Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 часа, florenntina рече

Da, da, promenila sam krvopije. Sad mi otimaju oko 40-ak posto... Mada ako moze nesto da se sredi, nekom magijom da se smanji broj politicara, ne pitam za cenu. Moze i Kanada i Srbija, kako ti volja ??

Vratila si se u Srbiju? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ваљда ће се ово скоро заврши, да можемо да се вратимо неким стварно важним темама...

...као што су токсични маскулинитет, културна апропријација и мизогинија у видео игрицама...

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, florenntina рече

Nisam, vracam se samo u Kraljevinu Srbiju ?

Знаш како, једино остаје да се овај званично прогласи за краља, остало је све већ ту. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

23 hours ago, Juanito said:

Знаш како, једино остаје да се овај званично прогласи за краља, остало је све већ ту. :smeh1:

Znas kako kaze Stulic “... prokleta mogucnost izbora mora da postoji...” ?

Подели на овим сајтовима

On 15.5.2020. at 12:22, Branka62 рече

Odeš na TED i ukucaš Innovating to zero. Ispod videa imaš mogućnost Transcript a onda možeš da biraš i jezik koji ti odgovara.

Ево коме није јасно:

Популација од (у том тренутку) 6,8 млрд, креће се ка 9 млрд. Прираштај око 16,3%. Ако обавимо добар посао са вакцинама, здравственом негом итд (читај побољшамо стандард слабо развијених где је највећи прираштај) можемо смањити прираштај за 10-15% (ово може бити нехришћански некима, али чињеница је да врло мали број породица са добрим стандардом има више од 2-3 деце). 

Коме није јасно нека укључи преводилац, и да се више овај говор не узима у уста као заверенички против људске врсте где он жели да нас сведе на 1 млрд

Сморили сте и Бога и народ, па и мене... Да не наводим имена.

Ја се са некима шалим на рачун Гејтса јер га виде као алтруисту.  Радио сам старт-апове, ишао и на европско такмичење пројеката. НИКО не прави такве пројекте јер су првенствено алтруисти, већ зато што виде добру прилику да буду први и понесу име пионира - узгред. Новац прво. Ако имаш новца као Бил, то значи и највећу зараду. Зато, једни - маните ме његовог алтруизма, други - маните ме његовог сатанизма.

Истина је увек у средини...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Јанко рече

Истина је увек у средини...

Eto tebi nije trebalo puno da skontaš u čemu je caka...drugi će i dalje nastaviti trubiti o tome kako Gejc hoće da smanji populaciju, ne priraštaj, tako što će pobiti ljude kroz vakcinisanje. 

I sad se možeš spremiti na napade...a što ti braniš Gejca...jel on tebi neki rod? :))

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

GtCCWvM.jpg

Kakav algoritam :))...pa ovo vrlo vjerovanto radi u mnogim bizMisima u stvarnom životu. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Justin Waters рече

Eto tebi nije trebalo puno da skontaš u čemu je caka...drugi će i dalje nastaviti trubiti o tome kako Gejc hoće da smanji populaciju, ne priraštaj, tako što će pobiti ljude kroz vakcinisanje. 

I sad se možeš spremiti na napade...a što ti braniš Gejca...jel on tebi neki rod? :))

Ја ово одавно знам, али све време мислим да дотични имају неке друге снимке, мени непознате. Они или не баратају енглеским довољно, или се воде искључиво емоцијама кад им неко драг пошаље клип па не гледају (мрзи их), него лајк и дистрибуција.

Ава Јустин је за 20. век рекао да је то био век "атомске технике и прашумске етике".

21. ће изгледа бити век бескрајних могућности и реалних лудости кроз интернет (дез)информације.

пре 1 минут, Vasilije. рече

MS Windows je nešto najsatanističkije što je napravio.

Мени више вуче на садо-мазо...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Justin Waters рече

Pa i to je glupo od njega.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, sanja84 рече

Pa i to je glupo od njega.

Nije, jer se on ne zalaze za aktivno smanjenje populacije....tipa da propagira abortuse, kontracepciju i slično...U toj formuli iznalaženja do nule, cilj nije naravno da se postigne nula..nula je kolokvijalni izraz teženje ka smanjenju udjela CO2 zbog ljudske aktivnosti. Njegove metode su poboljšanje zdravstvene zaštite, vakcine koje umanjuju mortalitet i povećanje životnog standarda..gdje se dokazano u takvim uslovima smanjuje priraštaj. Ako je to nešto loše...onda smo svi mi grešnici koji imamo samo 2, 1 ili nijedno dijete jer smo prihvatili moderne tekovine, edukaciju, pristup znanju i bavlljenjem poslom koji ti omogućava aktivnosti pored brige kako ćeš preživjeti i utažiti svoje osnovne prirodne nagone. 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Justin Waters рече

Ako je to nešto loše...onda smo svi mi grešnici koji imamo samo 2, 1 ili nijedno dijete jer smo prihvatili moderne tekovine,

Цитат

Nije, jer se on ne zalaze za aktivno smanjenje populacije....tipa da propagira abortuse, kontracepciju i slično...

A kako će prvo da se ispuni bez drugog? Osim ako je neko neplodan.

Nebitno to...samo mislim da nije problem da postoje ljudi na ovoj plaeti; pa čak ni puno ljudi...Bog ima plan za svakog od nas.

Sad kad je bila ova epidemija i kad su svi bili kući...vidi se lepo kako je priroda živnula i počela da se obnavlja. Samo trebamo da se menjamo i sve će biti dobro sa našom planetom.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...