Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

48 minutes ago, Branka62 said:

Njihova logika očito nije naša ovozemaljska/ prizemna logika.  

Što bi reko Milojkov "nadlogika".

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, gavrosaurus рече

image.png.17d9630a608457ca17fda3a6c143b2c2.png

Objasnila ti Branka...Aktivno nije isto što i obavezno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Нова правила за улазак у Србију

RS.N1INFO.COM

Državljani Srbije moći će da uđu u Srbiju i kreću se bez ograničenja uz negativan PCR test na koronavirus, ne...

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

97197954_10213469664335603_2623553482539

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

19 hours ago, Branka62 said:

Pominje se. Bilo je o njemu reči na ovoj temi - možeš potražti. Jedna tužna prića.

Vide se, u videu, i dvojica lekara, vlasnika kliničkog centra iz Bejkersfilda, koji su i sami snimili jedan "zanimljiv" video. No cak su se i oni javno ogradili od poruke intervjua Džudi Mikovic.

Vidi se i jedan prilicno frenetican doktor ali se ne kaze da je to zapravo kiropraktičar. Koji za prevenciju i lecenje od Covid-19 preporucuje Šveps tonik voter.

Vidi se, dok se priča o hapšenju, i filmić kako se vojnici, naoružani do zuba, prikradaju nekome/necemu sa uperenim naoružanjem . Ne kaže se da je to originalan snimak hapšenja ali se ne kaže ni suprotno. Pa ko kako voli. A onda se javno oglasi kompanija koja je to snimila i kaže da je to snimak iz SWAT racije :D. Koji, naravno, nema ama bas nikakve veze sa pricom koja tece.

Predsednik se bira na izborima na ograničen broj godina. Ne znam kakve to ima veze sa Faučijem. 

Šivu sam propustila. Ne znam šta priča. Pogledaću.

Što se tiče brisanja tekstova/klipova, nisam ni ja za to. 

Šta si uopšte hteo reći? I zašto?

18 hours ago, Branka62 said:

Stvarno ne mogu da verujem da ovo pitaš a pun internet priče. Sinoc je @Avocadodao link do jednog teksta a ja link gde se može naći na desetine tekstova u kojima lekari ( farmaceuti, advokati) argumentovano kritikuju njenu potpuno neargumentovanu priču.

Зашто је затварана

Bila je 5 dana u zatvoru, na osnovu krivične prijave za kradju laptopa i beleski sa materijalom o istraživanju koje je vodila. Prijavu je podneo njen bivsi poslodavac  -privatna firma za koju je radila i u kojoj je jos ranije dobila otkaz (zbog nekolegijalnog I samovoljnog ponasanja).

Dakle, nema veze ni sa Faučijem, ni sa vladom, ni sa farmaceutskom industrijom ni sa HHS ni …. – tuzila ju je privatna firma I to zbog kradje.

без права на жалбу

Ne znam odakle ti ovo - ona tvrdi nešto drugo.

Interviewer: And so, what did they charge you with?

Dr. Mikovits: Nothing.

Interviewer: But you were in jail.

Dr. Mikovits: I was held in jail with no charges. I was called a fugitive from justice. No warrant.

Sto nije tacno. Em sama piše, u svojoj prvoj knjizi, da je šerif „mahao nekim zutim papirom“, em ima sve na netu (Amerika je to :ani_biggrin:), pa tako i taj „zuti papir“

WWW.DOCUMENTCLOUD.ORG

Source document contributed to DocumentCloud by Marshall Allen (ProPublica).

em je zabeležen izveštaj lokalne stanice o njenom hapšenju

MYNEWS4.COM

Former Whittemore Peterson Institute Doctor Turns Herself Into University Police

E sad, kada je videla da su ljudi provalili sve ovo, kaže da je mislila kako je iz njene price jasno da kaze: Optužnica je odbacena :scratch_head:(a ne da je uhapsena bez optuznice). 

Зашто је ...... деградирана од стране власти

Niko, pa ni vlast, nije imao potrebu da je degradira. Taman i da su imali takvu nameru. Sve je sama obavila.

Blokbaster rad iz 2009.godine, o kome prica (mada je teško razlučiti kada priča o tom radu a kada o svom doktoratu) a koji je objavljen u Science, se pokazao da je sve samo ne blokbaster. Odmah nakon objavljivanja su naučnici imali primedbe. Ne, ne radi se o naučnicima koje je potplatila duboka drzava, farmakomafija... Primedbe su bile sasvim konkretne i veoma utemeljene a odnosile su se na korišćenu metodologiju. Rad je povučen i to ne pod pritiskom Vlade, Faučija..., već kada je bilo očito da su rezultati pogrešni. Naime, 9 istraživačkih timova, u različitim laboratorijama, je ponovilo istraživanje a rezultate kakve je ona sa svojim timom dobila, niko više nije dobio. Zaključak je bio da to što je ona našla u uzorcima, i nije bio sastavni deo uzorka, vec da je došlo do kontaminacije. Da li je do kontaminacije došlo slučajni ili namerno? Niko na tome nije insistirao. A da su hteli da je degradiraju, mogli su. Posebno što je bilo još par brljotina.

U jednom od 9 ponovljenih istraživanja 

WWW.SCIENCEDAILY.COM

The causes of chronic fatigue syndrome (CFS) have long eluded scientists. Since investigations by several laboratories have been unable to detect XMRV or pMLV in CFS patients, researchers...

učestvovala je, kao stručni saradnik, i sama Mikovic a ona o toj studiji kaže

"I greatly appreciated the opportunity to fully participate in this unprecedented study. Unprecedented because of the level of collaboration, the integrity of the investigators, and the commitment of the NIH to provide its considerable resources to the CFS community for this important study. Although I am disappointed that we found no association of XMRV/pMLV to CFS, the silver lining is that our 2009 Science report resulted in global awareness of this crippling disease and has sparked new interest in CFS research. I am dedicated to continuing to work with leaders in the field of pathogen discovery in the effort to determine the etiologic agent for CFS."

A ovo je video snimak sa konferencije za štampu, organizovane povodom objavljivanja rezultata istraživanja

gde kaže

It's simply not there. Now is the time to use these valuable materials and move forward. And that's what science is all about. And that's what this opportunity was for the patient population and why I think it was so important that it was supported at the level it was by the NIH."

No razgovor, u Plandemic, tece ovako

Interviewer: So, you made a discovery that conflicted with the agreed upon narrative.

Dr. Mikovits: Correct.

Interviewer: And for that, they did everything in their powers to destroy your life.

Dr. Mikovits: Correct.

Ili je lagala 2012. na konferenciji za stampu ili laze danas. Trecu mogucnost ne vidim.

To je licnost koja se bori za istinu?

8 hours ago, Branka62 said:

Ne rzumeš ti to (druže sudija :D)

Umesto onog eseja od prethodnog posta, htela sam da napišem jednu svoju nedoumicu.

Rad koji je »prodrmao« naučni svet je izašao 2009.godine. Mikovic, sve do 2014. godine, mirno radi u istoj privatnoj firmi, učestvuje u istraživanjima i nesmetano publikuje radove. Za to vreme brojne studije pokazuju da je njen »blokbaster« bez vrednosti. I sama učestvuje u jednom takvom istraživanju, koje finansira HHS - organ federalne vlade :ani_biggrin:, i javno priznaje, 2012.godine, da su rezultati njenog prethodnog istraživanja pogrešni.  A onda, 2014.godine, kada se više niko nije ni obazirao na njen »blokbaster«, mračne sile ovog sveta kreću u akciju.

Zašto? Što nisu iskoristili sumljivu situaciju ( da li su rezultat namerno ili slučajno lažirani) još 2009.godine? Što su čekali 5 godina, da svi na tu studiju zaborave? Šta im je to trebalo?

A onda sam shvatila da ja, a vidim ni ti, ne razumem njihove (ko god da su oni) mračne puteve. Njihova logika očito nije naša ovozemaljska/ prizemna logika.  

Како сам 'улетео' у причу са др Миковиц?

Другар ми преко Вибера 9.5. у 10:30 пошаље клип који је био постављен на Вимеу са напоменом да га што пре одгледам јер га бришу са свих платформи а погледао сам га око 14:30 уз помисао да мало претерује и кад сам га одгледао да у самом клипу није ништа толико страшно што завређује брисање. Када сам завршио са гледањем проследио сам га мом другару који је доктор. Међутим, хтео сам поново нешто да погледам и видим да је клип избрисан и ту креће сва прича. Био сам изитиран самим поступком, а прегледом преко ЈТ са њеним именом први клипови су били са банованим интервијуом итд, ништа конкретно. Поред тога нисам стигао ништа да прочитам о њој.

Очигледно је да је докторка контраверзна личност. Једино што је конкретно у самој причи је наслов њене књиге "Куга корупције".

Хвала Бранка на помоћи око сагледавања проблематике!

После 50-60 година испливају информације око експериментисања вакцинама које је спроводио признати др Плоткин што он и сам признаје у клипу да је у белгијском Конгу учествовало скоро милион људи. Експерименти у земљама трећег света.

Због тога ћу поставити видео који има везе са корупцијом и експериментима код нас. Љубиша Милановић је месец дана после овог гостовања добио отказ, да би га Вучић месец дана после победе на изборима поново запослио. Понадао сам се да ће коначно нешто да се покрене, међутим, Љубиша је само пасивизиран Емисија је емитована 13.12.2011.

Рођена сестра моје другарице која је психијатријски болесник је од тих експерименталних лекова остала без зуба! Ем јој је било драстично лошије ем су јој поиспадали сви зуби! И што рече Љубиша неко за то узима паре!

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Kafanski amater said:

Како сам 'улетео' у причу са др Миковиц?

Другар ми преко Вибера 9.5. у 10:30 пошаље клип који је био постављен на Вимеу са напоменом да га што пре одгледам јер га бришу са свих платформи а погледао сам га око 14:30 уз помисао да мало претерује и кад сам га одгледао да у самом клипу није ништа толико страшно што завређује брисање. Када сам завршио са гледањем проследио сам га мом другару који је доктор. Међутим, хтео сам поново нешто да погледам и видим да је клип избрисан и ту креће сва прича. Био сам изитиран самим поступком, а прегледом преко ЈТ са њеним именом први клипови су били са банованим интервијуом итд, ништа конкретно. Поред тога нисам стигао ништа да прочитам о њој.

Очигледно је да је докторка контраверзна личност. Једино што је конкретно у самој причи је наслов њене књиге "Куга корупције".

око сагледавања проблематике!

После 50-60 година испливају информације око експериментисања вакцинама које је спроводио признати др Плоткин што он и сам признаје у клипу да је у белгијском Конгу учествовало скоро милион људи. Експерименти у земљама трећег света.

Због тога ћу поставити видео који има везе са корупцијом и експериментима код нас. Љубиша Милановић је месец дана после овог гостовања добио отказ, да би га Вучић месец дана после победе на изборима поново запослио. Понадао сам се да ће коначно нешто да се покрене, међутим, Љубиша је само пасивизиран Емисија је емитована 13.12.2011.

Рођена сестра моје другарице која је психијатријски болесник је од тих експерименталних лекова остала без зуба! Ем јој је било драстично лошије ем су јој поиспадали сви зуби! И што рече Љубиша неко за то узима паре!

Već sam napisala, ali da ponovim , nisam  ja za brisanje. Baš zato što tada kreću raznorazne priče -  od ništa se napravi nešto. Zato sam i postavila transkript – da se vidi o čemu se radi.

