Jump to content

Зоран Ђуровић: Утук на Латиновића

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Иван је мало препостио, немој да му замериш. :sunce:

Izađem jutros na Pouke, vidim ni manje ni više nego 38 obaveštenja. Pogledam, kad ono Ivan išao po onoj temi o merama predostrožnosti Ruske Crkve i lupao mi palac nadole na svaki komentar. :) 

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 294
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пре сат времена, Desiderius Erasmus рече

Izađem jutros na Pouke, vidim ni manje ni više nego 38 obaveštenja. Pogledam, kad ono Ivan išao po onoj temi o merama predostrožnosti Ruske Crkve i lupao mi palac nadole na svaki komentar. :) 

мене 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Desiderius Erasmus рече

Повео је психолошки рат :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Desiderius Erasmus рече

Tek je to početak. Tvoje delovanje ovde je sigurno makar malo doprinelo da dezišnmejkeri u Srbistanu procene da mogu da zatvore hramove. I tako, prvi put od Dioklecijana i Galerija na ovim prostorima je zabranjena Evharistija. Ono što nije na kraj pameti padalo Osmanlijama, Habzburzima, Hitleru i Titu, sproveo je novojavljeni Dioklecijan. Ja razumem da se ti, kao neko ko se najeo kvasca subotarskog raduješ zbog  toga, ali ću zato da. ti lupam minuse dok te ne anuliram. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ivan Marković рече

Tek je to početak. Tvoje delovanje ovde je sigurno makar malo doprinelo da dezišnmejkeri u Srbistanu procene da mogu da zatvore hramove. I tako, prvi put od Dioklecijana i Galerija na ovim prostorima je zabranjena Evharistija. Ono što nije na kraj pameti padalo Osmanlijama, Habzburzima, Hitleru i Titu, sproveo je novojavljeni Dioklecijan. Ja razumem da se ti, kao neko ko se najeo kvasca subotarskog raduješ zbog  toga, ali ću zato da. ti lupam minuse dok te ne anuliram. 

Aaa... sad shvatam u čemu je problem... Zbog karantina nisi uspeo da podigneš terapiju. ?

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Desiderius Erasmus рече

... protiv samog sebe. ?

Ма ја то због брата Родољуба, не због њега. :D Ко ти је крив што ниси подржао Родољуба, кад је тражио да се укину минуси :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...