Jump to content

Да ли верујете да улазимо у коначни део људске историје предсказан у Откривењу?

Оцени ову тему

Да ли верујете да улазимо у коначни део људске историје предсказан у Откривењу?  

23 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да улазимо у коначни део људске историје предсказан у Откривењу?

• Да
      2
    • Не
      17
    • Могуће
      4

Препоручена порука

пре 19 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

@Bernard ne verjamem v Božjo kazen..

Tudi jaz ne! (poglej kdo je avtor članka)

Ampak, niti najmanj ne dvomim, da je "črna smrt" ( kuga) prišla iz Kitajske v Evropo oziroma v Italijo.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

Треба додати опцију "не знам". Мој одговор: не знам, али се трудим да живим као да улазимо. Трудим се да сваког часа будем спреман, као да је Женик на вратима.

Подели на овим сајтовима

Inače da dodam na ovu temu..

Antihrist ima i svoj rep, kako bi što više ličio na djavdjav.

Te delove repa, mi i danas osećamo i približavamo se glavi, gde će antihrist da se zacari i da pokuša biti sve u svemu.

Mi Pismom znamo da će se to zbiti, te se rešimo i junačimo Sinom Božjim iako neprijatelj deluje nepobedivo.

Dakle danas imamo deo sutra nas očekuje sav antihrist.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Треба Никодима питати, па ако му још није јављено замолити га да се моли да му се јави - ради нас - он човек пун љубави, њега то и не занима...ал' оће ради нас сигурно.

Само нека га неко контактира тајним каналима, јер(бо) да човек не открива јавно своје дарове.

Узгред, колк'о сам ја чуо Откровење ништа не предвиђа, него је то литургиско сагледавање краја ов(акво)ог света, његов преображај и наступање есхатона. Стога нема говора о неком буквалном тумачењу.

(А то може тумачити јал' Никодим, јал' Борба за веру.)

Кажу и то, да сваки човек има свој крај (овога света) - кад умре.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...