Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 25 минута, Bokisd рече

Super je sve to, stvarno...... (i raspevani Daci 1306_womens),....ali, da amere to interesuje, sredio bi to neki njihov otpravnik poslova u ambasadi tamo tih drzava koje su povukla priznanje,...pa bi ponovo priznale ... i tako, tesko mozemo mi da budemo nekome partneri, ....eto i Milosevic mislio da im je neki partner i udario cak i sankcije srbima u Bosnu,....i prodje kao najgori pas....

Ma ne bi sredila USA jer njih zanima samo dogovor izmedju Srbije i KiM. Konacno trajno resenje i oni sad na tome rade, tome teze. Ponti je rekao da je Vucko njihov covjek ali onda ova Vlast ne bi mrdnula da neko povuce nezavisnost, cak bi se i borili da vise drzava prizna. Ipak nije tako, nigdje USA ne pominje Kinu i Rusiju kao da imaju uticaj na povlacenje nezavisnosti, vec iskljucivo Srbiju. Oni bi to naglasili jasno, mada i to nisu geostrateski neke znacajne drzave osim za taj ukupan broj u UN i tako dalje. Mozemo im biti parner ako smo na njihovoj strani i zauzmemo 100% taj polozaj, ovako tesko, malo tamo, malo ovamo i tako oduvijek. Normalno ne mozemo biti ravnopravni partneri ali mozemo imati koristi od njih, daleko vise nego od jedne druge sile.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 11 минута, RYLAH рече

Капирам смисао ове изјаве, али требало би можда припазити. Овим се лопта директно набацује на волеј другој страни која ће да каже "Па одлично, онда неће ни да буде проблема!". Лично не бих уопште причао о легалности уписа или о стању власништва. Све одк се закон не повуче, свака аргументација у овом правцу може потенцијално да нанесе штету.

Ово свакако причам уз пуно уважавање и подршку и оцу Велибору и правном савету Митрополије, који раде врхунски посао у немогуће тешким условима, као најдобронамернију братску сугестију ако икад буду видели.

Tacno, vec postoji pritasak na celne ljude u katastrima da se pripreme za upis imovine, ali jedan od njih koji nije vjernik je rekao da mu ne pada na pamet da to uradi. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Bokisd рече

(ja necu vise pisati u vezi ovoga sto diskutujem sa Roni,....vec je dovoljno receno...)

Necu ni ja, oci me od telefona i svjetlosti bole, moram par dana odmoriti. Sve najbolje Boki:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ronald рече

Necu ni ja, oci me od telefona i svjetlosti bole, moram par dana odmoriti. Sve najbolje Boki:drugarstvo:

:skidamkapu:

(i ja imam problemos sa oci, peckaju ,... reko mi cika doktor da sam dobio umorne oci i moram malo vise da odmaram oci i nosim naocare....)

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Pontifex Emeritus рече

Замислите ситуацију да чешки јавни сервис доведе неког самопроглашеног “папу” и представи га као поглавара Католичке Цркве. Али оно што је у нормалним земљама немогуће, у Хрвацкој је могуће. 

Zamisli da su ovog dovukli 12:smeha:

aaa.jpg

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, RYLAH рече

Кад ти одговориш где је договор Мила и било ког епископа из ЦГ

Разумем да си исфрустриран... Није то лако кад Амфилохије позива у госте човека који тог дана је на другом континенту.:)) И то је као све случајно. И зове га да води литије кад оне нису, јер се литије држе четвртком и недељом, а ово је субота. Уз то помера празник Симеона Немање са 26 на 29. А да ли ће СПЦ славити Немању 26 како каже у календарчету, или 29? И онда ми ти после тога кажеш како нисте аутоћефални?! 

Ма све је ок., релаксирај се дечко.  

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Zoran Đurović рече

И онда ми ти после тога кажеш како нисте аутоћефални?!

... znaci znak pitanja i uzvika - (Upitnik, uzvičnik ili oba znaka zajedno pišu se kao znak autorovog stava prema sadržini teksta - definicion) .... i autokefalija je tu vec postoji,.... daj bre Zoki da se vrnemo na one nase teme, znam da ti fali malo teoloskog razgibavanja (i meni :smeh1:)....:D

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Zoran Đurović рече

аутоћефални?! 

Неее-мооо-жааа-мууу-нииикоо-нииишта, јачи-је и-од-судбине.... :))

Видим већ си спремио кованицу...опет ћеш се извући. Јесу они доле мало аутоЋЕФално... к'о тврдоглави Црногорци, али неће бити ић од твоје сумње...али добар си, имаш мозак ко Обилићеву сабљу. Ђе се овога сети? :)) Ко велиш, раде како им се ћефне...аутоћефалија.

Падре, ти си најаутоћефалнији поп којег сам "срео". Још да научиш распознавати духове, и благош нама што те имамо :drugarstvo:

Има и она: Кооо-тееее-имаааа-таааај-тее-неее-ма... :))

Ако те Риле много буде нападао, виђећемо да ти помогнемо да нађеш излазну стратегију :)

Бре Бокац, млллого озбиљно тумачиш падреа овај пут...

Подели на овим сајтовима

Кад су Боки и Роналд  о Америма, да и ја мало са теме скренем... све ми се нешто размили кад видех владику Давида веселог, а како је срдачан као дете... а био је много тужан, измучио се око оних текстова и расправа, прав-здрав, душу покидао... е, није ми овако мило било не знам кад је кад га видех овде.

dstl9061.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...