Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, niksicanin рече

Presvjijetli oce pontifekse u bijelim kolicima nisam ti ja ovaj jaki pop prorok na pouke Zoran djurdjević mojne da me ogovaras odastraga ništa ti nisam rekoa ovde

Трећи стил у трећој поруци :)) 

Ако већ оћеш да мењаш налоге и ботујеш и правиш се да имаш подршку коју одавно немаш, макар узми јединствен стил писања ако нећеш да будеш смешан.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Sto se tice pomijeranja praznika prepodobnog Simeona, to nije nista novo, godinama je tako bilo. Sluzi se liturgija na sam dan praznika, ali u prvu subotu po prazniku sluzila se saborna liturgija i iz svih gradova CG smo dolazili u PG na sabornu liturgiju i litiju koja ide do Ribnice i mjesta gdje je po predanju prepodobni Simeon rodjen.

Ostaje samo pitanje zasto je Patrijarh pominjan, ako se zna da ce biti u SAD, a i ne znam da li bi covjek od 90 godina mogao da izdrzi put do CG, da sluzi liturgiju koja traje 2 sata i jos da seta u litiji koja nije bas kratka, jos tamo bude program koji traje jos sat vremena. I ovaj put u Aman i SAD nisu za njegove godine, ali sta da radi kad su pitanja koja se tu resavaju ozbiljna.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Pontifex Emeritus рече

Оче Зоране, уместо што отвараш клон налоге на друштвеним мрежама, боље да читаш Велики типик и Посни триод. Ако мислиш за професора на Богословском.

Замолио бих @Иван Цветковић да каже овим беспризорним ликовима да сам само са једним налогом. Из Италије је моја ип адреса, ТО ЈЕ ЛАКО ПРОВЕРИТИ. Одакле је Никшићевац, то не знам. Ваљда из Никшића... 

Друго, Понти се упецао па почео да се копрца као риба у мрежи. Кобајаги поставља питање, а уствари куша. Такве имам и на мом фб, па онда да пренесу одговор тамо где треба. Знам јако добро шта прописују типици, али та посна питања су ми бесмислена. Немам времена да се бавим Понтијевим психозама. Морам да завршим икону за свадбу. Скоро заврших портрет Порфиријев.

uX5VOhK.jpg

izxYNll.jpg

Није још лакиран. Дакле, није оно што је уживо. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, niksicanin рече

Presvjijetli oce pontifekse u bijelim kolicima nisam ti ja ovaj jaki pop prorok na pouke Zoran djurdjević mojne da me ogovaras odastraga ništa ti nisam rekoa ovde

пре 1 сат, niksicanin рече

Ako se u sredu ne služi liturdjija onda se normalno služi moleban i litija kao što se i radi većinom svuda i nema nikakvih komplikacija prebacivanjem službe Simeonu u subotu ne vidim potrebu za takvim komplikovanjem i još preko toga da se patrijarh pozove u dan kada se zna da je će biti u Ameriku to je isto kao da su ga pozvali u sredu kada je u Amanu a mogli su da čekaju da odljeti u ameriku pa da ga tek onda pozovu brukamo se pred svetom šta će na to reći Onufrije.

пре 42 минута, RYLAH рече

Трећи стил у трећој поруци :)) 

Ако већ оћеш да мењаш налоге и ботујеш и правиш се да имаш подршку коју одавно немаш, макар узми јединствен стил писања ако нећеш да будеш смешан.

Ijekavica i ekavica, padeži kao podrška, a onda da odljeti... (da odljeti :))))
Rile, Nikšićani imaju najpravilniji govor u CG, da ih je merak slušati. E ovaj nije Nikšića gledao....
Samo se nadam da ga neće ko od Nikšićana primijetiti,  jer bi ga našli, gdje god da je, i potrudili bi se da slova nikad više ne napiše. :)))

Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

Tradicionalna svečanost povodom praznika prepodobnog Simeona...

Nekada bude i u subotu pred praznik ako je 2-3 dana razlike. Uglavnom saborno se uvijek sluzi u subotu da bi ljudi mogli doci iz drugih gradova. Poenta je da ovo pomjeranje nije nikakva novost. A sam dan praznika se svakako svecano proslavi.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ayla рече

Ijekavica i ekavica, padeži kao podrška, a onda da odljeti... (da odljeti :))))
Rile, Nikšićani imaju najpravilniji govor u CG, da ih je merak slušati. E ovaj nije Nikšića gledao....
Samo se nadam da ga neće ko od Nikšićana primijetiti,  jer bi ga našli, gdje god da je, i potrudili bi se da slova nikad više ne napiše. :)))

Замисли тек шта би било кад би пробао да тролује, кад не зна ни да ботује :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Pontifex Emeritus рече

Немој брате, Бог ће да пројави своје свете. Не треба ми да му суфлирамо. 

Ништа је не суфлирам Богу, јер је Он то већ пројавио...  Ко то не осети и види у Литијама, нисам му ја крив... 

Уосталом то рече и владика Јоаникије пре пар дана.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, niksicanin рече

Proslo je mnogaja ljeta od kada sam niksić očima gledao

Види се.

јер не збориш к'о  никшићанин.  Ниђе везе!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, niksicanin рече

Kako sam se učio nikšićki dobro je da još i srpski znan a kad srpski znaš ceo svet te razume.

ОндаК раздвој ник од сицанин и заличићеш на ник нејм.  :ok:

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Лакирана бубашваба збори:

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, niksicanin рече

A zamisli tek šta bi bilo kad bi neki od vas 3 i ova lutka odgovorili na nesto u vezi teme. Poleće sokoooooooooooo

Кад би престао са патетисањем преко налога које отвараш за једнократну употребу, да би показао да те нису сви откачили ко што је свима јасно да јесу (провалили те чак и они који су се овде клели у тебе и скакали на сваког ко ти било шта каже), добио би одговоре, мада си их већ и добио.

Овако можеш да будеш само предмет спрдње, јер оваква патетика не заслужује било шта сем гађења и спрдње.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Кад би престао са патетисањем преко налога које отвараш за једнократну употребу, да би показао да те нису сви откачили ко што је свима јасно да јесу (провалили те чак и они који су се овде клели у тебе и скакали на сваког ко ти било шта каже), добио би одговоре, мада си их већ и добио.

Овако можеш да будеш само предмет спрдње, јер оваква патетика не заслужује било шта сем гађења и спрдње.

Jel mislite stvarno da je to nalog  popa Djurovića?

Подели на овим сајтовима

"Srpska crkva je paramilitarna šovinistička palanka koja zajedno sa Srbijom i ruskim špijunima radi protiv Crne Gore": Govor mržnje dukljanskog akademika

cg_620x0.png

https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:848163-Srpska-crkva-je-paramilitarna-sovinisticka-palanka-koja-zajedno-sa-Srbijom-i-ruskim-spijunima-radi-protiv-Crne-Gore-Govor-mrznje-dukljanskog-akademika

Академик? :))   12:smeha:     :bu:

Подели на овим сајтовима

Кад сам пре пар година погледао овај филм помислио сад да се можда мало  и претерује, је обилазећи Црну Гору нисам веровао да ће се народ овако пробудити:

Али сад ми је јасно, да је пророк Таса био у праву, као и увек у његовом пророковању, кад је изрекао ово пророштво. Погледати од 35. минуте филма, а Владика Атанасије изриче пророштово у 36. минути филма:

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, ViktorijaV рече

Jel mislite stvarno da je to nalog  popa Djurovića?

Стоти по реду. И вазда прво покушава да крије, ал не зна, или као и увек мисли да су сви сем њега дебили па се и не труди да се крије, и онда кад га провале сви на теми креће масовно вређање. И онда батали тај проваљени, и дође са неким левим и опет иста прича.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...