Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 минута, Justin Waters рече

Ako su mu ovo rekli, a bio je asmatičar, ovo ima elemente ubistva sa predumišljajem. 

Zar je moguće da ga nisu htjeli hospitalizovati na početku, iako je asmatičar, nego tek u posljedni momenat kada je već bilo kasno?

Чак и тада, уместо да га спроведу у БГ код стручнијих - пар дана га држали "чекајући на резултате".

Отишао у критичном стању, оба плућна крила отекла...

Да је, као астматичар, примљен и одмах стављен под терапију данас би врло вероватно био са нама. И после "корона опасна, млади умиру".

Опасне су незналице, приучени, партијски запослени лекари који само брину о својој гузици, од Хипократа нису чули ни "з" а камо ли заклетву.

пре 2 минута, Desiderius Erasmus рече

Navodno nije tačno da je bio astmatičar.

Ми дајемо помоћ његовој супрузи, ти причаш о наводном.

Јесте, био је благи астматичар, не претерано јака плућна астма али ту треба сваком иоле нормалном лекару да се упали АЛАРМ јер ковид19 управо највеће компликације прави на плућима.

Одакле теби ти наводи, ако су наши од његове породице - стварно не знам.

Изволи, наведи.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јанко рече

Ми дајемо помоћ његовој супрузи, ти причаш о наводном.

Јесте, био је благи астматичар, не претерано јака плућна астма али ту треба сваком иоле нормалном лекару да се упали АЛАРМ јер ковид19 управо највеће компликације прави на плућима.

Одакле теби ти наводи, ако су наши од његове породице - стварно не знам.

Изволи, наведи.

Ako je tako, onda se izvinjavam. Samo rekoh šta sam čuo, ali ako imaš informacije iz prve ruke onda tu nema šta više da se priča.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Desiderius Erasmus рече

Ne sećam se, znam samo da ono kad je čovek umro neko reče da te glasine o astmi nisu tačne. Ma sad uostalom nije ni bitno, čoveka više nema sa nama pa nema.

Pa onda treba da bude jasno, ako je opovrgnuto ko ga je opovrgnuo? To su mogli uraditi njegovi nekom javnom izjavimo, ili ljudi koji su ga lično poznavali ili njegovu porodicu da znaju iz prve ruke. 

Ovako se ne može to tek tako odbaciti, jer imao je samo 39 godina. Jako je bitno ako je bilo propusta ljekara. Ovakve stvari treba da se znaju, da dopre do svijesti ljudi. Sutra se može nekome desiti slična situacija, ako neko izgubi život zbog nemara doktora, onda njemu neće biti svejedno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Јанко рече

Чак и тада, уместо да га спроведу у БГ код стручнијих - пар дана га држали "чекајући на резултате".

Отишао у критичном стању, оба плућна крила отекла...

Да је, као астматичар, примљен и одмах стављен под терапију данас би врло вероватно био са нама. И после "корона опасна, млади умиру".

Опасне су незналице, приучени, партијски запослени лекари који само брину о својој гузици, од Хипократа нису чули ни "з" а камо ли заклетву.

Prosto mi je ovo nevjerovatno za gađenje. Supruga ako ima imalo snage i volje, treba da tuži bonicu koja ga je odbila...velike su šanse da ih dobije. 

Juče mi govori komšinica, zet od njene sestre fasovao koronu, u Banja Luci. Prethodno je već izvukao živu glavu u operaciji jer mu je oštećeno srce bilo zbog neke bakterijske infkecije gdje je imao prsnuće aorte...po prvoj temperaturi je odmah prebačen na covid odjel, gdje su mu mjerili prvi test bio negativan, ali zbog blagih simptoma i dalje je zadržan da bi drugi test pokazao da ima koronu...i dalje sa blagim simptoima, ali na klinici gdje se smještaju najteži pacijenti..Slučaju se ništa ne prepušta!! Njemu će se nažalost vjerovatno stanje pogoršati i pitanje je kako će se izvući, ali toliko su za sad mogli uraditi. 

I moju sestru (48) koja je zdrava kao dren, temperaturu nije imala još od mladosti, prebačena je bila na odjel nakon što joj je utvrđena korona sa blažim simptomima, a ima bronhijalnu astmu. 

Zato kažem, da je za zgražvanje taj postupak kojim su ga ubili. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Justin Waters рече

Prosto mi je ovo nevjerovatno za gađenje. Supruga ako ima imalo snage i volje, treba da tuži bonicu koja ga je odbila...velike su šanse da ih dobije. 

Juče mi govori komšinica, zet od njene sestre fasovao koronu, u Banja Luci. Prethodno je već izvukao živu glavu u operaciji jer mu je oštećeno srce bilo zbog neke bakterijske infkecije gdje je imao prsnuće aorte...po prvoj temperaturi je odmah prebačen na covid odjel, gdje su mu mjerili prvi test bio negativan, ali zbog blagih simptoma i dalje je zadržan da bi drugi test pokazao da ima koronu...i dalje sa blagim simptoima, ali na klinici gdje se smještaju najteži pacijenti..Slučaju se ništa ne prepušta!! Njemu će se nažalost vjerovatno stanje pogoršati i pitanje je kako će se izvući, ali toliko su za sad mogli uraditi. 

