slovoA Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 2 минута, obi-wan рече Struka ne prica u prazno kad nesto ne zna; dok ne sazna. Та струка прича у празно већ вијековима, а кад нешто заиста сазнају, за то сад добијају Нобелове награде, да могу и даље да наставе с том шупљом причом. Али пропушташ оно битно, не постоје у друштву други љекари осим тих и таквих. Tamaraaa and fsa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 5 минута, slovoA рече Та струка прича у празно већ вијековима, а кад нешто заиста сазнају, за то сад добијају Нобелове награде, да могу и даље да наставе с том шупљом причом. Али пропушташ оно битно, не постоје у друштву други љекари осим тих и таквих. Naravno da postoje. Ima ih mnogo, `fala Bogu. Eno, jeddog sam postavio da pogledas. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Наша земља је свакако у дефициту са епидемиолозима а за квалитетним малтене вапимо и онда када чујем израз "струка" у вц ми се трчи. Иначе поједини епидемиолози са ВМА о Кон-у имају крајње негативно мишљење и срамота их је ко им представља "струку" ... а ово је део биографије пуковника /или шта већ/ Кона... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 15 минута, slovoA рече Струке која је кљаста I da znas - za ovo "kljasta" ima da te tuzim kod Kona. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 1 минут, obi-wan рече Eno, jeddnog sam postavio da pogledas. Шта да погледам, изузетак који потврђује правило? Па погледај ти свијет на шта личи данас? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 @obi-wan Upravo ti zabijaš glavu u pesak pred činjenicom na koju sam ti ukazao. Nisi odgovorio na moje pitanje jer znaš i sam da nisi u pravu Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Sveti Jovan Kronštatski kaže: „Gospod voli i više sluša molitve kada nismo sami i ne molimo se samo u svoje ime i samo za sebe, nego zajedno i za sve zajedno." Предраг М and ekdikos_apomahis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 1 минут, obi-wan рече I da znas - za ovo "kljasta" ima da te tuzim kod Kona. послаће га на сајам због кршења угледа obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Управо сада, fsa рече @obi-wan Upravo ti zabijaš glavu u pesak pred činjenicom na koju sam ti ukazao. Nisi odgovorio na moje pitanje jer znaš i sam da nisi u pravu Jeftina je ta provokacija, moras da se potrudis mnogo vise. (Hint: slika, izjave iz januara i februara koje nemaju ni najblaze veze sa onim kasnijim izjavama) "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 8 минута, obi-wan рече A sto njega sram bilo? Pa jesi li ti svestan sta si ti nama sve nabacao na glavu, crni covece? Cu`, kao Janka sram bilo posle 100-te proovokacije. Jel ti vidiš šta on piše, opšte su preporuke nošenja maske, rukavica držanja distance, i on mene koji kažem da se sada ne ljube ikone, ruke, vrata od hrama, a juče sam sve to gledao svojim očima, skinu masku pa samo cmaču, naziva me skrnaviteljem. Imate li vi ljudi bilo kakve svesti, odgovornosti i obraza? Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 2 минута, slovoA рече Шта да погледам, изузетак који потврђује правило? Па погледај ти свијет на шта личи данас? Nesto mnogo ima tih izuzetaka. Uostalom, nisu krivi epidemiolozi sto je svet zabrljavljen duboko u greh. I ne rece mi - kako ti se cini onaj doktor Nemac? Verovatno si do sad pregledao snimak bar jedno 2-3 puta. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 33 минута, Zmaj Pisum рече Jeste pravoslavni, jer je pravoslavni sveštenk osnivač foruma, ali nije zilotsko revniteljski forum. Svako može da iznese svoje mišljenje na pristojan način, svidjalo se to nekome ili ne. Ni moja se mišljenja nekome ne svidjaju, niti se nečija mišljenja meni svidjaju, ali to ne znači da nekoga treba banovati, već treba argumentima ući u dijalog ili ignorisati takvo mišljenje bez ličnog osudjivanja bilo koga. Ako se sa mišljenja predje na lični nivo, od dijaloga nema ništa, već se samo stvara netrpeljivost. Retko ko ovde nekoga lično poznaje, da bi mogao da sudi o bilo kome. Ne mora da znači da je neko loš čovek ako se sa njime ne slažem u nekom mišljenju po nekoj temi. Greh je veliki prilaziti čoveku na takav, negativan način i osudjivati ga zbog reči i ako je reč uvek jača od mača. I Logos gospodnji je jači od svakog mača, pa ima ljudi koji mač na Logos podižu. Грешком сам убацио на другој теми одговор. Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovanstanic Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 1 hour ago, Тражитељ said: Ко си ти и откуд ти надахнуће да овако јаке поруке остављаш? Ова порука ме је дирнула јаче него иједан од текстова објављених овде последњих недеља, а писали су их и еминентни теолози и свештеници. Hvala ti za potvrdu rasuđivanja kao i ostalima koji su lajkovali i komentarisali. Piše mi u diplomi da sam teolog, nisam sveštenik, niti neko eminentan. Zbog drugih obaveza reagujem na ove teme na raznim mestima minimalno baš kad moram ili kada sam pogođen. Svako jutro se kajem zbog bdenja nad ovim stvarima u Crkvi a zatim u toku dana vidim da je to moj jedini post i da sada skoro ništa drugo nemam da dam Crkvi. Skupljaju mi se razne misli, pitanja, događaji pa kada dođe, kako ti kažeš, neko nadahnuće to se sve nekako sklopi i to iznesem ovde ili negde drugde. Samo se nadam da mi nije na osudu a uz Božiju pomoć možda se skupi i za dve lepte. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije01 Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 16 минута, obi-wan рече Struka ne prica u prazno kad nesto ne zna; dok ne sazna. Ovo sto je Kon pricao od januara na ovamo je isto k`o da su mene pitali. I kako izgleda - ostao je duzan to sudjenje iz 2009. i nekih 7 miliona e bacenih na eazmucenu vodu. Ali razumes, struka... bukvalno niko nije znao o virusu ništaviše, pogledaj kako je reagovala SZO bukvalno do sredine februara. fsa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 1 минут, obi-wan рече I da znas - za ovo "kljasta" ima da te tuzim kod Kona. Слободно. Спремићу и дисертацију у своју одбрану. Има Свети владика Николај један текст, Против културе, а ја све нешто мислим да то рашчланим, па да кренем редом и то лично, прво против новинара и политичара, а тек онда и против љекара. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука