Jump to content

Šta žene žele?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Lepog i zgodnog muškarca. Visokog imeđu 185 i 190. Lepe ali muške crte lice i brada. Široka ramena i leđa, lepo oblikovane ruke i šake kao praistorijski relikt dobrog lovca i skupljača plodova. Poneka voli i kosijanera. Narvno ono što i ne treba pominjati da bude stabilan, duhovit, da rešava probleme u teškim životnim situacijama i normalno da ima platu. Plata pod obavezno da bude veća ili barem približna. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Мирослав1 рече

За избегавати.

Ne brate. Devojka je iskrena, a to je najbitnije, takva osoba ti moze biti i prijatelj.

@Smaragdni kamičak

A znas ono kako se kaze, gledaj majku biraj cerku. ??Il nece jabuka pod krusku nego pod jabuku. Heh

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Flojd рече

@Smaragdni kamičak

A znas ono kako se kaze, gledaj majku biraj cerku. ?

Ima previše izuzetaka ovog "pravila". Trust me. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Flojd рече

Da, ali tatine cerkicr su uglavnom razmazene, detinjaste, traze puno paznje i ugadjanja, one se uvek pitaju i uvek hoce da isteraju po svome jer mogle su kod tate, i one au fine dobre nevinasce spolja i uvek dobiju ono sto zele od muskaraca, znaju i da slazu itd. Primer jedne takve tatine cerke je Soraja. Nju je otac podrzavao da bude to ato jeste.

Види, Флојд, има разних жена, као и мушкараца. Не можеш све то да ставиш у један шаблон. И оне су људи, као и ми, има их и добрих, и лоших и васпитаних и неваспитаних. А не можеш само да судиш по спољашњем изгледу или понашању, чини ми се да у суштини ти не можеш ни о коме да формираш мишљење док га не упознаш. Можеш да претпостављаш, да судиш (а то не ваља никако), али док неку особу (било мушку или женску) не упознаш не можеш о њој ништа да знаш. 

Ти можеш из неке даљине неког да посматраш, да видиш шта ради, како се облачи, како се понаша и можеш да стекнеш неки утисак о тој особи, али тада не можеш да знаш каква је стварно. То мкожеш тек кад је упознаш, уђеш у неку причу и онда, ако видиш да ти одговара, здружиш се са њом или ако ти не одговара не. Али, тек тада можеш да знаш. 

Јесте да васпитање утиче, јесте да окружење у ком неко, било мушко или женско, одраста- све то утиче, али то опет не говори да ли је нека особа добра или не. Можда теби нека девојка изгледа тако нафурано, тако размажено и лоше у сваком смислу, али можда је баш та особа добра (што се оно каже ,,има добру душу"), само је ти ниси упознао и о њој судиш само на основу спољашњег посматрања или ако још постоје неке приче о њој, још горе. И ти си тако мо некоме формирао мишљњње, а можда то мишљење баш није тачно јер ниси упознао ту особу. Знам из личног искуства ми се то више пута десило, да о некоме формирам неко мишљење, претходно је и не упознавши, а онда када сам је/га упознао, схватио сам да је све што сам мислио - погрешно. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Flojd рече

Pa ona je opisala zivot u zajednici protiv koje si ti. 

Nije opisala život u zajednici, već kako provedu jedan dan u septembru. To je porodično okupljanje, a ne svakodnevica.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Nije opisala život u zajednici, već kako provedu jedan dan u septembru. To je porodično okupljanje, a ne svakodnevica.

Ne živimo čak ni u istom gradu :D

• Радостан 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Flojd рече

Ne brate. Devojka je iskrena, a to je najbitnije, takva osoba ti moze biti i prijatelj.

Поред тога што паметује и филозофира стекао сам утисак да је и размажена. Ништа конкретно није рекла. 

Само кажем. :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Paradoksologija рече

Ne živimo čak ni u istom gradu :D

High five!

Hvala Bogu na tome :smeh1:...samo vi pravite ajvar jednom godišnje :sunce:.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Православни Србин рече

Види, Флојд, има разних жена, као и мушкараца. Не можеш све то да ставиш у један шаблон. И оне су људи, као и ми, има их и добрих, и лоших и васпитаних и неваспитаних. А не можеш само да судиш по спољашњем изгледу или понашању, чини ми се да у суштини ти не можеш ни о коме да формираш мишљење док га не упознаш. Можеш да претпостављаш, да судиш (а то не ваља никако), али док неку особу (било мушку или женску) не упознаш не можеш о њој ништа да знаш. 

Ти можеш из неке даљине неког да посматраш, да видиш шта ради, како се облачи, како се понаша и можеш да стекнеш неки утисак о тој особи, али тада не можеш да знаш каква је стварно. То мкожеш тек кад је упознаш, уђеш у неку причу и онда, ако видиш да ти одговара, здружиш се са њом или ако ти не одговара не. Али, тек тада можеш да знаш. 

Јесте да васпитање утиче, јесте да окружење у ком неко, било мушко или женско, одраста- све то утиче, али то опет не говори да ли је нека особа добра или не. Можда теби нека девојка изгледа тако нафурано, тако размажено и лоше у сваком смислу, али можда је баш та особа добра (што се оно каже ,,има добру душу"), само је ти ниси упознао и о њој судиш само на основу спољашњег посматрања или ако још постоје неке приче о њој, још горе. И ти си тако мо некоме формирао мишљњње, а можда то мишљење баш није тачно јер ниси упознао ту особу. Знам из личног искуства ми се то више пута десило, да о некоме формирам неко мишљење, претходно је и не упознавши, а онда када сам је/га упознао, схватио сам да је све што сам мислио - погрешно. 

Sve je oke sto si napisao, slazem se sa tobom, i tacno je dok ne upoznas nekoga ne mozes o njemu da sudis. 

Uglavnom ono sto je unutra to je i uglavnom spolja, al ne znaci da vazi generalno za sve.

Al oke, desava mi se bas to sto si napisao da sam doneo pogresne sudove ili da pogresno sudim. 

Nismo podenuli pricu o tome kakve su zene vec: o devojcicama u pubertetu  i njihovom ponasanju u skoli. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Natasa. рече

Uglavnom ima i ljudi koji zive u zajednici pa zive lepo. Tako da ne znaci ako ti ne volis zajednicu da nema onih koji zive u njoj i lepo im je.

Oke, vama je tako lepo to je super. Lepo je mozda nekom i u zajednici.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Мирослав1 рече

Поред тога што паметује и филозофира стекао сам утисак да је и размажена. Ништа конкретно није рекла. 

Само кажем. :mahmah:

Pa o tome sad i pricamo o utisku. Ne znam. Ee ovo je samo status sa Instagrama, niko to meni nije napisao.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Flojd рече

Uglavnom ima i ljudi koji zive u zajednici pa zive lepo.

Naravno, neka je sa srećom.

Ali ti pričaš iz perspektive sina...pitaj snaje okolo kako im je. Ne mislim na tvoju.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, grigorije22 рече

Lepog i zgodnog muškarca. Visokog imeđu 185 i 190. Lepe ali muške crte lice i brada. Široka ramena i leđa, lepo oblikovane ruke i šake kao praistorijski relikt dobrog lovca i skupljača plodova. Poneka voli i kosijanera. Narvno ono što i ne treba pominjati da bude stabilan, duhovit, da rešava probleme u teškim životnim situacijama i normalno da ima platu. Plata pod obavezno da bude veća ili barem približna. :)))

Je li se slazu zene sa ovim, da se zakljucava tema :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Naravno, neka je sa srećom.

Ali ti pričaš iz perspektive sina...pitaj snaje okolo kako im je. Ne mislim na tvoju.

Moja sestra se udala i zivi sa muzem i njegovima. Do sad se nije zalila a imam sa njom super odnos tako da bi mi rekla ako bi bilo nekih problema. Njegovi su je bas prihvatili kao cerku. A i oni se lepo slazu.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Flojd рече

Sve je oke sto si napisao, slazem se sa tobom, i tacno je dok ne upoznas nekoga ne mozes o njemu da sudis. 

Наравно. А људи су склони, нажалост, да реагују брзо, да оцењују исхитрено, а без да су са тим неким и попричали поштено. Ценим да је то последица примитивног менталитета, који је још увек присутан код нас. Рецимо, девојка ради као конобарица- већ сама та чињеница о њој даље ствара слику да је оваква, да је онаква, да је добра не би радила ту, итд, итд. Виђам то и код људи из града, не само на селу, нема то везе где се живи. 

пре 28 минута, Flojd рече

Uglavnom ono sto je unutra to je i uglavnom spolja, al ne znaci da vazi generalno za sve.

Не мора да значи. Често неко, из неког разлога, има неки став или понашање за које ми мислимо да је лоше, или нам се не свиђа, али то опет не мора о тој конкретној особи да говори да је она лоша. Можда има неки разлог због чега се тако понаша. 

Е сад, има нас разних и мало који су затворени, али и који су слободни, отворени. Све то не мора да указује какав је неко у души. Само му можда нисмо довољно пришли да би схватили. 

пре 31 минута, Flojd рече

Al oke, desava mi se bas to sto si napisao da sam doneo pogresne sudove ili da pogresno sudim. 

Ма сви, не само ти. Ево и ја сам више пута тако о неким особама судио унапред, кад сам сазнао да није тако све, много ми је после било криво, а и даље трпим неке последице због тога. 

Тако да морамо што више можемо да се отргнемо од тога, а то управо јесте последица менталитета и окружења у коме живимо. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...