Zayron Написано Март 6, 2020 Пријави Подели Написано Март 6, 2020 Setkali jsme se s bosenskými islamisty. Jaké jsou jejich plány? Sreli smo se s bosanskim islamistima. Kakvi su njihovi planovi? Vítejte v Bosně: Jasmin je psychicky nemocný, umírněné křídlo radikálů... Z Bosny odešly v minulých letech zhruba tři stovky lidí bojovat do řad Islámského státu. V dějinách moderního islámského fundamentalismu náleží Bosně důležité místo. Během občanské války na začátku 90. let stáli na straně bosenských muslimů i někteří členové nově vznikající al-Kaidy. Byli mezi nimi i ti, kteří později naplánovali a provedli útoky z 11. září. Někteří představitelé fundamentalistů museli kvůli své činnosti kolem roku 2015 opustit zemi, jiní skončili ve vězení. Ultraortodoxní pohled na islám má i přesto v některých zdejších komunitách pevnou pozici. A my jsme se vydali prozkoumat, jak vypadá islamistická scéna v zemi dnes. https://www.televizeseznam.cz/video/voxpot/setkali-jsme-se-s-bosenskymi-islamisty-jake-jsou-jejich-plany-64032376 Jedan od čeških komentara: V Bosně doutná pár polínek pod hodně velkou hranicí suchého dřeva..... U Bosni tinja par ugaraka pod vrlo velikom lomačom suvih drva .... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 пре 9 часа, Avocado рече Da, ako je to tako svakako to treba nacrtati svakom... samo je problem ako misliš da si to nacrtao postavljanjem klipa sa izjavama jednog čoveka... A ako se desi da neki hrišćanski učenjak kaže nešto slično za hrišćanstvo, jer će onda biti legitimno zabraniti hrišćanima veru i bogomolje? Oh, ti bi htio objektivnost, nekakvu objektivniju sliku? I nekakve druge poglede, nisu valjda svi muslimani isti itd. itd. Pa ja ti taj krasni drugi pogled dam , nikakav problem. Zagrcneš se od ushićenja kad vidiš kakvog erudovanog i plemenitog intelektuala sam ti doveo! Ljepotom njegovih humanističkih i plemenitih izjava su se očarale i u oduševljenju našle čak i češke Literarne novine. Kakav dragocjen i raritetan spoj smisla za istoriju, duhovnost i realnost. Gotova literarna ekstaza! Prezident Erdogan: V mém srdci začíná Turecko u Vídně U mom srcu počinje Turska od Beča! Turecký prezident Recep Erdogan představil veřejně svůj plán obnovy Osmanské říše. „Turecká hranice začíná v mém srdci u Vídně, Jaderského moře, Východního Turkestánu, čínské autonomní oblasti Sin-ťiang a severu Černého moře," řekl v projevu na shromáždění Islámské strany spravedlnosti a rozvoje (AKP) v Izmiru. Psáno před rokem Řecku už Erdogan vyhrožuje dlouho. Přece je dokonce jasně řečeno, že chce dojít do Vídně. To není předvolební rétorika, která se jako mnohé předvolební sliby nikdy nesplní. Evropští politici si tak zvykli před volbami slibovat a po volbách na sliby zapomínat, že si neumí představit, že jiný politik nevyhrožuje planě. Že to, co říká před volbami, hodlá po nich opravdu udělat. Tohle je ale skutečná budoucí hrozba. Ne hybridní Putin se všemi otrávenými agenty. Ne Čína a její mobily Huawei s cinknutým softwarem. Erdogan nastínil svůj Kampf. A svět dělá, že vlastně neřekl nic. Kdysi Západ podcenil malíře pokojů, a to samé se děje i dnes. Appeasement je tu znovu. Ale on to s tou Vídní myslí vážně. Vidina nové osmanské věčné tisícileté říše by nás měla zalarmovat. Ale zatím řešíme minulé války, ne budoucí. Turečtí islamisté s nacionalisty záměrně útočí na uprchlíky, aby je donutili odejít do Evropy WWW.EURABIA.CZ Samhälsnytt podle polského videa uvnitř: turečtí fašisté, píše, tzv. Šedí vlci, útočí na syrské uprchlíky usazené v Turecku a žene je na hranice s Řeckem. Podle polského zdroje Erdogan propustil na... nesha973 and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 лакше је богаташу у небеско царство ући, него либероиду објаснити стање ствари... @Zayron брате џаба се трудиш ... Просечан србенда and nesha973 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 Пре сат времена, Предраг М рече лакше је богаташу у небеско царство ући, него либероиду објаснити стање ствари... @Zayron брате џаба се трудиш ... Dělám co se dá, radim šta se može! U cijeloj Evropi su takvi kao on a o njima je u Kuranu rečeno da će njihova pomoć u širenju i dovodjenju islama na vlast, u stvaranju islamskog kalifata biti presudna! Oni isto kao i islamisti imaju samo svoju istinu koju onda recituju i ponavljaju kao pokvarena ploča a nikakva suštinska i prava rasprava oko bilo čega s njima nije uopšte moguća, samo stvaraju privid rasprave a ta ustvari ne postoji nigdje jer su spremni ponuditi samo svoje vidjenje a tudje ih uopšte ni ne interesuje. Zato i ovaj momak iz Češke ima isključene komentare ispod videa! Takvi budu zapírat i nos mezi očima, što kažu Česi, poricat će da imaju i nos medju očima. Njima kad dovedeš i samog ne znam kakvog muftiju i islamskog učenjaka koji će potvrditi šta su pravi ciljevi islama (to sam već i uradio ovdje https://tinyurl.com/sycwdeq , dakle likvidacija svih ostalih vjera, nevjera i filozofskih svjetonazora od ateizma pa dalje)) s tim kod njih nećeš postići ništa jer oni znaju bolje šta je islam! Pametni ljudi si na osnovu svega toga mogu stvoriti zaključak sami o tom šta je to zaista taj islam. Nadam se da na kraju nećemo ni on a ni mi biti nikad u Evropi u situaciji da nam neke stvari počnu objašnjavati ovakvi, kad se to desi biće svima kasno za bilo šta! Svima će biti jasno sve! Ali kasno! Предраг М and nesha973 је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 Šta nas ubrzo čeka - imigranstke statistike su brutalno jasne! Ako nešto na vrijeme ne poduzmemo bićemo vrlo brzo za nekoliko malo desetljeća uz pomoć EU demografski pregaženi. Legalno rješenje kako u najskorije vrijeme od Češke Republike ne bi postao Čehistan a od Srbije Serbistan je vrlo jednostavno i jedino realno moguće - odstupiti od Ženevske konvencije o izbjeglicama kao nefunkcionalne, zastarjele jer nije u interesu ni zemalja gostitelja izbjeglica a ni samih pravih politički, ideološki, vjerskii i rasno ili nacionalno proganjanih izbjeglica koji bi takve pravne zaštite bili potrebni jer su ovako oni u nepovoljnom položaju i izjednačeni sa ekonomskim i ilegalnim migrantima. Od Ženevske konvenciju je moguće odstupiti prema članu 44 na osnovu peticije kojom se započne rasprava u Skupštini i Senatu Češke Republike, kad se tamo izglasa odstupanje od Ženevske konvencije i pošalje se to na Vladu Češke Republike koja to sve samo proslijedi u oficijalnoj noti generalnom sekretaru OUN. A poslije toga o izbjeglicama neće više odlučivati nikakvi sudovi ni EU već samo vlada koja u Češkoj nije sklona nikakvim ilegalnim imigrantima. Takvo rješenje je moguće i u svakoj drugoj evropskoj zemlji, ja ću takodjer potpisati tu peticiju, uaskoro ću o tome otvoriti posebnu temu na Forumu kad skupim više relevantnih informacija. Pokušaću se povezati sa vašim pokretom otpora i predstavit im to češko rješenje sa sugestijom da počnu raditi i u Srbiji na tome da se odstupi od Ženevske konvencije. Ovdje u Češkoj smo imali nedavno vrlo sličnu modelovu situaciju s pravnog pogleda, radilo se o nekakvim firmama iz Afrike i eksploataciji rudnih bogatstava i oni zbog konvencije o rudnim bogatstvima u nekom sudskom sporu pokušali iznuditi milijarde obeštećenja za nekakve neuspjele poslove, potom Češka Republika kad je vidjela koliko će nas to koštati jednostavno opozvala tu konvenciju, na šta je imala pravo, odstupila od nje i nikakvi horrorovi scenariji sa gigantskim obeštećenjem se nisu dogodili. To je pravno sasvim analogna, slična stvar! Čl. 44 Odstoupení 1. Kterýkoliv smluvní stát má možnost kdykoliv odstoupit od této úmluvy oznámením adresovaným Generálnímu tajemníkovi Spojených národů. 2. Toto odstoupení bude účinné pro daný smluvní stát rok po dni, kdy je obdržel Generální tajemník Spojených národů. 3. Každý stát, který učinil prohlášení nebo oznámení podle článku 40, může kdykoliv později oznámením adresovaným Generálnímu tajemníkovi Spojených národů prohlásit, že Úmluva se přestane vztahovat na takové území jeden rok ode dne obdržení tohoto oznámení Generálním tajemníkem Spojených národů. https://www.osn.cz/wp-content/uploads/2015/03/uprchlici.pdf Šta nas ubrzo čeka - imigranstke statistike su brutalno jasne! Предраг М and nesha973 је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 A sada jedna opaska k trenutnoj situaciji na grčko-turskoj i bugarsko-turskoj granici. Već prije stotinjak godina su imali naši čehoslovački pretci jedno mudro geslo koje je stajalo na republičkim zastavama. "Nama utvrda, neprijateljima ograda!" Samo toliko ... And now one note to the current situation on the greek - turkish and bulgarian - turkish border. Almost a hundred years ago, our czechoslovakian ancestors had one wise slogan, which they also embroidered on the republic flags: "Fortress for us, wall for the enemies!" A nyní jedna poznámka k současné situaci na řecko - turecké a bulharsko - turecké hranici. Již před téměř sto lety měli naši českoslovenští předkové jedno moudré heslo, které nechali vyšít i na republikové prapory: „Nám tvrz, nepřátelům hráz!“ Tož asi tak... V Pákistánu odmítli potisknout českým ragbistům míče. Český lev prý uráží Alláha WWW.IROZHLAS.CZ Česká rugbyová unie narazila na nečekaný problém. Jak uvedla Česká televize, pákistánská textilka odmítla na míče pro české ragbisty vyrazit logo dvouocasého lva z národního znaku... V Pákistánu odmítli potisknout českým ragbistům míče. Český lev prý uráží Alláha. U Pakistanu odbili naštampati češkim ragbistima lopte. Češki lav navodno vrijedja Allaha. Češka ragbi unija naišla je na neočekivani problem. Kako je navela Češka televizija, pakistanska fabrika odbila je naštampati logotip dvorepog lava iz nacionalnog amblema na loptama za češke ragbi igrače. Kaligrafija navodno u sebi skriva riječ Allah i predstavlja skrnavljenje Božijeg imena. Taj znak se nalazi (oni ga vide, podsjeća ih taj ornament na to) u dnu repa, u korijenu repa. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/v-pakistanu-odmitli-potisknout-ceskym-ragbistum-mice-cesky-lev-pry-urazi-allaha_201501191853_jpiroch Klanjat se neprijatelju znači poraz. Primiti njegovu vjeru znači ropstvo. Mješat se sa njim medjutim znači propast! Polidoros, kralj Spartski. nesha973, Просечан србенда and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 Turecká invaze na EU, manipulace České televize. Kam to celé vede? Turecko poslalo na hranice s Řeckem, tedy s EU, novou migrační invazi. Jak si Řekové s migranty zatím vedou? Jak to vypadá na moři? Jak se chovají migranti? Video je část z Politicky nekorektního streamu, který naleznete zde: https://www.youtube.com/watch?v=eMkwGhCwteQ Mezitím již Česká televize nebo třeba Mladá fronta začali hrát na city s "chudáky migranty" a konkrétně ČT začala z celé vlny vinit Rusko a Sýrii, kterou napadlo Turecko. Kam to směřuje? Ke kvótám? K něčemu jinému? Upravo ovu scenu (videp) sa "dimljenjem ili kadjenjem, okuřováním djece" mi je FB cenzurisao s objašnjenjem da se ne radi o "spaljivanju djece" (to niko nikad i nigdje nije ni tvrdio) i zbog toga je to označeno Fejsbukom kao "laž i hoax" a naveli tamo nekakvu grčku nevladinu proimigrantsku organizaciju koju imaju kao dodavetelja tobože "istinih i pouzdanih, provjerenih informacija i savjetnika za hoaxe i dezinformacije". Toliko o podlosti proimigrantskih organizacija koje su izgradile čitavu mašineriju i mrežu svojih "objektivnih informativnih agencija" preko kojih rade na društvenim mrežama šta god im se zamane, cenzurišu, ruše grupe, deletuju priloge, banuju korisnike FB itd. Toliko o njihovim podlim metodama. https://tinyurl.com/t8ypqcp nesha973 and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 пре 14 часа, nesha973 рече Veoma interesantna, za "liber", klasična zamena teza. Bojim se da ne razumeš šta znači izraz "zamena teza"... Цитат Pod jedan, ni jedan jedini "hrišćanski" učenjak nikada nije tako nešto izjavio, nema osnova za tako nešto. Nisam ni rekao da jeste izjavio, samo sam pitao šta bi bilo da jeste izjavio... takođe, nije uopšte teško iznositi tvrdnje bez osnova... ti bi prvi to trebalo da znaš. Цитат Muhamedove sledbenike tome uči "knjiga", jednostavno ako ti i tebi slični mislite da "džihad" nije islam, da je islam "religija mira" , ne samo da sebe zavaravate, nego što je još opasnije i druge što milom, što silom, pokušavate da ubedite u to. Neki ljudi često prave ozbiljnu grešku u razmišljanju tako što projektuju da ako se neko ne slaže sa njima, taj neko ima dijametralno suprotan stav. Međutim, ako se ne slažem sa tobom da je Ferari najbolja marka automobila, to ne znači da mislim da je najgora. Ako se ne slažem da je neka devojka najlepša, to ne znači da mislim da je najružnija. Isto tako, ako se ne slažem sa fašistima da islam treba zabraniti, to ne znači da mislim da je islam baš super. Ako ne mislim da treba potpuno zatvoriti granice, to ne znači da mislim da ih treba potpuno otvoriti i dati svakom naše državljanstvo. Ako ne mrzim migrante, ne znači da ih volim. Ako ih ne bi proterao iz zemlje, to ne znači da bi ih doveo u svoj stan. Bez veze je što uopšte to moram da objašnjavam, ali to se na ovoj temi toliko ponavlja da počinjem da mislim da je nizak koeficijent inteligencije preduslov za desničarstvo. Цитат Naravno, sada ćeš u klasičnom maniru levičarskih "humanista" da na ovo imaš "argument" Krstaških Ratova, a isti su bili odgovor na 400 godina arapsko turskih što piratskih, što terorističkih napada, i na veliku žalost imali su samo ograničene ciljeve. Promašio si... kao i obično... Цитат A kao odgovor na sve, mediji, pod kontrolom ispranih mozgova, piskaraju ovako: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=03&dd=06&nav_category=78&nav_id=1663463 To nije odgovor na nešto, već vest o nečemu što se desilo... došli nemački fašisti i dobili po tamburi od grčkih antifašista... kao što uvek i dobiju po tamburi kada nisu u ogromnoj većini... i naravno zakmečali kao što fašisti uvek kmeče kada dobiju po tamburi... ana čarnojević and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 Evo reakcije iz češke patriotske grupe na ovaj video https://youtu.be/3abETsE_ZOY Grupa je zatvorenog tipa, morate biti članovi da biste nešto vidjeli, zato barem slika: https://kirilo.rajce.idnes.cz/Dokumenty/#FireShotCapture041-_VRN-diskuse-www.facebook.com.jpg Kliknite tamo na kosu strelicu pored krstića u desnom gornjeg uglu, poveća se slika. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 пре 2 часа, Avocado рече Ako ne mrzim migrante, ne znači da ih volim. Које је твоје осећање за мигранте ? nesha973 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 пре 2 часа, Avocado рече Ako ih ne bi proterao iz zemlje, to ne znači da bi ih doveo u svoj stan. Али, поента је ако их не протераш неће им требати дозвола за улазак у твој стан Milica Bajic, Вилер Текс, Предраг М and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 пре 2 часа, Avocado рече Bojim se da ne razumeš šta znači izraz "zamena teza"... Nisam ni rekao da jeste izjavio, samo sam pitao šta bi bilo da jeste izjavio... takođe, nije uopšte teško iznositi tvrdnje bez osnova... ti bi prvi to trebalo da znaš. Neki ljudi često prave ozbiljnu grešku u razmišljanju tako što projektuju da ako se neko ne slaže sa njima, taj neko ima dijametralno suprotan stav. Međutim, ako se ne slažem sa tobom da je Ferari najbolja marka automobila, to ne znači da mislim da je najgora. Ako se ne slažem da je neka devojka najlepša, to ne znači da mislim da je najružnija. Isto tako, ako se ne slažem sa fašistima da islam treba zabraniti, to ne znači da mislim da je islam baš super. Ako ne mislim da treba potpuno zatvoriti granice, to ne znači da mislim da ih treba potpuno otvoriti i dati svakom naše državljanstvo. Ako ne mrzim migrante, ne znači da ih volim. Ako ih ne bi proterao iz zemlje, to ne znači da bi ih doveo u svoj stan. Bez veze je što uopšte to moram da objašnjavam, ali to se na ovoj temi toliko ponavlja da počinjem da mislim da je nizak koeficijent inteligencije preduslov za desničarstvo. Promašio si... kao i obično... To nije odgovor na nešto, već vest o nečemu što se desilo... došli nemački fašisti i dobili po tamburi od grčkih antifašista... kao što uvek i dobiju po tamburi kada nisu u ogromnoj većini... i naravno zakmečali kao što fašisti uvek kmeče kada dobiju po tamburi... Ne razumijem odakle tebi to da ako mi ne želimo migrante u svojim zemljama i državamo, naročito ne one ilegalne, sa terorističko-kriminalnom anamnezom, koji smatraju da smo mi dužni prilagoditi se njima a ne oni nama kad dodju u našu zemlju da ih mi ne volimo ili nedaj Bože mrzimo? Mi ne volimo situaciju koja će u tom slučaju nastati kad se sve to otme kontroli a koja može voditi u gradjanski ili medjunacionalni sukobi i medjudržavni rat. Ne znam da li ijedna osoba koja se smatra normalnom "voli rat"? Misliš li da će na Balkanu ovdje neko trpjeti takve stvari kad nismo bili u stanju dogovoriti se narodima koji govore istim ili minimalno različitim jezikom i žive tu s nama od 6/7 vijeka? Misliš li da svi ti ljudi strahuju zbog nečeg bezrazložno? Misliš li da je ovo sve dječija igra? Bokisd, Предраг М, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 пре 17 часа, Tumaralo. рече Možda što je u pitanju dogovor sa EU pa idu samo kroz te zemlje. Ма нема шансе. Европа шаље Грчкој помоћ да ојача границе баш да не прођу. nesha973 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 Пре сат времена, Рапсоди рече Али, поента је ако их не протераш неће им требати дозвола за улазак у твој стан Сви би они волели да су што даље од њихових ''ушушканих'' домова, а овамо се као брину за њих. ''Немој да их протерујете, могу они код Рапсине куће да буду, лепше им је тамо, код мене нема довољно простора''. Вилер Текс, nesha973, Предраг М and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 7, 2020 Пријави Подели Написано Март 7, 2020 Ma, no shit ... Većina Nemaca ne želi novi priliv migranata u Nemačku WWW.B92.NET Hmm pitam se šta ih je navelo da od oduševljenog prijema migranata pre 4-5 godina dođu do današljeg protivljenja? Samo nutcase Zeleni i socijaldemokrate (koji bi trebalo da štite radnike na tržitu lol) navijaju za hidžru. Igra za vas: pronađite jednu ženu, jedno dete ili jednog starca na slici ovih "izbeglica". nesha973, Благовесник, Србољуб+ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука