Desiderius Erasmus Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Н И Н Е and fsa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 1 минут, Orion рече "decko kontaminiram se isključivo nedeljom na liturgiji". Ok, to se može shvatiti i kao pozitivna kontaminacija, kao kad kažemo "jao, zarazio si me ovim ili onim". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Васкршња посланица Српске Православне Цркве | Српскa Православнa Црквa [Званични сајт] WWW.SPC.RS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 5 минута, ana čarnojević рече Хоћу да кажем да је суперсик да се уоште сећаш да смо причали, да капирам да си се увредио и да си од оних несретника који памте увреде, да не знам уопште одакле си извукао било какву релацију са том темом, осим заједничких елемената скупа - АЧ и литургија. Зато те молим да ме не смараш. Ако сам те увредила опрости увреду, али немам aпсолутно ни жељу ни потребу да се објашњавам твом мозгу. Ti mene nisi uvredila, već si to radila drugim članovima foruma i na to ti je ukazano sa moje strane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 3 минута, ana čarnojević рече @Вукашин Да сви треба да падамо у транс кад се он појави на КЗН зато што струка... Другари добих дозволу викендом од 15 до 20х. Теоријскки моћи ћу да целивам Плаштаницу и будем на литургији на Велику Суботу. И то је добро. Ако не закључају врата:( Ма нека им све, али може без те драме. Доста је један Вучић. Мени је битније шта каже Патријарх: Цитат Молимо се Богу, учествујмо редовно и активно у светој Литургији, кајмо се за своје грехе и водимо рачуна о своме здрављу и здрављу других! ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 “Sve što je ovde vlast uradila, mi smo dužni da ispoštujemo, ali ono što je važnije, ja se sa svim tim slažem – ne dovodimo nikoga u opasnost”, rekao je vladika Grigorije. Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 @Orion nema svrhe, takvi se ne osvrću iza sebe, samo đonom. Orion and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 32 минута, ana čarnojević рече @Вукашин Да, сви треба да падамо у транс кад се он појави на КЗН зато што струка... Хвала му за све, господин је али нису они Богови. Другари добих дозволу викендом од 15 до 20х. Теоријски.... моћи ћу да целивам Плаштаницу и будем на послеподневној литургији на Велику Суботу. И то је добро. Ако не закључају врата:( Kakvu dozvolu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Ja se iskreno nadam da su ovo pisali placeni botovi. Da nismo kao narod ovoliko propali Samo postovanjem odluka predsednika pobedicemo koronu,... Bravo!!!Nema crkve za ovaj Vaskrs!!! Otkažimo Vaskrs za sledeću godinu . Kod može evropsko prvenstvo može i Vaskrs . Molim vas objasnite mi koja je razlika između okupljanja u crkvi i stadiona ili sportske dvorane budimo pametni moje mišljenje je da ovo crkvi ne ide na čast Lako je popovima da traže prekid zabrane izlaska. Niti odgovaraju za nešto, niti će da leče ljude. Moja vera je duboko u meni i nema veze sa popovima ili sa nekom građevinom. Vaskrs ću u miru proslaviti sa svojom porodicom. Pop Irinej da se izvini narodu zbog gluposti, i da napusti mesto patrijarha. Mene nije briga za Vaskrs,ja hoću da roštiljam za prvi maj na Avali. Ko hoće neka ide na liturgiju. Ako zaista veruje, Bog će mu, ako ga ima, pomoći da ga policija ne kazni za kršenje zabrane kretanja. Da li treba da istetoviram nekog sveca da bi bio vernik,neki su prekriveni po celom telu a neidu u crkvu.Zasto moram ici u crkvu da bi bio vernik. draganzzz and Ђорђе Р је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 4 минута, Aandrej рече Ja se iskreno nadam da su ovo pisali placeni botovi. Da nismo kao narod ovoliko propali Samo postovanjem odluka predsednika pobedicemo koronu,... Bravo!!!Nema crkve za ovaj Vaskrs!!! Otkažimo Vaskrs za sledeću godinu . Kod može evropsko prvenstvo može i Vaskrs . Molim vas objasnite mi koja je razlika između okupljanja u crkvi i stadiona ili sportske dvorane budimo pametni moje mišljenje je da ovo crkvi ne ide na čast Lako je popovima da traže prekid zabrane izlaska. Niti odgovaraju za nešto, niti će da leče ljude. Moja vera je duboko u meni i nema veze sa popovima ili sa nekom građevinom. Vaskrs ću u miru proslaviti sa svojom porodicom. Pop Irinej da se izvini narodu zbog gluposti, i da napusti mesto patrijarha. Mene nije briga za Vaskrs,ja hoću da roštiljam za prvi maj na Avali. Ko hoće neka ide na liturgiju. Ako zaista veruje, Bog će mu, ako ga ima, pomoći da ga policija ne kazni za kršenje zabrane kretanja. Da li treba da istetoviram nekog sveca da bi bio vernik,neki su prekriveni po celom telu a neidu u crkvu.Zasto moram ici u crkvu da bi bio vernik. иди у ћошак, прочитај свој коментар 12 пута па се врати поново... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 1 hour ago, Дејан said: Ово ти је ко рат, ако ниси у изолацији ти пуцаш из пушке, зато бивши ратници често кажу да не знају да ли су некога убили, јер се често пуца а не знаш да ли је некога погодило. Suština na valjanom primeru koju treba razumeti AS IS. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Полицијски час од петка у 17:00 до уторка у 5:00... draganzzz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 1 hour ago, Јанко said: На корак сте од укидања слободе зарад "вишег циља"... Браво! И све то зарад “љубави”, “спасења” од вируса. Забрањују да се слави Васксење, зарад “спасења” од вируса. Ко је “спаситељ”? Др Кон, господар Вучић? Да не славимо Спаситеља, да би нас лажни спаситељи спасили Разматрају у ЕУ да старе држе у изолацији годину дана... Ја ћу љубити свог сина, и он ће мене, као и ја свог оца. Мој син ће љубити свог деду, и он њега. По сваку цену ћу то бранити, ако треба и животом. Некада смо били слободарски народ. Слобода није имала цену. Сад смо тако лако спремни да се одрекнемо слободе зарад лажних спаситеља. Јанко, gavrosaurus and Протомајстор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 ? fsa је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 47 минута, Aandrej рече Ja se iskreno nadam da su ovo pisali placeni botovi. Da nismo kao narod ovoliko propali Samo postovanjem odluka predsednika pobedicemo koronu,... Bravo!!!Nema crkve za ovaj Vaskrs!!! Otkažimo Vaskrs za sledeću godinu . Kod može evropsko prvenstvo može i Vaskrs . Molim vas objasnite mi koja je razlika između okupljanja u crkvi i stadiona ili sportske dvorane budimo pametni moje mišljenje je da ovo crkvi ne ide na čast Lako je popovima da traže prekid zabrane izlaska. Niti odgovaraju za nešto, niti će da leče ljude. Moja vera je duboko u meni i nema veze sa popovima ili sa nekom građevinom. Vaskrs ću u miru proslaviti sa svojom porodicom. Pop Irinej da se izvini narodu zbog gluposti, i da napusti mesto patrijarha. Mene nije briga za Vaskrs,ja hoću da roštiljam za prvi maj na Avali. Ko hoće neka ide na liturgiju. Ako zaista veruje, Bog će mu, ako ga ima, pomoći da ga policija ne kazni za kršenje zabrane kretanja. Da li treba da istetoviram nekog sveca da bi bio vernik,neki su prekriveni po celom telu a neidu u crkvu.Zasto moram ici u crkvu da bi bio vernik. Ljudi, sta je vama smesno u ovim komentarima? Ђорђе Р and draganzzz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука