Ćiriličar Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 BUM STANOVNIŠTVA Svakog dana ovaj grad naraste za 2.000 ljudi WWW.BLIC.RS „Parče Evrope u srcu Nigerije“, kako u toj afričkoj zemlji nazivaju grad Lagos, ima skoro tri puta više stanovnika nego cela Srbija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 6 часа, Вилер Текс рече Нек иду људи ал не као освајачи. Naravno ali u primjerenim brojkama a ne u milionima. Kad nestane najednom 200 miliona stanovnika iz Kine (emigriraju svejedno gdje) tamo će to jedva ko primjetiti i zaregistrovati ali kad se od tih 200 miliona samo 10% pojavi na granicinama Srbije (20 miliona) to onda bude problem, na to sam mislio! Pojedinačnu i opravdanu emigraciju (bježe pred proganjanjem iz zemalja gdje se krše ljudska prava i sl. kao Asia Bibi npr.) sam uvijek potporovao ali u razumnim i primjerenim brojkama, nikako ovakvu masovnu i to još dirigovanu i organizovanu ko zna kim. nesha973, Предраг М and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 3 часа, Tumaralo. рече Na snazi je projekat ZAMENE STANOVNIŠTVA. Jel to što si linkovao taj projekat ili ima neki drugi? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Пре сат времена, Ćiriličar рече Управо зато смо ми КиМ изгубили, а по речима и Амфилохија и Патријарха Павла, и управо зато ЕУ нема шансе са овим људима....боље је да Европа буде у исламу који ће да држи до традиционалне пордице, него да буде у либералном разврату који има сатанистиче црте. отприлике: од два зла, изабери мање... сасвим је извесно да европа какву памтимо више неће постојати... ја се питам шта ће са нама бити, на крају ни ови наши простори неће остати недирнути ... Рапсоди, Milica Bajic and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Пре сат времена, Ćiriličar рече Да додам, овим нашим шампита-хуманистима: ово цитирано, ја поштујем исто онолико колико и сваку нормалну породицу ма које вер. Јер ово је трилион трилион пута боље, него нека бабетина, која се_е о неким правима тамо, са својом смрдљивом мачкетином, која нити има вере, нити нације, нити икога сем свога дупета поштује...и своје каријере. Управо зато смо ми КиМ изгубили, а по речима и Амфилохија и Патријарха Павла, и управо зато ЕУ нема шансе са овим људима....боље је да Европа буде у исламу који ће да држи до традиционалне пордице, него да буде у либералном разврату који има сатанистиче црте. Ето, јесам довољно јасан сада? Можда контрадикторан? Ма јок - то је иста прича! И то права прича! Ови либерали "политички коректни"...бре они РАЗАРАЈУ породицу, они су против хришчанског морала који је прилично благ у однсу на ислам...чакеј, па то значи да су лажовчине, да су 100 пута више против исламсог морала, који је строг...и нека је! Ту је кавак, лажи и преваре овога инжењеринга. Pa kad već pitaš.... da, jesi kontradiktoran... jer po ovoj poruci sad ispada da u tvom sistemu vrednosti, iako iza hrišćana, muslimani su ispred ateista, pedera, lezbejki, humanista, liberala i sličnih... pa čak trilion triliona puta bolji... te je nejasno što si sve ovo vreme dramio oko migranata, jer uzevši u obzir stanje u Evropi (broj i odnos prema ateistima, liberalima i sličnima), ispada da doseljavanje muslimana popravlja Evropu... Juanito and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 22 минута, Avocado рече e je nejasno što si sve ovo vreme dramio oko migranata, jer uzevši u obzir stanje u Evropi (broj i odnos prema ateistima, liberalima i sličnima), ispada da doseljavanje muslimana popravlja Evropu... Jesi ti citao Stari Zavet? To su knjige koje se ne mogu samo procitati, ali jesi citao koliko-toliko? Da ili ne? Ili da te pitam i (dakle vaze oba pitanje) ovako: mi se svi borimo protiv bolesti, tolike pare, nauka, skolovanje da se lecimo...jesi citao da Oci vele da je bolest cesto, ne uvek, Božija poseta? Suvise racinalno gledas stvari, a mogu i ovako da te piitam: ako se u Evropi ubije milon dece godisnje u abortusima, zamisli da postrojis sada milion zivih ljudi i pobijes i pobacas ih u lavore! To je mnooogo vise, ali ajde milion...pa nagodinu milion opet, pa sledece godine milion....leeeele! A ako je 5 miliona? I onda od tih fetusa ako ti zena maze lice i ruke kremicama od njih, sta je to?Je li bolje to ili da dodju neki ljudi, nebitno koje vere, kave koze i radjaju decu? Eto ti odgvori. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 36 минута, Предраг М рече отприлике: од два зла, изабери мање... сасвим је извесно да европа какву памтимо више неће постојати... ја се питам шта ће са нама бити, на крају ни ови наши простори неће остати недирнути ... Naveo sam ti primer zemlje, sa statističkim podacima (na stranu sada one kriminalne pojave, to su posledicna stanja i minorna su, nazalost u sirem kontekstu) i ne samo to, zemlje koju sam ja zbog toga napustio. Smatram da sam mogao da biram nesto bolje. To ne znaci da svi treba da napuste ili da ta zemlja treba da se sprzi....znaci to sto znaci...ali to je nadrsticniji primer kako za manje od pola veka jedan narod bude manjina....a koje su ekonmske, socijalne i druge posledice to je prica za sebe....Evropa ne moze i nece opstati kava jeste....to sve govori da, recimo sa stanovista ekumenizma, pravoslavna Crkva, po meni, potpuno maši tu pricu.....to je kao pricati o evoluciji, sto je skoro nebitno bila ili ne bil aona...a nauka cepa kloniranje...razumes. Ti drobis o trilionima godina, a faca u epruveti za 2 dana, i period rasta fetusa klonira coveka, zirafu.... Totalno se ide u aut, jer stvari na terenu idu svojim tokovima....Švedkse vise nema, nikada je nece biti jedino da ne daj Boze, neko te ljude pobije ili protera.....a ni to ne moze jer se nece dati...dakle gotovo! Tako ce Evropa i vec je u ti procesima....zato Orban i istocne zemlje to shvataju i deluju! Рапсоди and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 2 минута, Ćiriličar рече Jesi ti citao Stari Zavet? To su knjige koje se ne mogu samo procitati, ali jesi citao koliko-toliko? Da ili ne? Jesam... najviše me se sviđa Stari Zavet... Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 6 минута, Avocado рече Jesam... najviše me se sviđa Stari Zavet... sto, ... vidi sta pise ovde,.... Не буди осветљив, и не носи срдњу на синове народа свог; него љуби ближњег свог као себе самог; ја сам Господ..... (Mojsijev zakon) Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 2 часа, Ćiriličar рече Момак, глуп ти је, извни, коментар. То је полемика сеских снаша, кад крену о салети, а заврше о томе чија баба је гатала. мани...знам да се као "мигрант" и ожењен валда несрпкињом осећаш пропзван, али погрешно се осећаш,...или сагледај контест приче, или заобиђи са шупљом. Да, ја сам "мигрант" више од пола живота и шта са тим? Мулти-култи друштво је био и Тарс у време Светог Павла, али тада се о Платону и Сократу причало по улицама, а данас се прича о мепшању људи са доста дубоком вером и традицијом (мигрантима) са имоптентним гованрима (у ЕУ), који пропагирају педарастије, права на убиства деце у стомаку и то...ти си мало промашпио причу. Мало више... Не осећам се прозваним, само ама баш ништа више не разумем, а мислим да ни ти не разумеш самог себе... За шта се тачно овде залажеш? Ако су арапски муслимани бољи и живе богоугодније од Европљана, да ли је ту решење некако преваспитати Европљане? Јер нема баш много смисла расправљати о миграцијама неких бољих који ће да замене горе. Оно, није да се ја слажем с твојим вредносним судовима, само ме занима логика целе приче јер је некако шупља. Реци слободно отворено шта мислиш. Не мораш да се устручаваш како не би испао сувише радикалан, па да онда упадаш у контрадикторности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Da ne bude da samo kritikujemo : Жандармерија и полицијски специјалци иду у Шид због миграната SRBIN.INFO Додатне и посебне јединице полиције од сутра ће бити присутне у Шиду, како би у потпуности успоставиле безбедност и јавни ред у том месту, у којем се последњих... Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 20 часа, Плаво Небо рече Такви што уринирају по улици да их сви виде су исти као и тај мигрант. Сакриј се барем да те нико не види ако те је потерало. На то су мислили чисто да знаш. Нормално. Кад опоменеш некога да не уринира по улици, логично је да иза тога питаш девојку која је са њим "А јеси ти Српкиња?". Не знам шта је ту чудно... Avocado, Paradoksologija, Branka62 and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 26 минута, Bokisd рече sto Ima tu nekih preferencija... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 пре 12 минута, Avocado рече Ima tu nekih preferencija... Мислим да се каже ”преферекција”... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 28, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2020 Вучић је рекао да последњих неколико дана грађани у Шиду имају проблема због, како је рекао, нервозе код миграната, који су почели да упадају у куће и имања и да је због тога замолио министра полиције Небојшу Стефановића да пошаље посебне јединице полиције у Шид. „Видим да су људи у Шиду врло узнемирени јер им упадају све чешће у куће и на имања. Зато сам замолио Стефановића да пошаље посебне јединице полиције, било жандармерије или неке друге специјалне јединице да заведу ред у Шиду, обезбеде мир и да не буду таоци броја миграната који чекају да пређу на територију Хрватске“, рекао је Вучић. Вучић је истакао да ће полиција обезбедити мир за све грађане Србије и Шида. „Од сутра можете очекивати значајно повећање снага јавног реда и мира који ће упоставити безбедну зону за све грађане Шида“, рекао је Вучић. ------------- Dakle, momci koji su setali su postigli makar neki efekat. Ili je Vucis slucajno sada rekao Stefanovicu..."cekaju da predju u Hrvatsku" Koga bre muljas, nije narod zvrknut u glavu...nema prelaska u Htvatsku, nema u Madjarsku...u BiH malo ko hoće jer i tamo ih čeka Hrvatska...štaš sad Predsedniče? Još kad prijatelj Erdogan pusti, ako pusti par milona? Jedino da prelete.... Србољуб+, Предраг М and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука