Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 29 минута, obi-wan рече

Motiv je razlog. Nismo babuni za toliko bas. Zato sam i kazao da je apsolutno zaprepascujuce da ti verujes u zvanicne price u sredini gde to prosto ni ne postoji. Ako te neko nasamari 10 puta, sto ne bi jos 110 puta. Motiv je apsolutno glavni razlog.

Ako veruješ da je u pitanju zastrašivanje (a ne upozoravanje na realnu opasnost) jer su prave cifre niže od zvaničnih, a veruješ da su prave cifre niže od zvaničnih jer žele da zastrašuju ljude... to je onda samo "kružno rezonovanje" i kao takvo nema nikakav osnov...  kao da pokušavaš da svojim rukama podigneš svoje telo u vazduh...

Takođe, motiv je objašnjenje zašto neko radi ono što već znaš da je uradio, a ne može da bude osnov da zaključiš da je to i uradio... npr. Hitler je imao motiv da Jevreje melje i pravi od njih pljeskavice, ali ne možeš na osnovu toga što je imao motiv da to radi da zaključiš da je baš to i radio... radio je nešto drugo... a da bi zaključio da je pravio pljeskavice, za takvu tvrdnju pored motiva moraš da imaš i neki realan osnov tj. dokaz za baš takvo postupanje...

Ne verujem u priče... ni zvanične ni nezvanične priče...

Zlo podmetanje od tebe. Nije da je bas prvi put, brojim ja, ali se uvek neprijatno iznenadim.

A što je u pitanju zlo podmetanje?

Jel nešto netačno u datom citatu?

Ili je zlo ako se implicira da možda ti pogrešno procenjuješ opasnost i situaciju, a ne ja? Jer jedno je od ta dva... ili ti potcenjuješ ili ja precenjujem opasnost... jedan od nas dvojice u odnosu na koronu greši (što naravno ne znači da je glup u odnosu na bilo šta drugo) *... zašto je samo jedna od te dve opcije zlo?

Ili je ok samo ako smo obojica u svemu pametni, a ti si hrabar, a ja sam kukavica?

(* naravno, postoji opcija i da obojica grešimo)

Jer ovo receno moze da vazi za one koji tvrde da je virus nastao od 5G antena, ni u kom slucaju za nas koji postavljamo normalna i razborita pitanja. Sto znaci - opet jedno vredjanje, `nako zaobilazno. Neka je, zasluzujem ja i gore od toga.

Ma taj citat važi za svakog... svako je nekada bio hrabar zato što je potcenio opasnost... ja sam sasvim siguran da sam mnogo puta to uradio... mnogo je tanka linija između gluposti i hrabrosti i nekada i nema nikakve linije između ta dva... nekada je i samo stvar perspektive... neko će reći da su deca bombaši bili mnogo hrabri, neko će reći da su komunjare iskoristile glupost i naivnost dece da ih lože da jurišaju na bunkere sa mitraljezima... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

@fsa @obi-wan

Помаже Бог!

Уопште не улазећи у ничије мотиве, кредибилитете, потребе да пренесу пропаганду или информацију наставићу да овде јавност обавештавам о ономе што сам нашао, и за шта сматрам да је корисно.

Што се тиче приче о раку (веооооома низак ударац од тога ко је написао) изашла је једна веома квалитетна и графички лепо објашњена за лаика анализа једног рада везано за mRNA oд Drbeen (тако се човек подписује на јутјуб каналу, има да о сада доста интервјуа, ре го уларни доктор итд.)

https://youtu.be/-SYL-iU0E9Q

Клип траје читавих 38:58 минута. Ко хоће нека одгледа, јер се ради о анализи рада

"Spike Protein Goes to Nucleus and Impairs DNA Repair (In-Vitro Study)"

Ко неће своје драгоцено време да уложи у гледање клипа, одприлике на крају: ако ћелија не може да поправи ДНК онда или се "самоуништи" тј умре, или постане тумор.

О ивермиктину, има посебна рубрика, тако да не бих сада причао о томе, и личном сведочанству.

Свако Вам добро од Господа и Спаса Васкрслога Исуса Христа

Праштајте

Подели на овим сајтовима

Ja ne verujem u zvanične podatke, ali verujem crkvenim knjigama umrlih.

Ovde kod mene je situacija u oktobru 2021. i decembru 2020. bila identična... identičan broj umrlih. Upoređujući podatke sa periodom pre epidemije došli smo do zaključka da je taj broj za više od 100% uvećan u odnosu na iste te mesece u godinama pre epidemije. Nikad više sahrana nije bilo.

Podaci Republičkog zavoda za statistiku iz decembra 2020. to u potpunosti potvrđuju, jer je samo u tom mesecu umrlo 17321 stanovnika Srbije, što je opet duplo više od uobičajenih ~8500. 

Višak smrtnosti u Srbiji od početka epidemije iznosi preko 30000 - 40000 ljudi. To su sve direktne ili indirektne žrtve epidemije.

Priča o tome kako je smrtnost od kovida mala i kako neko bezrazložno plaši narod je mnogo mnogo šuplja... 

https://publikacije.stat.gov.rs/G2021/Pdf/G20211286.pdf

9.png

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Mikorist рече

Ja sam jedno dva puta imao koronu. Možda i više puta a da nemam pojma.

Prvi put bez ikakvih simptoma prošle godine dok još nije bila vakcina. Vadio antitela - imao kao sad kada sam vakcinisan.

Ove godine vakcinisan imao drugi put. Klinci doneli iz škole. Temperatura jedan dan i nikakav drugi simptom. Svi pozetivni bli na testu.

Tako da pojma nemam šta se događa ovde. Nikad nisam izgubio čulo ukusa - mirisa .

Bili svi u karantinu.

Не знам да ли имам антитела на корону, никад нисам проверавао. Као дете сам често био прехлађен и примао ињекције. Да Бог чује на здравље свима нама, од короне па на овамо ни прехладу нисам имао. До душе, не знам ни када сам последњи пут имао проблем са грипом, можда.. можда негде пре 4-5 година. Негде 2011. године сам неколико месеци (са прекидима јер нису смели константно да ми дају ињекције) примао и ујутру и увече и гарамицин и југоцилин. Температура константна, висока. Грло упаљено. Кашаљ. На крају су ме послали на одељење да ми оперишу крајњике. Сећам се ко данас, били су Младенци. Међутим, температура не силази. Онда је спала и била највиша 37,5 да би на крају дигли руке и послали ме кући јер ми је било боље, иако, како рекох, да се температура вртела увек око 37 па тако нису смели ни да ме оперишу. После неколико месеци и температура је престала, крајњици су се смирили и то је то. Тада ми је доктор специјалиста за ухо, грло, нос то моје стање приписао на неки начин стресу. И стварно сам у том неком периоду имао извесних проблема са стресом иако му то нисам рекао јер ми ни на крај памети није било да то може бити узрок. Желудачна киселина је из желуца ишла уз једњак и доводила до упале истог који је то рефлектовао на крајњике. А што се тиче короне.. једна моја другарица ми причала да је њена другарица пре 5-6 година отишла код др Несторовића јер је имала симптоме јаког грипа, уз губитак чула укуса и мириса. И знаш ли шта је он констатовао? Рекао јој је да се разболела од короне. Значи још пре више година.

Подели на овим сајтовима

@fsa Толико је интересантно да нисам ни погледао. Е схватио сам, па сам погледао.

Ајде овако, ако можеш да размислиш.

Човек има инфаркт миокарда. Неће да га приме, због карантина, PCR теста, водају га од болнице до болнице, човек умре. Међутим пре него што су га примили био PCR позитиван. Од чега је умро?

Такође, мој лични став је да комплетном медицинском систему, осим часних и храбрих доктора који имају малчице ширу слику сагледавања, немам више поверења. 

Зашто?

-ко мени гарантује да на врху штапића за тест нема вируса унапред спремљеног? Било случајно или намерно? Ко гарантује? Војска? Полиција? Министарство? Министар? Председник? Ко?

-протокол лечења у интезивној нези су два јака антибиотика. Или за сваки случај, или за лечење температуре итд. Нико није радио бактерокултуру.

-интубација изазива сепсу. Сами доктори признају да не могу да дезинфикују цео респиратор, већ само неке делове.

Мој прелиминарни закључак је да ЦЕО медицински систем убија људе, јер ради ретардирано и идиотски. Ништа од протокола није корисно, тј корисно је само да ти мало продужи живот и то евентуално. Због чега није убачен ивермектин? Због тих вакцина (из једног Аустралијског рада где су као ок један о да разлога рекли да не треба ивермектин јер ће се људи мало вакцинисати.)

Иди на статистику погледај однос новозаражених из умрлих у Индији у односу на нпр. Србију, Израел или Велику Британију.

Иди прочитај у мом последњем посту на тему "о ивермиктину", ако те занима моје искуство.

Оћеш да кажеш да FLCCC не зна шта ради?

Или докторе:

Нпр. Paul Marik, Pierre Kory, dr. Robert Malone (измислио mRNA) итд.

Оћеш све земље које користе ивермектин да прогласиш за ретардиране?

Нпр. John Campbell који указује на НЕОПХОДНОСТ АСПИРАЦИЈЕ ПРИЛИКОМ ВАКЦИНИСАЊААААААААА!

да неби дошло до тога да ињекција буде убризгана у крвни суд.

И нико те није ни питао за то колико је умрло људи, и нашу статистику, него немаш никакве аргументе који ће ово што сам описао или потврдити или оповргнути.

Ништа лично....

Свако Вам добро од Господа и Спаса Васкрслога Исуса Христа.

Праштајте

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, fsa рече

Ja ne verujem u zvanične podatke, ali verujem crkvenim knjigama umrlih.

Ovde kod mene je situacija u oktobru 2021. i decembru 2020. bila identična... identičan broj umrlih. Upoređujući podatke sa periodom pre epidemije došli smo do zaključka da je taj broj za više od 100% uvećan u odnosu na iste te mesece u godinama pre epidemije. Nikad više sahrana nije bilo.

Podaci Republičkog zavoda za statistiku iz decembra 2020. to u potpunosti potvrđuju, jer je samo u tom mesecu umrlo 17321 stanovnika Srbije, što je opet duplo više od uobičajenih ~8500. 

Višak smrtnosti u Srbiji od početka epidemije iznosi preko 30000 - 40000 ljudi. To su sve direktne ili indirektne žrtve epidemije.

Priča o tome kako je smrtnost od kovida mala i kako neko bezrazložno plaši narod je mnogo mnogo šuplja... 

https://publikacije.stat.gov.rs/G2021/Pdf/G20211286.pdf

9.png

Стварно не могу тебе и теби сличне да разумем! Позиваш се на повећан број умрлих у односу на период пре короне.. Па мени се један јадник жалио како због короне неколико месеци не може да прима редовну терапију због рака. То је само један пример.. Па скоро ми је пријатељ причао како је још за време бомбардовања њему рекао један анестезиолог како ће се број умрлих повећати након неколико месеци од почетка бомбардовања и да ће главни узрок смрти бити срце. Тако је и било, у месец је човек погодио када ће нагло скочити број умрлих и то све на основу знања из своје струке. Стрес, стрес.. Па колико људи је сада под сталном пресијом, корона, корона.. колико људи је у угоститељству, у туризму.. остало без посла, изгубило некретнине. Па из мог окружења је један угоститељ пре короне узео огроман кредит од банке и направио прелепу салу за угоститељство. Одлично му је посао ишао и онда корона.. Банка му је узела објекат у који је уложио огроман новац. И колико је других само са сличним проблемима. Колико је таквих због тога са оштећеним здрављем због стреса, секирације.. Јесте да има умрлих од короне, а шта је са умрлим од других болести које се нису лечиле.. Само корона и ништа више..

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Марко Холцлајтнер рече

ко мени гарантује да на врху штапића за тест нема вируса унапред спремљеног?

И ко гарантује да су тестови уопште тачни!

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Mikorist рече

Ja sam se slatko nasmejao. Ali ovog će da spale kao vešticu na lomači :))

Evo posla za ćumuraše......:))

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Марко Холцлајтнер рече

@fsa Толико је интересантно да нисам ни погледао. Е схватио сам, па сам погледао.

? ? ?

Ајде овако, ако можеш да размислиш.

Човек има инфаркт миокарда. Неће да га приме, због карантина, PCR теста, водају га од болнице до болнице, човек умре. Међутим пре него што су га примили био PCR позитиван. Од чега је умро?

To što je bio i zaražen verovatno je dodatno doprinelo da dođe do smrtnog ishoda, ali ja nisam lekar i neću ništa da tvrdim. Ne razumem ni zašto meni postavljaš ovo pitanje.

Такође, мој лични став је да комплетном медицинском систему, осим часних и храбрих доктора који имају малчице ширу слику сагледавања, немам више поверења. 

Зашто?

-ко мени гарантује да на врху штапића за тест нема вируса унапред спремљеног? Било случајно или намерно? Ко гарантује? Војска? Полиција? Министарство? Министар? Председник? Ко?

Imaš pravo na svoj lični stav, na svoje teorije zavere u koje ćeš verovati i na svoje zablude...

-протокол лечења у интезивној нези су два јака антибиотика. Или за сваки случај, или за лечење температуре итд. Нико није радио бактерокултуру.

Nisam stručan da ocenjujem opravdanost protokola. Postoje FB grupe u kojima ima dosta lekara koji rade sa kovid pacijentima pa pokušaj tamo da postaviš ovo pitanje. 

-интубација изазива сепсу. Сами доктори признају да не могу да дезинфикују цео респиратор, већ само неке делове.

Nešto ne verujem u tu priču da je nemoguće dezinfikovati ceo respirator. Pre će biti da nemamo dovoljno obučenih lekara za rad sa njima i da je zato smrtnost kod onih koji na respiratoru završe velika. Pisano je i o tome na ovoj temi.

Мој прелиминарни закључак је да ЦЕО медицински систем убија људе, јер ради ретардирано и идиотски. Ништа од протокола није корисно, тј корисно је само да ти мало продужи живот и то евентуално. Због чега није убачен ивермектин? Због тих вакцина (из једног Аустралијског рада где су као ок један о да разлога рекли да не треба ивермектин јер ће се људи мало вакцинисати.)

Иди на статистику погледај однос новозаражених из умрлих у Индији у односу на нпр. Србију, Израел или Велику Британију.

Иди прочитај у мом последњем посту на тему "о ивермиктину", ако те занима моје искуство.

Оћеш да кажеш да FLCCC не зна шта ради?

Или докторе:

Нпр. Paul Marik, Pierre Kory, dr. Robert Malone (измислио mRNA) итд.

Оћеш све земље које користе ивермектин да прогласиш за ретардиране?

Znam i za pomenute doktore i za FLCCC i za iskustvo Indije, ali i dalje ne verujem da je ivermektin čudotvorni lek protiv kovida. Mišljenje ću promeniti tek kada i ako budu valjano odrađene i od naučne zajednice verifikovane studije o delotvornosti tog leka. To još uvek nije slučaj, a s druge strane većina doktora koji rade sa pacijentima obolelim od kovida tvrdi da ivermektin nema takvo dejstvo koje mu ti pripisuješ. Videćemo...

Naš zdravstveni sistem jeste prepun "rupa" i zato mnogim pacijentima ne uspeva da pomogne. Ne verujem da neko namerno ubija ljude po bolnicama.

Нпр. John Campbell који указује на НЕОПХОДНОСТ АСПИРАЦИЈЕ ПРИЛИКОМ ВАКЦИНИСАЊААААААААА!

да неби дошло до тога да ињекција буде убризгана у крвни суд.

Osvrnuću se i na to kada budem imao vremena, tj. postaviću ovde diskusiju o tome sa FB.

И нико те није ни питао за то колико је умрло људи, и нашу статистику, него немаш никакве аргументе који ће ово што сам описао или потврдити или оповргнути.

Moj post o tome nalazi se ispod tvog, ali odakle ti uopšte ideja da sam se obraćao tebi? Statistika o br. preminulih je tu zbog onih koji tvrde da je smrtnost mala i da nije umrlo ni 10000 ljudi do sada. 

Argumenata protiv većine tvojih tvrdnji ima i na ovoj i na onoj temi o ivermektinu.... i na mnogim drugim mestima gde se piše o tome.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Плаво Небо рече

Стварно не могу тебе и теби сличне да разумем! Позиваш се на повећан број умрлих у односу на период пре короне.. Па мени се један јадник жалио како због короне неколико месеци не може да прима редовну терапију због рака. То је само један пример.. Па скоро ми је пријатељ причао како је још за време бомбардовања њему рекао један анестезиолог како ће се број умрлих повећати након неколико месеци од почетка бомбардовања и да ће главни узрок смрти бити срце. Тако је и било, у месец је човек погодио када ће нагло скочити број умрлих и то све на основу знања из своје струке. Стрес, стрес.. Па колико људи је сада под сталном пресијом, корона, корона.. колико људи је у угоститељству, у туризму.. остало без посла, изгубило некретнине. Па из мог окружења је један угоститељ пре короне узео огроман кредит од банке и направио прелепу салу за угоститељство. Одлично му је посао ишао и онда корона.. Банка му је узела објекат у који је уложио огроман новац. И колико је других само са сличним проблемима. Колико је таквих због тога са оштећеним здрављем због стреса, секирације.. Јесте да има умрлих од короне, а шта је са умрлим од других болести које се нису лечиле.. Само корона и ништа више..

Naglasio sam da se radi o direktnim i INDIREKTNIM žrtvama epidemije. 

Kakav je to stres koji ubija na hiljade ljudi baš u mesecima kada su pune bolnice zaraženih kovidom? Zašto je baš u decembru 2020. umrlo duplo više ljudi od uobičajenog broja? Neće biti da je zbog stresa. 

пре 1 сат, Плаво Небо рече

А што се тиче короне.. једна моја другарица ми причала да је њена другарица пре 5-6 година отишла код др Несторовића јер је имала симптоме јаког грипа, уз губитак чула укуса и мириса. И знаш ли шта је он констатовао? Рекао јој је да се разболела од короне. Значи још пре више година.

SARS-CoV-2 je novi virus iz grupe koronavirusa ( ne i jedini ).

Коронавируси[а] су група вируса који узрокују респираторне болести код сисара и птица. Код људи, вируси изазивају респираторне инфекције, попут прехладе, које су обично благе.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Коронавируси

Подели на овим сајтовима

@Марко Холцлајтнер hvala ti na linku o vezi spajka i dnk

Ako koga zanima, u Hrvatskoj je tijekom zimske sezone 2019/2020 bilo 60000-tak prijavljenih slučajeva gripe. Od proglašenja ove pandemonije slijedeća sezona gripe je zabilježila 0 (nula) slučajeva.

Razgovor s magistrom medicinske biokemije Josipom Juričev-Sudac. Pored glavne teme kovid-potvrda ili takozvanih zelenih-pasoša, obrađuju se i druge povezane teme, pa tko ima vremena za poslušati...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Марко Холцлајтнер рече

@fsa @obi-wan

Помаже Бог!

Уопште не улазећи у ничије мотиве, кредибилитете, потребе да пренесу пропаганду или информацију наставићу да овде јавност обавештавам о ономе што сам нашао, и за шта сматрам да је корисно.

Што се тиче приче о раку (веооооома низак ударац од тога ко је написао) изашла је једна веома квалитетна и графички лепо објашњена за лаика анализа једног рада везано за mRNA oд Drbeen (тако се човек подписује на јутјуб каналу, има да о сада доста интервјуа, ре го уларни доктор итд.)

https://youtu.be/-SYL-iU0E9Q

Клип траје читавих 38:58 минута. Ко хоће нека одгледа, јер се ради о анализи рада

"Spike Protein Goes to Nucleus and Impairs DNA Repair (In-Vitro Study)"

Ко неће своје драгоцено време да уложи у гледање клипа, одприлике на крају: ако ћелија не може да поправи ДНК онда или се "самоуништи" тј умре, или постане тумор.

О ивермиктину, има посебна рубрика, тако да не бих сада причао о томе, и личном сведочанству.

Свако Вам добро од Господа и Спаса Васкрслога Исуса Христа

Праштајте

Here, by using an in vitro cell line, we report that the SARS–CoV–2 spike protein significantly inhibits DNA damage repair, which is required for effective V(D)J recombination in adaptive immunity. Mechanistically, we found that the spike protein localizes in the nucleus and inhibits DNA damage repair by impeding key DNA repair protein BRCA1 and 53BP1 recruitment to the damage site. Our findings reveal a potential molecular mechanism by which the spike protein might impede adaptive immunity and underscore the potential side effects of full-length spike-based vaccines.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, fsa рече

Zašto je baš u decembru 2020. umrlo duplo više ljudi od uobičajenog broja? Neće biti da je zbog stresa.

Да, неће бити да је баш само од стреса, али је исто тако и од не лечења знатно опаснијих болести код којих, ако се не примењује терапија, исход може бити фаталан за болесника. Корона мере не лечења тих фаталних болести су почеле да се примењују у првом кварталу 2020 и врло брзо су се резултати тога показали већ у децембру. Колико људи је требало и да се оперише због тих разних болести које су од марта до децембра узнапредовале и довеле до смртног исхода.

А то корона, сарс ков2.. није шија него врат.. а симптоми исти.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Justin Waters рече

Баш зато што ниси екстремиста, не би требао исказивати неке ставове напримјер ово наглашавање "знам троје њих који су умрли, а вакцинисани" или "шта је са природно прокуженим"...јер баш екстремисти их обилато користе.  

A ти бежиш од сагледавања обе стране медаље? Објективност изнад свега.

• Свиђа ми се 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...