Mislim da si ti pogrešno razumeo motiv mog pisanja. Nije meni namera da branim lekare, farmaceutsku industriju, Faučija, Gejtsa.... Naravno da i medju lekarima ima loših ljudi i/ili loših stručnjaka, Naravno da farmaceutskoj industriji nije osnovni cilj moje zdravlje, već profit. (Profit je glavni cilj svakoj industriji. Uostalom, svi mi radimo ne iz ideala, već zbog plate.)

Motiv mog pisanja je isključivo sadržaj filma Plandemic; šta priča Mikovic, da li je dala argumente za svoja tvrdjena i da li je to što priča pouzdano .

Priča svašta– pravi Gish galop.

Pouzdanost? Sve je jasno posle prover prvih par minuta filma.

Argumenti? Argument nisam čula niti za jedno tvrdjenje.

O lošim pojavama, a ima ih, treba pričati i odgovorne prozivati. Samo što se ona nije dotakla ni jednog takvog dokazanog slučaja. To što znam da su neka vakcinisna deca stradala zbog neodgovarajućeg rukovnja vakcinom je užasno, i o tome treba pričati, da se ne bi ponovilo. Ali meni ta priča nije potvrda  njene priče kako joj je farmakomafija uništila život i kako sve vakcine sadrže ko zna šta. To što zmam da medju naučnicima ima loših ljudi, meni nije potvrda priče da joj je Fauče ukrao otkriće. To što su neki lekovi toliko skupi da ih većina ni ne može nabaviti, meni nije potvrda da je bolničko lečenje od COVID-19 neopravdano skupo...

Žao mi je svih koji su se ikada našli u nekoj od situacija kao npr. pre par godina, u Sudanu, kada je petnaestoro dece umrlo zbog nepropisnog rukovanja vakcinama. I naravno da sam užasno besna kada za tako nešto saznam. Samo, postoji i druga strana medalje – bez medicinskog osoblja i farmaceutske industrije (evo da i ja dam svoj pojedinačni slučaj :)) moj sin ne bi doživeo ni petu. Nije sve samo otimačina, nemar, beskrupuloznost.

3 hours ago, Kafanski amater said:

Хвала

Nema na čemu, i drugi put (ako budim imala saznanja :D )

Подели на овим сајтовима

Napušteno više od 500: Plač stotine beba zbog roditelja koji nisu došli VIDEO

Pandemija koronavirusa uzdrmala je čitav svet i dok je u mnogim zemljama iz ljudi izvukla ono najbolje, ali naravno, ima i slučajeva gde je pokazala onu najgoru ljudsku stranu.

IZVOR: B92 ČETVRTAK, 14.05.2020. | 13:01
Foto: Prinstcreen Youtube

Foto: Prinstcreen Youtube

Novonastala pandemija otkrila je i mnoge patologije savremenog sveta, a jedan od njih je, kako navodi portal rmx.news, surogat, koji uključuje tretiranje ljudi kao robe koja se može naručiti, proizvoditi i prodavati.

Naime, u Kijevu u Ukrajini više od 500 novorođenčadi koje su bogati zapadnjaci naručili preko surogatskih agencija ostalo je bez roditelja zbog pandemije koronavirusa i krize koja je nastala svuda u svetu. Ovaj portal je objavio je šokantan video na kojem se vide desetine beba na klinici BioTexCom u Kijevu, koji plaču zbog roditelja koji nikada nisu došli po njih.

Klinika BioTexCom reklamira se kao centar za reprodukciju, a u njihovom katalogu potencijalni roditelji mogu naći "atraktivne" ponude u prodaji sa slikama nasmejanih beba koje su priložene uz njih. Za mnoge je cena dece jedna od najatraktivnijih karakteristika. Naime, svaka beba košta samo 9.900 evra.

Portal navodi da sada postoji doza zabrinutosti jer bi zbog, kako navode, "porasta zaliha", ova kompanija za surogat ovu decu mogla da ponudi bilo kome, tačnije svima koji hoće da preuzmu bebe i kliniku oslobode obaveza.

Video snimci iz kijevskog hotela BioTexCom su šokantni. U njemu se vidi 46 kreveta sa tek rođenim bebama koja plaču. Ova deca su, dodaje se, neprijavljeni proizvod kompanije BioTexCom - surogat deca koju su bogati sa Zapada naručili preko ove agencije za surogat.

Zatvaranje granica zbog pandemije dovelo je do toga da kupci nisu došli da pokupe svoju decu, što je izazvalo zabrinutost zbog ljudske katastrofe i pogubnosti ove sitacije za svako dete. U Evropi je Ukrajina vodeća zemlja surogata. "Materica za unajmljivanje" u Ukrajini košta mnogo manje nego u ostalim zemljama, a kupac ima garanciju da će dete koje bude dobio biti belo.

Ovo je opcija koju, navodi se dalje u tekstu, mnogi gej parovi naručuju i usvajaju decu iz takvih agencija. Procenjuje se da više od 500 beba čeka da bude pokupljeno otkad su granice zatvorene zbog pandemije koronavirusa, ali zapravo, kako se zaključuje u tekstu, pravi broj je teško znati zbog prirode posla.

Briga o ovoj deci je postala finansijsko opterećenje za agenciju, napominje se i dodaje da ni ne zna šta će biti sa ovom "odbačenom decom". Ova pandemija otkrila je tako mnoge savremene patologije pa tako i surogat, kako se ističe, ali i autor teksta pita šta se dešava kada kupac ne zatraži nazad proizvod koji je kupio?

"Da li se čuvaju? Koliko dugo? Šta ako kupac podnese žalbu i odbije kupovinu jer je proizvod istekao datum isteka?", navodi se i dodaje:

"U tim modernim ljudskim mrestištima leži na stotine beba lišenih bilo kakvog majčinskog dodira, roditeljske topline ili nesebične brige nakon rođenja - bez ljubavi. S njima se postupa kao sa predmetima čija je jedina vrednost cena po kojoj se prodaju. Nažalost, snimci iz hotela u Kijevu govore mnogo o našoj civilizaciji".

B92

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Почеле су глупости са бирократијом. Оно, било за очекивати...

NOVA.RS

Slaven M. je pred put u Beograd uradio korona-test, i sa negativnim rezultatom juče stigao na granični prelaz Rača, gde mu je rečeno da će ipak morati u karantin, iako je Vlada Srbije...

• Љут 1
Подели на овим сајтовима

Цитат

Америчка администрација за храну и лекове (ФДА) наредила је да престане на стотине тестирања дневно у Сијетлу, које је покренуто на иницијативу милијардера Била Гејтса, објавио је РТ.

Цитат

Гејтс је навео да би овај програм требало да буде тест за формирање „надзорног система за ширење вируса корона“, а спроводи га пет здравствених организација из Сијетла. Програм је требало да послужи као узорак у ком би се видели резултати тестирања људи који имају, али и оних који немају симптоме, односно како се вирус шири, ко је најугроженији и да ли мере физичког удаљавања помажу.

Јбт, власник софтверске компаније је постао синоним за "вакцина", "експерименти". Шта сам пропустио у међувремену? ne_shvata

Америчке власти зауставиле Гејтсов корона-програм

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, gavrosaurus рече

Јбт, власник софтверске компаније је постао синоним за "вакцина", "експерименти". Шта сам пропустио у међувремену? ne_shvata

Америчке власти зауставиле Гејтсов корона-програм

Пропустио си 20 година. Гејтс се из приче са софтвером повукао око 2000. године. 

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Вилер Текс said:

Сад само карта шаха...

карта шаха, пика тениску лоптицу и ту и тамо вакциНаши децу по Африкама: 

( и узгред збори како има превише људи на планети Земљи!) 

ВакциНаши.jpg

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...