Jump to content

Зоран Ђуровић: Утук на Латиновића

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Ivan Marković рече

I tako, prvi put od Dioklecijana i Galerija na ovim prostorima je zabranjena Evharistija. Ono što nije na kraj pameti padalo Osmanlijama, Habzburzima, Hitleru i Titu, sproveo je novojavljeni Dioklecijan.

Ја сам и рекао да ће такви фанатици као што си ти довести да нам се затворе храмови. 

И нису само храмови затворени, тако да ово није антихришћанска мера. Но, када се сви фанатици из разних религија, па онда антивакцинаши и теоретичари завера удруже, Држава не може а да не реагује овако.  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 294
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

13 minutes ago, Ivan Marković said:

Si uzo lekiće?

Хоћеш ти да престанеш више?!

Ко си ти, шта умишљаш да си?! Константно спопадаш и вређаш људе, просипаш отров по овим страницама као да ти је ово твој приватни блог а не јавни форум за све православце!

Знаш ли да је у току пост?! Да ли те је у животу ико учио да некад поштедиш друге од себе?! Да људе треба на овим страницама да дочека нешто друго осим спознаје да постоје људи толико докони да трчкају за другима да би се надгорњавали ретардираним поштапалицама типа "си узо лекиће", називали се "суботарима" и минусарили као да је ово тинејџерски форум за скупљање репутације?!

Молим те, као што се Богу молим: Уради нешто корисно!

Уради нешто корисно!

Пун ми је већ кофер вас Вилера, Марковића, форумских заводника и сличне екипе која ми само пуни листу за игнорисање! Овде долазим да нешто прочитам, понешто напишем, а не да 30% људи стављам на игнорисање јер ми загаде дан својим гадним понашањем!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Тражитељ рече

Знаш ли да је у току пост?!

Па ја и казах да је препостио... :D

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Bokisd рече

(duhovno pricesce,.... pa, da uselimo sv.Mariju Egipcanku u nasu sobu i kucu,..... sta li je sledece,... :stadaradim:)

Nemoj je useliti, neće ona, jer dobro poznaje Telo Gospodnje.

Evo useli Ivana Markovića on ima firmin ausvsjs.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Па ја и казах да је препостио... :D

Si primetio da mu se primio malo Maksim Ispovednik, pa koristi izraze kao"obožio". 

Sećam se da je bio baš elergičan na to u početku.

Verovatno je postao teolog, šta ti misliš?

??

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Ја сам и рекао да ће такви фанатици као што си ти довести да нам се затворе храмови. 

И нису само храмови затворени, тако да ово није антихришћанска мера. Но, када се сви фанатици из разних религија, па онда антивакцинаши и теоретичари завера удруже, Држава не може а да не реагује овако.  

Lupaš. Oni bi ovo svakako uradili a vi sekulibanski fanatici ste im pružili rovovsku podršku da prelome.  Nego zanimljivo je koliko osoba sa šifrom odjedared podržava " državu".

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Si primetio da mu se primio malo Maksim Ispovednik, pa koristi izraze kao"obožio". 

Sećam se da je bio baš elergičan na to u početku.

Verovatno je postao teolog, šta ti misliš?

??

Ne laži VSB. Ovde jeste neko alergičan na oboženje, ali to nisam ja. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Тражитељ рече

Хоћеш ти да престанеш више?!

Ко си ти, шта умишљаш да си?! Константно спопадаш и вређаш људе, просипаш отров по овим страницама као да ти је ово твој приватни блог а не јавни форум за све православце!

Знаш ли да је у току пост?! Да ли те је у животу ико учио да некад поштедиш друге од себе?! Да људе треба на овим страницама да дочека нешто друго осим спознаје да постоје људи толико докони да трчкају за другима да би се надгорњавали ретардираним поштапалицама типа "си узо лекиће", називали се "суботарима" и минусарили као да је ово тинејџерски форум за скупљање репутације?!

Молим те, као што се Богу молим: Уради нешто корисно!

Уради нешто корисно!

Пун ми је већ кофер вас Вилера, Марковића, форумских заводника и сличне екипе која ми само пуни листу за игнорисање! Овде долазим да нешто прочитам, понешто напишем, а не да 30% људи стављам на игнорисање јер ми загаде дан својим гадним понашањем!

Ti što ne razlikuješ Telo Gospodnje da ćutiš. Bitno ste doprineli ovoj svinjarijii.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Тражитељ рече

Ко си ти, шта умишљаш да си?!

Obožen. Reče Gospod, uzmićete zmije i škorpione i neće vam škoditi. Ovaj je lizao prašinu, i ljubio se sa hepatitis pozitivinim, sad se samo pitam ko ga je iznevjerio za ljubljenje i ostavio ovako bjesnog.  

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nemoj je useliti, neće ona, jer dobro poznaje Telo Gospodnje.

Evo useli Ivana Markovića on ima firmin ausvsjs.

Bas me briga, kad mi dosadno, sutra mogu da se setam praznim gradom..... ceo grad boksitov,.... :D .... mogu da skoknem i do Ivana u BG,..... sta nas briga, malo da prosetamo do Hrama na Vracaru .... :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

Obožen. Reče Gospod, uzmićete zmije i škorpione i neće vam škoditi. Ovaj je lizao prašinu, i ljubio se sa hepatitis pozitivinim, sad se samo pitam ko ga je iznevjerio za ljubljenje i ostavio ovako bjesnog.  

Ja sam u dugom i srećnom braku i nisam morao da idem čak na Filipine da tražim ženu...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Bas me briga, kad mi dosadno, sutra mogu da se setam praznim gradom..... ceo grad boksitov,.... :D .... mogu da skoknem i do Ivana u BG,..... sta nas briga, malo da prosetamo do Hrama na Vracaru .... :cheesy3:

e a kad vas budu zamolili da izađete vi o'ma uprite palcem na dole, pa neće oni vas da uče šta je vera

i slikajte obavezno selfi "ovim pobeđuj"

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...