Jump to content

Критике и сугестије уредништву и члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Драшко рече

molim da se moj cesti neistomisljenik Cirilicar pomiluje i skine sa ove zabrane pisanja

hvala

Čestiti nije banovan zbog tebe, već zbog mene, nije banovan zato što drugačije misli, već zato što mi pripisuje nepostojeća dela, guši mi slobodu govora, mišljenja itd.

Šta bih ja trebao da radim, da budem nem kao som u bermudama, kako me naziva, da bih ga usrećio?

Moj odmor je skraćen na nedelju dana, i molio bih vas da me u narednih nedelju dana ne opterećujete sa Ćirilom.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 212
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Дејан Pa cekaj Roki , kolko se secam ja pise tamo da oprastamo 6 * 66 puta svima. Ti ako oces da budes admin ,treba valjda i da das primer nama ostalima.  :D :D  Ili ce si budes i dalje ponizes i uvredjen. Svi smo krivi za sve be Roki, nije onaj Dostojevski bio tolko lud i kockar. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

@Плаво Небо Rodjo u selo idemo , a kod  tebe dolazim na posedak malo u gostim. Da sljakamo danju, a posle da pijemo ladno pivce. :D :D

I ti mi fin Deћко, dobro se drzis dok je izolacija. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Nikola Stojanovic рече

@Дејан Pa cekaj Roki , kolko se secam ja pise tamo da oprastamo 6 * 66 puta svima. Ti ako oces da budes admin ,treba valjda i da das primer nama ostalima.  :D :D  Ili ce si budes i dalje ponizes i uvredjen. Svi smo krivi za sve be Roki, nije onaj Dostojevski bio tolko lud i kockar. :D

Opraštati tamo gde nema kajanja je povladjivanje zlu.

Znači ja sam Roki?

Подели на овим сајтовима

@Дејан Ne be Rodjo, ti mu vise dodjes onaj mudar dekica Mike, sto tera Rokija da juri kokosku po obor. :D :D

Подели на овим сајтовима

9 hours ago, Ćiriličar said:

Предлажем администрацији Поука да сугеришу адимистратору @Дејану да поднесе оставку на место администратора. Мислим да је за њега подобнији  неки партијски ангажман, него мисионарски.

Чему ово? Тебе на страну јер си коректан и не сврставам те у ту групу, али овде на Поукама се угнездила група људи са веома, слободно рецимо екстреним (и простачким) ставовима који без икакве задршке спамују Вучићем и СНС-ом сваку могућу тему и простачки се острвљују на свакога ко се усуди да се не сложи.

Ја сам се од тих будала склањао и по сваку цену избегавао контакт, јер ми је њихова тактика јасна: да ти простачким репликама и вређањем огаде учешће на форуму да и престанеш да долазиш, или да те испровоцирају да им истим речником одговориш, па да будеш пријављен и банован.

Просто је било задовољство гледати те псоваче и подсмеваче како одједном постају уљудни кад се у причу укључио и неко ко је администратор, и кога баш нису смели тако лако да вређају, да му се подсмевају, називају га "ботом" и поручују му где да оде, док нису схватили да их има 10 и понадали се да 10 хијена ипак може да надјача лава.

Дејаново учешће је било за сваки пример: одмерено, неагресивно, ненаметљиво, али и принципијелно. Приговарати му за било шта је лицемерно, јер смо сви видели поруке које су стајале и које су срамотне не само за православни форум, него за одрасле људе. Позивање Дејана да "сиђе" са администраторског места. као да је администраторска обавеза нека привилегија, а не обавеза, говори и о форумашима који немају ама баш никакав осећај одговорности према томе какав утисак остављају и у шта ово место претварају, а администраторску ролу посматрају искључиво кроз техничку могућност администратора да уклања поруке и онемогућава кориснике и мисле да се то ради по принципу симпатија. Такво размишљање је незрело и људи не схватају колико је потребно уздићи се изнад сопствених ставова да би се та функција обављала. Православље није незајажљивост, није сиктање и просипање отрова по неистомишљеницима, није анти-СНС-изам, није антиваксерство, није поновно спаљивање Александријске библиотеке кроз одбацивање науке 20. и 21. века. Ако је већ довољно широко да у себе прими и такве, као заблуделу децу, не сме да им дозволи да се размашу и истерају све остале напоље.

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, Дејан said:

Opraštati tamo gde nema kajanja je povladjivanje zlu.

Znači ja sam Roki?

Само се не дај. Очигледно је да те неколико људи отворено провоцира и чека да у једном моменту кажеш "Ма, шта мени ово треба у животу" и дигнеш руке. Али ако људи попут тебе дигну руке, форум ће се претворити у стециште примитиваца и безобразника.

Форум не би требало да буде место попут Твитера, где се људи понашају неотесано и простачки, такмиче се у томе ко ће коме да "спусти", а сукобе решавају тако што блокирају једни друге са својих профила након последњег опљувавања. Ко није у стању да смирено и разговетно брани свој став, без агресије, прозивки, ад хоминема, на послетку без свести да овде не разговара са било ким, него са православним братом или сестром, не би требало ни да га излаже.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Тражитељ рече

Само се не дај. Очигледно је да те неколико људи отворено провоцира и чека да у једном моменту кажеш "Ма, шта мени ово треба у животу" и дигнеш руке. Али ако људи попут тебе дигну руке, форум ће се претворити у стециште примитиваца и безобразника.

Форум не би требало да буде место попут Твитера, где се људи понашају неотесано и простачки, такмиче се у томе ко ће коме да "спусти", а сукобе решавају тако што блокирају једни друге са својих профила након последњег опљувавања. Ко није у стању да смирено и разговетно брани свој став, без агресије, прозивки, ад хоминема, на послетку без свести да овде не разговара са било ким, него са православним братом или сестром, не би требало ни да га излаже.

Trazitelju ti si relativno nov, svasta je ovde bilo oduvek

Dekija zvi znamo (neki i licno)

Malo se zezamo sa njim, malo on sa nama

Sve je to igra Bajo moj!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Тражитељ рече

Форум не би требало да буде место попут Твитера, где се људи понашају неотесано и простачки, такмиче се у томе ко ће коме да "спусти", а сукобе решавају тако што блокирају једни друге са својих профила након последњег опљувавања. Ко није у стању да смирено и разговетно брани свој став, без агресије, прозивки, ад хоминема, на послетке без свести да овде не разговара са било ким, него са православним братом или сестром, не би требало ни да га излаже.

Da, malo je nezgodno se i postaviti.

Ja sam čovek koji nema običaj da ćuti i , manje više, o meni se sve zna jer sve pričam. Koga podržavam, koga ne, šta mi prija, šta ne, koga od forumaša poštujem,koga ne, ko me nervira itd.

Narano, da ljudi od obraza to znaju da poštuju, drugi koriste da bi izmišljali i petljali i pripisivali mi ono što niti posedujem, niti činim.

Meni je nezgodno da čitavu tu fejsbuk, tviter spam način izražavanja "mišljenja", ovde sankcionišem, jer će odmah reći da je politički.

Kada pitam za koga su, dobijem odgovor da me to zanima da bi ih prijavio u BIA.

I sad ti nadji neki srednji put sa ljudima koji razmišljaju na takav način.

Подели на овим сајтовима

@Дејан

Како почети јер нисмо сад, чини се, на истој страни и не делимо политичко мишљење;
Кул, свако има право од Бога дато да се определи хоће ли с Богом самим а не за замењивим политичарем и сумњам да ико ове има ишта лично против тебе, могу само да скинем капу јер стојиш сам испред администрације и модератора и бијеш битку с нама а умемо да будемо провокативни и непријатни.
Риспект.
Имаш и стрпљења, некад смо отровни, ти подносиш и пљување и бијење по образима и то сматрам истинском врлином.
Понављам: Сам, као глас администрације за коју сада држим да је истог политичког опредељења јер то потврђује забрана писања другом форумашу.
И опет - кул, не слажем се, нервира ме али разумем позадину. Океј.

Продужио бих, ако дозволиш -
Оно што желим:
Има толико тога за поправку сада јер читаву државу, Цркву је погодио тако снажан земљотрес а искрено мислим да је ово заиста само миловање по коси, не чак ни чврга и ово нас стварно ужасно исцрпљује - расцепљеност. Подели, завади па владај.
Јединство, а не подела. Барем тако маштам, од таквих сам.

Оно што не желим:
Да сам хтео да се информишем или пишем о владајућој странци ишао бих на курир, информер, ало али не баш на агитационе Поуке или Живе Речи напредњачке Утехе јер да је све красно и бајно ваљда не би ни наилазило на овакав отпор, не би га толико требало правдати.

Ради како знаш.
Бог с тобом и нека ти је срећан сутрашњи празник нашег златоустог, Светог Владике Николаја!

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

@Дејан Abe Miki treneru moj ! :D :D

Imase jedno mnogo fino devojce, prva liga , samo da je nadjem da je tagujem . Bas se lepo druzila odje sa svima nama, dal je dobila ban ili koje se desava? 
Mozes li da proveris tamo i da kao pravi brat, Hriscanin udaris tamo unban.  Da se vracaju clanovi nije fora da nikog odbacujemo.

@Sofija_ da to je taj profil. Reaguj znaci , da ne pustam pesmu i krenem da udaram meso kod komsu u klanicu ! 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...