Natasa. Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 10 минута, Сања Т. рече Kafane treba zapaliti, više nemaju svrhu- izmrli boemi....kuća je ionako moja.... deca velika svakako...pare? Hm? Ček da pitam Nešu..... Pa šta će ti muž onda...koja mu je svrha? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 50 минута, Сања Т. рече Kafane treba zapaliti, više nemaju svrhu- izmrli boemi....kuća je ionako moja.... deca velika svakako...pare? Hm? Ček da pitam Nešu..... пре 39 минута, Natasa. рече Pa šta će ti muž onda...koja mu je svrha? Ал' волите да маштате ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 5 часа, Kafanski amater рече Ал' волите да маштате To bar ništa ne košta . Vidiš da smo okrenule na šalu Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 5 часа, Natasa. рече Pa šta će ti muž onda...koja mu je svrha? Čuvam ga za stare dane, kažu da deca odu, a usamljenost bude zeznuta stvar Kafanski amater and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 59 минута, Сања Т. рече Čuvam ga za stare dane, kažu da deca odu, a usamljenost bude zeznuta stvar Valjan razlog Sanja, poslušaću te. Vladan :::. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 пре 13 часа, Сања Т. рече Čuvam ga za stare dane, kažu da deca odu, a usamljenost bude zeznuta stvar Па оно јесте... ако још уме да пева и игра то је боље од телевизора и компјутера... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 On 15.1.2020. at 13:58, Milica Bajic рече ..., нисмо срећне ако носимо фармерке док се не поцепају, .. Купите поцепане фармерке па ћете бити срећне Milica Bajic and sanja84 је реаговао/ла на ово 1 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 On 15.1.2020. at 14:20, Сања Т. рече Ponekad se toliko povedem za mislima, željama ili ko zna čim- da, što ti kažeš, kad sve prođe prosto ne znam zašto sam baš tako i toliko reagovala. A onda očekujemo da nas neko razume. Pa kako, kad sebe ne razumemo? Баш тако Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 Шта жене желе? Све Natasa., feeble, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 3 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Фебруар 29, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2020 stevan911 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 29, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2020 On 20.1.2020. at 21:35, Kafanski amater рече Шта жене желе? Све Tema moš se zaključa. Bojan*, Таша, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 Ayla , Sanja Т., kris_tina and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 51 минута, Натан рече Ovo li nesto na moj racun xd Натан је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 Konkretan odgovor znači, daklen ČD ČD https://pouke.org/forum/index.php?/profile/16495-nikola-stojanovic/ ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 пре 59 минута, Натан рече Briga tebe, ti si lep. Poyyy!!!1:-) Дуња, Milica Bajic and Натан је реаговао/ла на ово 2 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука