Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 57 минута, sanja84 рече

A koji je mehanizam dejstva. Možda si čuo. Izvini ako puno pitam. 

WWW.NATURE.COM

Adjuvants play an important part in vaccines, as they can enhance and shape antigen-specific...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Одобрено запрашивање у циљу сузбијања вируса.
https://www.epa.gov/newsreleases/epa-approves-emergency-exemption-antiviral-air-treatment

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Србољуб+ рече

Одобрено запрашивање у циљу сузбијања вируса.
https://www.epa.gov/newsreleases/epa-approves-emergency-exemption-antiviral-air-treatment

Све ће да нас побију, ламинати...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

@Avocado Врло добар прилог, хвала. Човеку очигледно пукао филм од поплаве непроверених информација које нас трују, па решио да да мали допринос подизању свести. 

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, ГорданаП рече

@Avocado Врло добар прилог, хвала. Човеку очигледно пукао филм од поплаве непроверених информација које нас трују, па решио да да мали допринос подизању свести. 

On inače pravi ovakve klipove jako dugo... o raznim temama... moj omiljeni kanal... toplo preporučujem... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

@Avocado Odličan video, odličan kanal, pogađa u srž problema. Lepo prikazuje kako se ljudima lako manipuliše i kako je dovoljno da neko lupi neku glupost pod velom "deljenja istine" i hiljade ljudi koji ne proveravaju informacije će da poveruje u to i podeli "istinu" dalje, bez da se kritički osvrne na nju. I posle šio mi ga Đura, niko nije kriv, puj pike ne važi. 

Vremenom shvatam kako nije problem u vakcinama, virusima, informacijama, jer se sve zna, za sve postoje informacije, sve se da proveriti, nije dakle uopšte problem u činjenicama, one su nepromenjive i takve kakve jesu. Problem je u LJUDIMA koji jednostavno ne prihvataju činjenice, nego beže u svoi iskrivljeni svet u kome postoji samo onakva istina kakva njima odgovara. Drugin rečima - JA KAŽEM DA SAM U PRAVU znači JA JESAM U PRAVU, bez obzira što nisam.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...