I moju sestru (48) koja je zdrava kao dren, temperaturu nije imala još od mladosti, prebačena je bila na odjel nakon što joj je utvrđena korona sa blažim simptomima, a ima bronhijalnu astmu. 

Zato kažem, da je za zgražvanje taj postupak kojim su ga ubili. 

Ма она је сада самохрана мајка дрвоје мале деце без посла, нема преча посла него да диже тужбу. Уз то, верујуће биће...

Ко може нека помогне, ко не може нека не одмаже оваквим произвољним рекла-казала причама. 

Још јој само треба да по форумима пише шта јесте а шта није истина...

image_2020-04-27_21-21-42.thumb.jpg.24e477b6da798fcae5b7de803d49d295.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Јанко рече

Ко може нека помогне, ко не може нека не одмаже оваквим произвољним рекла-казала причама. 

Izvini, plemeniti i humani čoveče, oprosti nama nehumanima i nečovečnima što smo ti odmogli u tvojoj misiji... Svestan sam da sam neizmerno otežao položaj pomenute porodice...

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Јанко рече

Још јој само треба да по форумима пише шта јесте а шта није истина...

Немој тако брате. Извинуо се. 

Информацију да вероучитељ није имао астму је на форуму написала једна жена што га је лично познавала и била му пријатељ. Има хришћански ник, мислим да је попадија.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Da li je moguće da je ovaj ovoliko odlepio od realnosti? 

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Desiderius Erasmus рече

Izvini, plemeniti i humani čoveče, oprosti nama nehumanima i nečovečnima što smo ti odmogli u tvojoj misiji... Svestan sam da sam neizmerno otežao položaj pomenute porodice...

Сарказам ти не пристоји, и нисам ја никакав хуманитарац са мисијом.

Али ти могу дати број рачуна на који можеш уплатити.

Све што сам рекао нама је колега пренео од његове супруге.

Пошто купио по то и продао.

Макрина каже није имао астму већ проблеме са притиском.

Нико Баш каже: "Peđa je imao pre 4-5 godina bakterijsku upalu pluća i od pre 7 godina dobio terapiju za povišen pritisak (koji mu inače nikad nije zadavao tegobe).(!) Nije imao astmu i živeo je zdravije od većine, trudio se da se zdravo hrani i često šeta. "

Што се мене тиче, Пеђе нема а ко је и зашто крив - то је у Божијим рукама, не у нашим. Из целе приче закључујем да, чак и да није имао астму, а имао је озбиљну бакт.инф. пре пар година - драгоцено време је изгубљено од момента поновног одласка у болницу до одласка у БГ. Да ли је морало или није - зна Господ. Превише сам брљотина доживео лично од стране лекара да не бих имао оправдану сумњу. И Нине каже да је здравство катастрофално...

Шта си нашао у мом посту да те посебно погодило? Рекла-казала? Ок, ево јавно се извињавам @Desiderius Erasmus што сам поменуо рекла-казала које те је дубоко увредило. Нећу те више никада ни поменути ако не можеш поднети ни једно рекла-казала.

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Justin Waters said:

Da li je moguće da je ovaj ovoliko odlepio od realnosti? 

Ма ајд што он лупа, такав је одувек био изгледа, него што је ово стварно ван сваке памети колико и даље настављају сви они да дају тотално контрадикторне изјаве.

Сад више нема ванредног стања и много мање се прича о вирусу, али екипа доктора из кризног штаба се и даље свакодневно оглашава, гостују на телевизијама, итд.

Један каже сви треба да се слободно вратимо нормалном животу што пре, да је могућност заразе скоро нестала.

Други исти дан каже да смо се превише опустили и да ће се последице тога врло брзо видети.

Један каже да је вирус ослабио (шта год то значило) и да зато има много мању вирулентност.

Други каже то су глупости, нигде на свету вирус није слабији него што је био.

Један каже да се очекује да ће вирус нестати из циркулације у Србији ако не крајем маја, онда би морало у јуну.

Други каже ми нисмо ни близу краја борбе са вирусом, трајаће епидемија и мај и јун а можда и много дуже.

Сад ме мрзи да се присећам других примера, али ево ово је само у задњих пар дана што сам ја прочитао. Више нисам сигуран да л' се намерно спрдају са народом, или стварно толико везе немају са било чим...

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Јанко рече

Али ти могу дати број рачуна на који можеш уплатити.

Дај нам свима, шта чекаш.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Tanja M рече

WWW.EUROPEANSCIENTIST.COM

A New Controversy A new controversy about SARS-CoV-2 is rocking the social media world. Conspiracy theorists are having...

Mislim da nije problem da se komentariše da li je korona vještački virus ili ne...ali kad neko takvu tvrdnju iznese, bio on i nobelovac mora da je iznese s jakim argumentima i vrlo smisleno, a ne da izjava tog tipa počiva na senzacionalizmu...zamisli "HIV" u sars2 vau...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...