Jump to content

Зоран Ђуровић: Утук на Латиновића

Оцени ову тему

Препоручена порука

14 minutes ago, Zoran Đurović said:

Да се крв. Некако се верује и да у њој има тела, као што католици верују да хостија садржи и крв.  

E da te pitam nešto u vezi posta, nisam znao da je danas petak a ponio na poso neku pohanu piletinu od jučer pa sam pojeo, da se ne baca.

nama je obavezan nemrs petkom tj. ne smijemo jesti meso.

Jel to uredu?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 294
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 11 минута, kopitar рече

Nema doticija sa vinom koliko ja znam ali stoji ono da u tijelu ima i krvi i obrnuto.

Da, to je jedan nacin, па се хостија прима у руку, али има и где умоче хостију и онда је стаљају вернику директно у уста, никако у руку. 

Не ставља се и у сисе, каако се деси једном свећенику на венчању, па му рука задрхта кад виде младин деколте и испаде му међ груди младе, па он крену да је извади, али се она измаче па сама извади! 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kopitar рече

E da te pitam nešto u vezi posta, nisam znao da je danas petak a ponio na poso neku pohanu piletinu od jučer pa sam pojeo, da se ne baca.

Jel to uredu?

Gorićeš u paklu grešniče! :))

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

32 minutes ago, Zoran Đurović said:

Da, to je jedan nacin, па се хостија прима у руку, али има и где умоче хостију и онда је стаљају вернику директно у уста, никако у руку. 

Не ставља се и у сисе, каако се деси једном свећенику на венчању, па му рука задрхта кад виде младин деколте и испаде му међ груди младе, па он крену да је извади, али се она измаче па сама извади! 12:smeha:

Preporuka je kad kod se može da se pričest dijeli pod obe prilike tj. da se hostija umoči u vino i stavi u usta.

Ali ovo ga se baš i ne drže svećenici jer im to valjda otežava, to je znao napraviti par puta moj bivši kapelan a redovno je galamio na babe što mu ližu prste dok pričešćuje....tako da je često ponavljao da se isplazi jezik da on može samo prilijepiti hostiju kažiprstom na jezik a nikako usnama ili zubima hvatati.

Подели на овим сајтовима

@kopitar

Jel ti ovo ozbiljno shvati? :)

image.thumb.png.61e64b683386f169c356744dbebae235.png

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, kopitar рече

Imam fobiju od pakla :flert::))

Neki dan pečemo mi krompirušu...i žena reče stavi malo putera da bude hrskavo...reko dobro, i onda nabaca ja totalno smetnušvu s um, kad ono dođe mu na um, ali post je...pa dobro šta sad ispečem ja to i ponjopamo mi, ja sam o ovakvim stvarim prestao razmišljati...jer dzaba svi postimo i mučimo se ako smo šuplji na drugim stvarima u životu. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Justin Waters рече

Neki dan pečemo mi krompirušu...i žena reče stavi malo putera da bude hrskavo...reko dobro, i onda nabaca ja totalno smetnušvu s um, kad ono dođe mu na um, ali post je...pa dobro šta sad ispečem ja to i ponjopamo mi, ja sam o ovakvim stvarim prestao razmišljati...jer dzaba svi postimo i mučimo se ako smo šuplji na drugim stvarima u životu. 

tako je Justo

dzaba ako smo....

pre neki dan sam priznajem pojeo griz i posle piskote u mleku, eto dozvolio sam sebi neki luft...

imam drugaricu iz Crkve koja je na nekoj probi hora uzela jogurt i zveknula dobar gutljaj, ali nije se krila, i onda dirigentica "Magi....pa poooost je?! pa ti si pobozna!!! " i tako te parole

ali sto kaze Magi "pa oduzilo se" :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, kopitar рече

Jel to uredu?

pohana piletina je riba naspram srpske gice!

tako da....

kakve si misli imao dok si jeo to?

jesi li delio sa curom?

jel vam prijalo?

to su bitne stavke :suncanje:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Драшко said:

pohana piletina je riba naspram srpske gice!

tako da....

kakve si misli imao dok si jeo to?

jesi li delio sa curom?

jel vam prijalo?

to su bitne stavke :suncanje:

na poslu sam pa ne mogu podijeliti sa ženom ovaj grijeh a dok sam jeo svađao sam se sa forumski bijelim mišom..:))

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Драшко рече

imam drugaricu iz Crkve koja je na nekoj probi hora uzela jogurt i zveknula dobar gutljaj, ali nije se krila, i onda dirigentica "Magi....pa poooost je?! pa ti si pobozna!!! " i tako te parole

Ma joj, ja sam sjedao s ljudima u vrijeme posta...i oni prvi naruče nešto mrsno očigledno ne poste čitav post ili...nikad nikome više ne bi uputio bilo kakav komentar povodom toga. Pavle reče ono u veti mesa.

A ono kad idem u goste pa me neko ponudi mrsnim, ne odbijam nikad. :whackado:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

meni malo pre u glavi ono kad na decjim rodjendanima krene usklik "torta! torta!!! torta!" :D vreme je za tortu!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Justin Waters said:

Ma joj, ja sam sjedao s ljudima u vrijeme posta...i oni prvi naruče nešto mrsno očigledno ne poste čitav post ili...nikad nikome više ne bi uputio bilo kakav komentar povodom toga. Pavle reče ono u veti mesa.

Pusti barem da te malo nagovaraju..:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...