Jump to content

Зоран Ђуровић: Утук на Латиновића

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 4. 4. 2020. at 18:59, Ivan Marković рече

То значи да полако приближавамо ставове.

Expand  

Проблем је што ја нисам човек једног текста. Развијам проблем указујући на неодрживост екстремистичких ставова. Све сам ово и раније мислио, али полако возим причу, мада брзаци ми помену фамилију, а неки пријатељи ми писали и приватно јер нису капирали где ово иде. Треба да напишем још један текст на ову тему и да тиме завршим. Од мене је било довољно. Није се нашло јунака или лудака који је писао на ову врућ кромпир тему колико ја.  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 294
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Zoran Đurović Мора бит да си кољена огулио метанишући за Хосе Аркадија (= @Desiderius Erasmus )...и да ми ондак неко рече да нема чудотвораца и у наше време.Ја човека не препознајем више, фала Богу.

А биће да је теби, падре, боље да се "селиш" из пророка у чудотворце. Ако Хосе вако настави, за  коју годину ће ставити ПБФ тамо где му је место....где ти ниси докучио.

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2020. at 19:09, Ćiriličar рече

А биће да је теби, падре, боље да се "селиш" из пророка у чудотворце.

Expand  

Ево да вам испричам неколико чуда са причешћем а где сам био протагониста. 

1) Као ђакон у Бг одох у болницу да причестим дечка који је био на хемиотерапији, није имао косе, обрва, ничега. Изгледао је као И Ти, јер је имао леукемију. Оздравио је потпуно. 

2) Дечко у Смедереву оболео од леукемије, Баба му тешка фаца, зезатор, била очајна, али је стекла поверења у мене јер сам једној комшиници прочитао молитву да умре и ова одмах умрла (нико ми није устао кад сам му то прочитао). Родитељи сјајни људи. Прочитах малом Дулету молитву, причестих га, и он оздрави трајно. Никакве више лекове није користио. Ако би сада неко рекао: оздравили су јер су се лечили, нека ми објасни овај случај: 

3) Чича је месецима лежао у кревет, али је малтретирао целог живота жену и сина, овај се пропио, постао никакав, држао неку никакву кафану. Звали ме они да дођем, рекох им да изађу да би се чича исповедио, очитах му разрешење, онда и молитву да у миру и безболно умре и причестих га. Сутрадан сретнем његове, они ме гледају разрогачено, ја их питам шта се десило: "Оче, он је месецима имао декубитисе, сав је био прекривен ранама, доктори нису могли да помогну, а сада нема никакве ране и потпуно је миран и срећан". И чича је у миру умро после недељу дана. Син је оставио алкохол, продао кафану, почео стално да долази у цркву; био је редовнији од мене. 

Овде бих се зауставио. Зато да ми не долазе Латиновићи и слични да ми причају како нема чуда преко причешћа! 

Има још догађаја, али морам да се испружим. 

Анђели с вама!  

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2020. at 19:20, Bokisd рече

Znaci, kada se bude posle svega ovoga vratilo deafult stanje u crkvi, i zajednicko pricesce iz iste case i kasicice,..... bicemo svi duhovni bodibilderi na jednom mestu,....i Erazmo i Zoki i Ivan i Boksit,.... :D

Expand  

Волео бих да је све тако идеално, али постоји и фактор "мочваре", а и неким верницима се више затресу колена кад виде "стручњаке", "наууучнниикеее" него олтар. 

Подели на овим сајтовима

Осим тога, велик број земаља у свету није стигао дотле да затвара цркве. Неке нису, попут Белорусије, предузеле никакве мере. То треба да буде индикатор да ли су " билдери" криви за ову ситуацију или пак мочвара...Гнусна је оптужба стално кривицу сваљивати на једну страну. Диоклецијан је још 2012 најавио операцију промене свести у Србаља. Мочвара је у Србији забележила поен. И само наша дрека може да им укаже на то да овај свој симболичан и краткотрајан успех не покушавају да устале. А пробаће опет. "Јавља ми се".

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2020. at 18:12, Ivan Marković рече

Ok, nego opomena je bila grupna, a zatim, važi li i za Đurovića? Nazvao me je Inkvizitorom. Pa sam replicirao. 

Expand  

Тако то иде, један крене, остали се надовежу, као овце кад крену под воз...

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2020. at 18:17, Ivan Marković рече

Nije u tome stvar, nego u tome ima li razlike između pudinga i pričešća glede patogenosti. 

Expand  

Види, не ради се о томе шта ми као верници мислимо, већ околина.

Немамо ми права своје ирационалне ставове да намећемо већ довољно уплашеном становништву.

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2020. at 19:53, Дејан рече

Види, не ради се о томе шта ми као верници мислимо, већ околина.

Немамо ми права своје ирационалне ставове да намећемо већ довољно уплашеном становништву.

Expand  

Ја не мислим да су моји ставови ирационални. А становништво је све мање уплашено од овог чудног вируса, а све више од Диоклецијана. Али је и љуто. Али не на нас. Тако да не бери бриге. 

Подели на овим сајтовима

Па и није данашњем вернику толико лоше! Устане ујутру у 5-9, укључи тв и већ је на литургији. Зврцне свештеника и ето на вратима св. Причешћа и нафоре. Слава Богу за све:sunce:

Подели на овим сајтовима

Jeл гледао неко Утисак недеље? :(

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2020. at 20:16, Broken рече

Sto si tuzan ? 

Expand  

Иди па види...

• Хахаха 1

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...