Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 5 минута, Предраг М рече нису се асимиловали... блеје по цео дан на обали Рајне, продају све што украду, ваљају гудру, примају социјалну помоћ и смеју се томе како су домаћини глупи... Teherean na obali Rajne. Poezija ba' Pa dobro, snašli su se... Verujem da im drogu uglavnom kupuju Nemci a ne muslimani? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 3 минута, Tumaralo. рече Teherean na obali Rajne. Poezija ba' Pa dobro, snašli su se... Verujem da im drogu uglavnom kupuju Nemci a ne muslimani? ко купује није ни битно. битно је да са собом нису донели персијску културу која је богата веома. донели су некултуру а ни трунку домаће културе нису прихватили .... то је нажалост реалност. Milica Bajic and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 9 часа, Вилер Текс рече пре 9 часа, Tumaralo. рече AKO STE SRPKINJA, VEĆE SU ŠANSE DA VAS UBIJE SRBIN NEGO MIGRANT! Dosta više s laganjem, pogledajmo se u ogledalo! WWW.ESPRESO.RS Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36 Da li si znao da, ako si Srpkinja, veće su šanse da te ubije Srbin nego migrant? Zato je potebno voditi politiku otvorenih granica ("borders, what's up with that?" zapitala se MIA). Zamenom Srba migrantima srazmerno ćemo smanjiti nasilje prema ženama. To su više nego očigledne implikacije ove studije. Treba gledati širu sliku. Да ли си знао да ако возиш ауто да је већа шанса да се судариш аутом него ако не возиш? Прескочи ме са глупостима. ajme meni, .... da li je moguce da se bas ovako plitko razmislja ko gore u tekstu (a bre i ti Tumaralo , sto ti je covece.... ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 13 минута, Предраг М рече ко купује није ни битно. битно је да са собом нису донели персијску културу која је богата веома. донели су некултуру а ни трунку домаће културе нису прихватили .... то је нажалост реалност. I šta sad Nemci treba da rade? Da sprovedu DNK test ko je Nemac a ko nije pa onda ove druge da deportuju? To je danas praksa samo u Izraelu. Israeli High Court allows DNA testing to prove Judaism WWW.HAARETZ.COM Mislim i to bi bio neki napredak u odnosu na pretvaranje ljudi u sapun ali opet nije u skladu sa stečenim nivoom ljudskih prava i sloboda. Plus Nemcima je potrebna droga koju migranti valjaju jer je stvarnost baš baš siva a ponegde bogme i crna. Ugodno je uraditi se. Ko se radi ne boji se gladi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 2 минута, Bokisd рече ajme meni, .... da li je moguce da se bas ovako plitko razmislja ko gore u tekstu (a bre i ti Tumaralo , sto ti je covece.... ) Istraživanje je jasno pokazalo da će zamenom Srba sa migrantima nasilje prema Srpkinjama opasti. Ako zaista voliš Srpkinje: ugostićeš Abdula iz Kabula u Kladovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 31 минута, emilija рече Nekima je ovo tema za RASPRAVU?? Ima zaista neobavestenih....osim ako je i ovo fake??? https://www.youtube.com/watch?v=joPCfaY_Cig&feature=youtu.be&fbclid=IwAR025VEL1qjSfQaYX4omq_JA1lF8iDBhvdILczhlyOUEBUIJTTv0mToz-Xg одличан видео, тражио сам га ових дана ал нисам успео да га нађем. хвала... е сад би волео да либерално крило форума прокомемнтарише овај видео. Воћко, Рилех, Тумарало... Просечан србенда and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 9 часа, Tumaralo. рече Istraživanje je jasno pokazalo da će zamenom Srba sa migrantima nasilje prema Srpkinjama opasti. Ako zaista voliš Srpkinje: ugostićeš Abdula iz Kabula u Kladovo. Ti si bre lepo poceo na forumu, neka zanimljiva pitanja i slicno,.... a sad ko,neki ...ma idem da gledam fudbal i odmaram mozak.... Предраг М, Просечан србенда and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 10 минута, Tumaralo. рече Istraživanje je jasno pokazalo da će zamenom Srba sa migrantima nasilje prema Srpkinjama opasti. Ako zaista voliš Srpkinje: ugostićeš Abdula iz Kabula u Kladovo. истраживање је исто тако показало да ако претворимо мигранте у сапуне, нећемо имати расход предвиђен за л хигијену и побољшаћемо БДп... значи да су мигранти добри за економски развој Србије ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 8 минута, Bokisd рече Ti si bre lepo poceo na forumu, neka zanimljiva pitanja i slicno,.... a sad ko,neki ...ma idem da gledam fudbal i odmaram mozak.... спрда се и ложи нас већ 2дана ... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 2 минута, Предраг М рече спрда се и ложи нас већ 2дана ... Ma jok... ko bi vas mogao da lozi 2 dana... RYLAH and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 32 минута, Предраг М рече одличан видео, тражио сам га ових дана ал нисам успео да га нађем. хвала... е сад би волео да либерално крило форума прокомемнтарише овај видео. Воћко, Рилех, Тумарало... Ko da komentarise, vidis da su zapenili, niko nije ni otvorio:))))) Вилер Текс and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Пре сат времена, Avocado рече Zar nije do sad bio narativ da policija ne reaguje? (pa zato ona ekipa kao mora da nesto radi) Полиција не рагује или реагује килаво. Права реакција је превентива. А најбоља превентива је оно што раде Мађари. Не пуштају мушкарце у пуној снази који у десетинама хиљада иду ка Европи. Зашто, зато што су опасност од државу и народ. Е за тебе је то виша математика брале. Не одговори ти мени, зашто ниси писао о овом догађају из Пирота где су мигранти напали жену, Српкињу а први си да дижеш фрку кад нпр. кроз град прође колона Делија? Друго, зашто не прокоментаришеш изјаву двојице таксиста да је догорело до ноката због понашања миграната? Просечан србенда and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 40 минута, Tumaralo. рече Istraživanje je jasno pokazalo da će zamenom Srba sa migrantima nasilje prema Srpkinjama opasti. Ako zaista voliš Srpkinje: ugostićeš Abdula iz Kabula u Kladovo. Пошто си тако отворен, удај се ти за мигранта. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 36 минута, Bokisd рече ..ma idem da gledam fudbal i Сумњив си. Нацисти гледају фудбал! Гледо сам ја Шишање. Знам ја вас! Bokisd and Предраг М је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 31 минута, Предраг М рече спрда се и ложи нас већ 2дана ... Предраг М and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука