po satu iznajmljujem psa za šetnju...znam, već čujem kako prevrćete očima, ali ponuda je više nego povoljna, ako se uzme u obzir da je u pitanju hiperaktivni džek rasel...dakle za samo 5e dobijate, tretman mršavljenja, kardio i kondicioni trening ( o treningu živaca nećemo ovom prilikom)...uz to gratis povodac i kolačiće da ga nagradite svaki put kada vas ne zapiša od radosti što vas vidi.. Хало, Бинг! Како брат? Шта, ухапсили га због кршења забране кретања? Ццц, нејеројатно! Него, види, налетих на чопор неудомљених штенаца... Tamaraaa, Desiderius Erasmus, Н И Н Е and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 31 минута, ronin рече Nesto me drzi nada, posto ovo oko vremena policijskog casa nije potpisano, tj sutra ce predsednik potpisati, da ce ipak dozvoliti odlazak na Vaskrsnju liturgiju. и ја се искрено надам. сутра ће многи изустити "хвала Вучићу". Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Пре сат времена, Јанко рече Сад би ми требали аналогно закључити да свако ко оде на Литургију и причести се, може нехотично некога убити вирусом па би му требало забранити причешће на 7 година? То желиш да кажеш? Свако ко по сваку цену иде у масу, љуби иконе, плаштанице, руке итд. може убити другог или себе. Н И Н Е and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 10 minutes ago, Снежана said: elem, imam ponudu koju bi malo koji čovek odbio Jel može uz 5 evra da ide i mačka? Zove se Živka, zift crna, sve je naučila. Sama otvara frižider, sama se hrani ako ima bataka u tanjiru. Za krevet ne brinite, jer ga nećete videti od nje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 2 minutes ago, Срђан Шијакињић said: Него, види, налетих на чопор неудомљених штенаца... Cena? Prava sitnica Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Just now, ekdikos_apomahis said: Да ли си ти православни? Питање је искрено, без икакве инсинуације или малициозности. Naravno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 5 минута, Zmaj Pisum рече Jel može uz 5 evra da ide i mačka? Zove se Živka, zift crna, sve je naučila. Sama otvara frižider, sama se hrani ako ima bataka u tanjiru. Za krevet ne brinite, jer ga nećete videti od nje... je l zna ta Živka sarmu da mota makar? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 19 минута, ekdikos_apomahis рече Да. Зар није требало да иде на суд? Одједном се волшебно појављује као предсједник одбора/тима чега год. Заиста не познајем човјека и немам никакав утврђени став о њему, али као што рекох, његов интегритет је добро нарушен. Да се оградим, још једном, не знам човјека, не знам шта је посреди, осим оног што је објављено, али итекако му је пољуљана репутација. Kol`ko sam ukapirao, 2009. godine je zamalo uhapsen zbog afere sa Novartisovim vakcinama; ta afera je bila svuda po svetu, ne samo kod nas. Dakle, da - jos kako je trebao da ide na sud. I nekako se izvuce; a neka zenska, iz te ekipe onda, je bila uhapsena. Ne znam tacno sta je dalje bilo. Inace, te 2009. godine Kon je isto sirio paniku oko H1N1 epidemije, i isto pricao da ne sme ni na ulicu da se izadje. A bas tog aprila, u jeku epidemije, bese sahrana pocivseg patrijarha Pavla... ... Aleksandra_A, ekdikos_apomahis, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 2 minutes ago, Снежана said: je l zna ta Živka sarmu da mota makar? Živka olakšava posao. Pojede meso pa nema potrebe za motanjem. Samo se ukuva klot kupus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 1 минут, Zmaj Pisum рече Živka olakšava posao. Pojede meso pa nema potrebe za motanjem. Samo se ukuva klot kupus. e hvala joj gde čula i nečula, Živku sam za sledeći post bezecovala... P.S. izvin`te ljudi na off-u, al pos`o je pos`o Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Оставите Кона на миру, он човјек ради оно што и треба да ради у оквирима своје струке. Није то проблем, већ што не може та струка (љекари) да рјешава питања Цркве и прославе Васкрса. Али власт неће да преузме ту одговорност, па да буду, или послушни Цркви, или непослушни, већ се сакривају иза те струке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 47 минута, Ромејац рече И пре 2000 година струка је дала своје мишљење: Распните га! Isto su se ruke prale Zmaj Pisum, Предраг М, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука