Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 28 минута, Јанко рече

Ја у клин ти у плочу.

Овде нема истраживања за комбинацију Спутњик - Фајзер.

Само Фајзер-Астра-Модерна.

Не знам шта ти није јасно, осим да Астра и Спутњик нису исто, иако је принцип исти.

Mislio sam da govoriš uopšteno o "mešanju" raznih vakcina protiv kovida.

Koliko sam ja shvatio, nekoliko meseci od primanja vakcine ona sasvim sigurno više nije u organizmu, pa samim tim i nema smisla govoriti o nekakvom mešanju.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Branka62 рече

Naravno! Samo, ako ja ( ili bilo ko) radi nešto što ne treba, cilj opomene je, valjda, da više ne pravim gluposti. Ako sam nesvena gluposti koje činim, ni opomena nema smisla - napisana je tek tako.

Tesko je biti siguran da li radis nesto sto "ne treba". Dobro i lose nisu toliko crno beli. Ja smatram da radis, ali nikako ne mogu to da ti dokazem, ne mogu cak ni sebi. Sve su to stvari uverenja a ne nekih cvrstih dokaza i argumenata. 

Sve sto ja mogu da ti izenesem moj stav, pa ti da vidis sa njime sta ces da radis i kako. Prosto postavis sebi pitanja

1. Da li ja zelim da vakcinacija bude obavezna?
2. Koliko sam protiv/za obaveznu vakcinaciju?
3. Sta sam spremna da uradim? 

To je moj proces.

Evo mojih odgovora:

1. Ne. 
2. Jedno 30 %. 
3. Spreman sam da napisem nekoliko postova po internetima i da pomenem u konverzacijama tu temu.  

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Јанко рече

Зашто бих се стидео?

Ne sećam se da si ti ikad na ovoj temi nešto napisao da bi se sad stideo ili kajao. Ah, da tebi sam se obratio. Izvini! Mada priznajem da si me iznenadio kad si napisao da si se vakciniso. Tvoja odluka. Poštujem! Svako dobro tebi i tvoji porodici.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, fsa рече

Koliko sam ja shvatio, nekoliko meseci od primanja vakcine ona sasvim sigurno više nije u organizmu, pa samim tim i nema smisla govoriti o nekakvom mešanju.

Како сам ја скапирао недељу дана од примања вакцине нема више ни трага вакцине у организму. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, fsa рече

Mislio sam da govoriš uopšteno o "mešanju" raznih vakcina protiv kovida.

Чим научници говоре и истражују о "мешању", значи да има везе.

Иначе би рекли да је небитно.

Самим тим...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јанко рече

Самим тим...

мислим да се ту не ради о мешању вакцина, у смислу мешању ствари из вакцина које су у телу, него тренирању имуног одговора са више различитих вакцина. 

Као када за исти мишић радиш другу вежбу па имаш бољи резултат него кад радиш једну те исту вежбу. 

Сама материја из вакцина се не меша, него имунитет научи да елиминише протеине из једне вакцине, па када добије другу, сличну али мало другачију, он се још више унапреди... 

Ја сам то тако разумео. 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Bernard рече

Ne sećam se da si ti ikad na ovoj temi nešto napisao da bi se sad stideo ili kajao. Ah, da tebi sam se obratio. Izvini! Mada priznajem da si me iznenadio kad si napisao da si se vakciniso. Tvoja odluka. Poštujem! Svako dobro tebi i tvoji porodici.

Никакав проблем. Рекао сам прошле године да сам прележао заједно са целом породицом, и да сам неповерљив према фајзеру (дакле не мРна као леку) из више разлога. Кад сам се подробно распитао о свакој и о свему, донео сам одлуку уз савете и сугестије лекара који је све време био у ковид систему, верујући човек, наравно. Било је ту и мало ината овима што се плаше чиповања било од стране Кинеза било од Амера, одатле Спутњик на крају. :coolio:

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, haveaniceday рече

мислим да се ту не ради о мешању вакцина, у смислу мешању ствари из вакцина које су у телу, него тренирању имуног одговора са више различитих вакцина. 

Као када за исти мишић радиш другу вежбу па имаш бољи резултат него кад радиш једну те исту вежбу. 

Сама материја из вакцина се не меша, него имунитет научи да елиминише протеине из једне вакцине, па када добије другу, сличну али мало другачију, он се још више унапреди... 

Ја сам то тако разумео. 

Биће да ту има и других ствари, материјала који су носиоци, стабилизатори итд исл... Микорист је видим боље упућен, он би могао више рећи...

Некад нико није причао о алуминијуму у дезодорансима и антиперспирантима, а 20 година касније се каже да је тај исти канцероген...

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Јанко рече

Биће да ту има и других ствари, материјала који су носиоци, стабилизатори итд исл... Микорист је видим боље упућен, он би могао више рећи...

Некад нико није причао о алуминијуму у дезодорансима и антиперспирантима, а 20 година касније се каже да је тај исти канцероген...

Тако бар ја схватам, сви ти материјали, стабилиѕатори итд.. све је то избачено из организма недељу дана после. 

Са друге стране, поменуте дезадорансе људи наносе сваки дан...

У сваком случају неко упућенији боље зна, ја само преносим како сам разумео и прочитао.

Подели на овим сајтовима

Najverovatnije ima svega.

Malo vakcine, malo prirodni imunitet preležalih, malo vreme (2.5 godine su negde Švabe zacrtale još na početku, ne bez veze, već zbog ranijih iskustava brzine prostiranja u široj populaciji. Ono što svi primećujemo oko sebe - da su se sad razboleli skoro svi koji dosad nisu - i vakcinisani i nevakcinisani, svi MORAJU proći taj deo). Veliki brojevi ali klinička slika ukupno bolja nego pre, tako je bilo npr i pri kraju španskog 1919. na 1920-u.

A pošto će SVI pre ili kasnije preležati, svako neka bira KAKO, sa ili bez vakcine. Statistika kaže da 95% neće imati tešku kl. sliku, i ogromna većina nevakcinisanih A NEPRELEŽALIH se U TAJ PODATAK uzda - dok se NEKI od njih ne razbole i shvate da spadaju u onih 5% (lupam cifru, jednocifrena je, no nije bitno za teško obolelog da li je to 3, 5 ili 8% kad je za njega 100%).

Ponavljam, sloboda se treba ispoštovati, samo se neki vrlo iznenade kad im statistika NE IDE u prilog. Na žalost, JEDAN deo njih se ne samo iznenadi već...

Sa druge strane, paranoičari koji se što pre vakcinišu (za pohvalu) pa saznaju da PONEKI vakcinisani i umre od korone (!?!) postanu još veći paranoici, pa patologija zauzme toliko maha da bi bez problema rado videli SVE nevakcinisane mrtve, samo da se njihova muka završi. Ali to se ne završava jer virus NIKAD neće nestati... Agonija...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Јанко рече

Самим тим...

Самим тим, хм:

''Učesnici, nazvani „belim mantilima", su bili izloženi nizu virusa i bakterija da bi na njima bile isprobane vakcine. Statistika iz Fort Detrika u Merilendu kaže da niko nije umro u ovim eksperimentima. Pa ipak, VIŠE DECENIJA KASNIJE, kad je ispitivano stanje „belih mantila", mnogi su patili od hronične astme ili migrene; samo četvrtina učesnika u eksperimentu je bila voljna ili sposobna da se odazove na upit''.

WWW.VICE.COM

Bilo bi lepo da se može primetiti neki napredak koji bi ukazao na to da se ljudska prava u Americi više poštuju nego ranije, ali koristeći parametre Nirnberškog kodeksa, zaključak je sasvim suprotan.

И онда, да им се верује, хм, а?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Јанко рече

A pošto će SVI pre ili kasnije preležati, svako neka bira KAKO, sa ili bez vakcine.

Час има вируса и оболелих, час нема, као да вирус оде мало на ''одмор'' па се врати поново.. Ево, сад кажу да ће се број оболелих смањити за две недеље, а које су то драстичне мере применили?

Подели на овим сајтовима

:))

WWW.24SATA.HR

U Fanpalastu se nadaju da će njihova akcija pridonijeti većem broju cijepljenjih, ali i vratiti i pridobiti neke nove klijente, čiji broj je tijekom epidemije drastično pao

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...