Православни Србин Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 33 минута, Flojd рече Oke, vama je tako lepo to je super. Lepo je mozda nekom i u zajednici. Управо и јесте поента у томе да свако живи онако како му одговара, онако како им је лепо, да не би људи и њихова деца трпели последице живота који им не одговара. Да ли у заједници или одвојено небитно је, само је битно да људи живе како им одговара, како процене да им је боље. А не да живе лоше и на силу у некој заједници јер ,,тако то треба", ,,велика породица", имање или слично. stevan911 and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 1 минут, Православни Србин рече Наравно. А људи су склони, нажалост, да реагују брзо, да оцењују исхитрено, а без да су са тим неким и попричали поштено. Ценим да је то последица примитивног менталитета, који је још увек присутан код нас. Рецимо, девојка ради као конобарица- већ сама та чињеница о њој даље ствара слику да је оваква, да је онаква, да је добра не би радила ту, итд, итд. Виђам то и код људи из града, не само на селу, нема то везе где се живи. Не мора да значи. Често неко, из неког разлога, има неки став или понашање за које ми мислимо да је лоше, или нам се не свиђа, али то опет не мора о тој конкретној особи да говори да је она лоша. Можда има неки разлог због чега се тако понаша. Vidis, poenta je da neke osobe nisu dobre za nas neke jesu. Mozda ta " predrasuda" nije po nekad na odmet. Ne kontam ja tebe sve sto pises. Ali je to ponekad jace od coveka. Al opet kazem ovi tekstovi su vise bili okrenuti deci i skoli, kako utice vaspitanje. пре 4 минута, Православни Србин рече Наравно. А људи су склони, нажалост, да реагују брзо, да оцењују исхитрено, а без да су са тим неким и попричали поштено. Ценим да је то последица примитивног менталитета, који је још увек присутан код нас. Рецимо, девојка ради као конобарица- већ сама та чињеница о њој даље ствара слику да је оваква, да је онаква, да је добра не би радила ту, итд, итд. Виђам то и код људи из града, не само на селу, нема то везе где се живи. Не мора да значи. Често неко, из неког разлога, има неки став или понашање за које ми мислимо да је лоше, или нам се не свиђа, али то опет не мора о тој конкретној особи да говори да је она лоша. Можда има неки разлог због чега се тако понаша. Е сад, има нас разних и мало који су затворени, али и који су слободни, отворени. Све то не мора да указује какав је неко у души. Само му можда нисмо довољно пришли да би схватили. Ма сви, не само ти. Ево и ја сам више пута тако о неким особама судио унапред, кад сам сазнао да није тако све, много ми је после било криво, а и даље трпим неке последице због тога. Тако да морамо што више можемо да се отргнемо од тога, а то управо јесте последица менталитета и окружења у коме живимо. Slazem se za ovo. Da neko ima neki razlog zasto se tako i ponasa. Vidis nekada i ne upoznamo neke osobe jer ne damo mi njima sansu a ni oni nama. Mozda su sve te predrasude zato sto je dobro da ih nikada i ne upoznamo. Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 5 минута, Православни Србин рече Управо и јесте поента у томе да свако живи онако како му одговара, онако како им је лепо, да не би људи и њихова деца трпели последице живота који им не одговара. Да ли у заједници или одвојено небитно је, само је битно да људи живе како им одговара, како процене да им је боље. А не да живе лоше и на силу у некој заједници јер ,,тако то треба", ,,велика породица", имање или слично. Ja nigde nisam napisao da mora. Ali je lepo ko moze. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 8 минута, Flojd рече Vidis, poenta je da neke osobe nisu dobre za nas neke jesu. Mozda ta " predrasuda" nije po nekad na odmet. Наравно. Кад упознаш неког и схватиш да није добра особа или да теби не одговара, нема шта да тражи са њим/њом. То је једноставно. За све то важи- и за дружење, и за везу и за брак. пре 10 минута, Flojd рече Mozda su sve te predrasude zato sto je dobro da ih nikada i ne upoznamo. Могуће је и то, ко то зна. пре 9 минута, Flojd рече Ja nigde nisam napisao da mora. Ali je lepo ko moze. Нисам ни рекао да ти кажеш да мора, говорио сам уопштено. Сложићу се да може да буде лепо, ја волим село, волим своју кућу и желео бих да ту и останем да живим. Алчи, ако то не буде ишло, ако једноставно не може да функционише, одвојићу се. Јер, то је боље него да се сваки дан свађамо, да се расправљамо, а деца то да гледају. Јер најрањивији су кад су деца, тај период их највише одређује за касније. И о томе треба мислити. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 26 минута, Православни Србин рече Често неко, из неког разлога, има неки став или понашање за које ми мислимо да је лоше, или нам се не свиђа, али то опет не мора о тој конкретној особи да говори да је она лоша. Можда има неки разлог због чега се тако понаша. Е сад, има нас разних и мало који су затворени, али и који су слободни, отворени. Све то не мора да указује какав је неко у души. Само му можда нисмо довољно пришли да би схватили. Ne sudimo o knizi po koricama. Flojd and Православни Србин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 7 минута, Православни Србин рече Нисам ни рекао да ти кажеш да мора, говорио сам уопштено. Сложићу се да може да буде лепо, ја волим село, волим своју кућу и желео бих да ту и останем да живим. Алчи, ако то не буде ишло, ако једноставно не може да функционише, одвојићу се. Јер, то је боље него да се сваки дан свађамо, да се расправљамо, а деца то да гледају. Јер најрањивији су кад су деца, тај период их највише одређује за касније. И о томе треба мислити. Kako kaze Soic. To sam i rekao.?? Znam sigurno da sam mnoge osobe " izgubio" zbog tih predrasuda. Ali su one nekada jace od nas i tesko se sa njima borimo. Ali mi je zbog jedne bas zao... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 3 минута, stevan911 рече Ne sudimo o knizi po koricama. Ali uglavnom korice govore dosta o knjizi. Nego dosta spamovanja teme. Pustimo zene da pisu sta zele, ajmo mi momcina neku nasu temu, npr Jelen - Ili lav, Niksicko ili Staropramen. stevan911 and Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 3 минута, Flojd рече Nego dosta spamovanja teme. Pustimo zene da pisu sta zele Pametno,pustimo ih pa da naučimo nešto novo Flojd and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 5 минута, Flojd рече Ali mi je zbog jedne bas zao... Ја сам једну замало изгубио због тога. А да сам је изгубио, изгубио бих много и то баш много. Срећом, нисам, али и дан данас ми некад у главу ,,наиђе" предрасуда и ја погрешим у том односу према њој, па ми после буде криво, после се једем, кајем, итд. Некад је то стварно јаче од нас. пре 6 минута, Flojd рече Nego dosta spamovanja teme. Pustimo zene da pisu sta zele, ajmo mi momcina neku nasu temu, npr Jelen - Ili lav, Niksicko ili Staropramen. Старопрамен. А може и Лашко. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 8 минута, Православни Србин рече Ја сам једну замало изгубио због тога. А да сам је изгубио, изгубио бих много и то баш много. Срећом, нисам, али и дан данас ми некад у главу ,,наиђе" предрасуда и ја погрешим у том односу према њој, па ми после буде криво, после се једем, кајем, итд. Некад је то стварно јаче од нас. Старопрамен. А може и Лашко. Jok bre, staropramen je zakon, bolje se penusa i pitkije je. ? Ja znam da sam je izgubio al nije samo mojom krivicom stvorila je ona i predrasude prema meni. ? Al mi je zao samo sto je nisam upoznao, samo mi je to zao al uskoro je praznik Sretenje, al sto kaze jedan klinac "ko zeli da se sretne on se sretne" ? Ti brate rece da si ozenjen? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 Sta zene zele? Muskarce koji su njezni i puni razumijevanja Paradoksologija, Bojan*, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 11 минута, Flojd рече Ja znam da sam je izgubio al nije samo mojom krivicom stvorila je ona i predrasude prema meni. ? Могуће је. Наравно, то зна да буде и обострано. пре 11 минута, Flojd рече Al mi je zao samo sto je nisam upoznao, samo mi je to zao al uskoro je praznik Sretenje, al sto kaze jedan klinac "ko zeli da se sretne on se sretne" ? Тако је. Ма живот је чудо једно, никад не знаш шта ће да се деси, деси се да баш нешто што си хтео, али није ти се у једном тренутку дало, после се оствари. И тако... пре 12 минута, Flojd рече Ti brate rece da si ozenjen? Е нисам, могуће да си ме помешао са неким. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 5 минута, Православни Србин рече Ма живот је чудо једно, никад не знаш шта ће да се деси, деси се да баш нешто што си хтео, али није ти се у једном тренутку дало, после се оствари. И тако... Svakako uvek bude baš onako kako je najbolje za sve Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 Да се сетимо па да им купимо нешто слатко stevan911 and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 Пре сат времена, Flojd рече Moja sestra se udala i zivi sa muzem i njegovima. Do sad se nije zalila a imam sa njom super odnos tako da bi mi rekla ako bi bilo nekih problema. Njegovi su je bas prihvatili kao cerku. A i oni se lepo slazu. Je l muž ima brata? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука