sanja84 Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 12 часа, Мирослав1 рече https://www.blic.rs/vesti/hronika/marina-zver-zlostavljala-ljubavnike/k40l4xl https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/brutalan-obracun-supruznika-mlada-zena-u-okrsaju-s-muzem-izvukla-tetejac-i-upucala-ga/hmgkk02 https://www.blic.rs/vesti/beograd/nesvakidasnji-obracun-u-beogradu-devojka-motkom-isprebijala-decka-nasred-ulice/j2b00yehttps://www.blic.rs/vesti/hronika/muzu-zarila-noz-u-ledja-muskarac-se-ranjen-sam-odvezao-do-bolnice-a-pomahnitala-zena/r8nenle https://www.blic.rs/vesti/hronika/strava-i-uzas-u-borci-devojka-mladicu-razbila-glavu-tuckom-za-meso/96xdx4x https://www.blic.rs/vesti/hronika/frizerka-ubica-iz-svilajnca-tanja-je-tukla-jednog-svalera-drugog-ubila-a-muza-je/qsnkfcy bolje ti je treće oko od ovog blica. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 3 часа, Мирослав1 рече Аха у реду, пошто је бројка мања, ко их шиша, нека су рикнули. Типична пропаганда нво. Где сам написао ''ко их шиша''? И навео сам ''убиства из љубоморе''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 12 минута, Плаво Небо рече Где сам написао ''ко их шиша''? И навео сам ''убиства из љубоморе''. Кад напишеш Цитат Ок, али мала је то бројка Звучиш потпуно исто као оне приучене активисткиње које пола радног времена проводе на телевизији убеђујући нас како сваки други мушкарац у Србији малтретира своју жену. Када нека од водитељки скупи храброст и усуди се да пита шта је са женама које малтретирају или убијају мушкарце, обавезно иде један те исти одговор да је то мала и занемарљива бројка и брзо се скреће разговор у други смер. Има још чланака о женама које су убиле своје мушкарце или покушале да убију, само сам ти неке навео да видиш да није све тако као што вас уче. Да ли су мушке жртве мање вредне јер их је мање? Да ли их због тога треба занемарити? Праве бројке не знамо, знамо оно што нам оне кажу. Цитат И навео сам ''убиства из љубоморе''. То је оно што новинари кажу а шта је прави разлог, тешко да ћемо икад сазнати. Јер како би иначе унизили све мушкарце ако их не представе као посесивне љубоморне балканце који потчињавају жене. У сваком случају та убиства су трагедија. пре 23 минута, Ekatarina_mala рече bolje ti je treće oko od ovog blica. Ове ствари су се стварно десиле, у односу на оно што се може прочитати у трећем оку. Али блиц и сва дневна штампа у принципу јесте сплачина, која служи само да трује и формира масама готова мишљења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 5 часа, Bojan* рече Greška. Ljubav je osećanje koje prema nekome imaš ili nemaš i postojanje ili nepostojanje tog osećanja utiče na tvoje ponašanje prema konkretnoj osobi. Kod muškarca, većina žena ne ceni ljubav, nego izgled. Tačno, ali sa izuzetkom reči "gradi" , jer se ljubav javlja spontano, a ne planirano. Dakle, ne gradi se. Ljubav ne postavlja uslove. Ako postavlja onda nije ljubav. Ne mora uz nju ništa da ide, ali se zbog nje može patiti ako je neuzvraćena. Gradi, a to znači, da te ljubav gradi, kao što te oplemenjuje. Ni o kakvim uslovima nije reč. Ljubav je tu i sve ispunjava, naravno da možeš patiti ako nije uzvraćena. Momenat kad je pustiš da ovlada tobom, tada ona dela, a ti se prepustiš ili ne. I da li je sve što je nevidljivo golim okom najlepše, što možemo osetiti? Toliko od mene, hvala! Sanja Т. and stevan911 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 5 минута, Мирослав1 рече Ове ствари су се стварно десиле, у односу на оно што се може прочитати у трећем оку. Али блиц и сва дневна штампа у принципу јесте сплачина, која служи само да трује и формира масама готова мишљења. e a što se tiče one priče o ženama. Bila sam jednom na nekoj radionici i pitaju oni nas žene nešto tipa ko je glavni u kući.. i sve onako jaaaaa, ima da me sluša kad udarim šakom o sto, neke i poznajem i stvarno je tako. Ja rekla muž je glavni :) A oni su se u potpunosti smrzli. Pitaju, pa šta pa kako...pa jel je tebi to ok. Ne shvataju da je meni mnogo bolje da živim u zavetrini kao što bih svakoj ženi preporučila, naravno onima kojima to nije dosadno. Meni je u potpunosti ok. stevan911 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Пази да ти муж не заврши у притвору. Институције породице, брака и пропадају због тога што је држава почела да се меша и уређује односе између супружника. Хушкају једне на друге, није ни чудо што је много несрећних. stevan911, sanja84 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 2 часа, Flojd рече moze da se zivi zajedno. Zašto je ljudima na ovim prostorima toliko stalo da žive svi zajedno? Gledam kućerine po Srbiji, sve nešto ogromno i sklepano, silne pare sprcane u dupe, samo da se neko pile ne odvoji, makar samo sobičak svakome ostao. Čim vidim radove nadogradnje odmah znam da se neko ženi/udaje...jbt ako ima para za materijal i silne nadogradnje, onda ima i za selidbu...ali ne! Ljubi te majka, nemoj samo da odeš. Kažeš ima konflikata...pa normalno da ima kad jedni drugima ne izlaze iz dupeta...I čemu to? Meni nije jasno, osim finansija. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 2 часа, Flojd рече udjem u ucionicu Otkud ti u školi? Šta predaješ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 41 минута, Ekatarina_mala рече ima da me sluša kad udarim šakom o sto, neke i poznajem i stvarno je tako. Srećno im bilo . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 2 часа, Flojd рече Decaci vole da se mangupiraju ali ne i da ti vracaju rec Morala sam da se vratim na ovo, ne da mi mira. Da li misliš da je mangupiranje manje "zlo" od vraćnje reči? Šta sa dačakom koji odraste u čoveka koji se mangupira? Kakav to čovek postane? Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Пре сат времена, Сања Т. рече Morala sam da se vratim na ovo, ne da mi mira. Da li misliš da je mangupiranje manje "zlo" od vraćnje reči? Šta sa dačakom koji odraste u čoveka koji se mangupira? Kakav to čovek postane? Jeste manje zlo, mangupa mozes ukrotiti a " jezicaru" ne. Ona uvek ima sta da kaze, i uvek ima neka svoja prava, ona je uvek u pravu. Jedino sto zna je da stiti neka svoja prava. Mangup je neko ko je pun dosetki, sa nekom frizuricom, i nekim stavom.... Ima i onih koji misle da su smekeri jer rade sve naopako i bukvalno se ponasaju kao odrasli i sve su probali oni su u svemu prvi ali ih je voma malo. Uglavnom je to jedan i oko njega jos, jedan dvoica. Mangupa je mnogo vise. Pa sta se desi? Eto voleo bih da znam? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Пре сат времена, Natasa. рече Zašto je ljudima na ovim prostorima toliko stalo da žive svi zajedno? Gledam kućerine po Srbiji, sve nešto ogromno i sklepano, silne pare sprcane u dupe, samo da se neko pile ne odvoji, makar samo sobičak svakome ostao. Čim vidim radove nadogradnje odmah znam da se neko ženi/udaje...jbt ako ima para za materijal i silne nadogradnje, onda ima i za selidbu...ali ne! Ljubi te majka, nemoj samo da odeš. Kažeš ima konflikata...pa normalno da ima kad jedni drugima ne izlaze iz dupeta...I čemu to? Meni nije jasno, osim finansija. Ako imas lose iskustvo sa time onda mogu ovakav tvoj stav da razumem. U suprotnom, ili si frustrirana pa tako pises ili volis da budes uvek u pravu. Moje misljenje je da je to dobro i da se tako stvaraju jake familije i porodice, pod uslovom da su starci tolerantni kao i njihova deca i sin i snajka. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 1 минут, Flojd рече Ako imas lose iskustvo sa time onda mogu ovakav tvoj stav da razumem. U suprotnom, ili si frustrirana pa tako pises ili volis da budes uvek u pravu. Moje misljenje je da je to dobro i da se tako stvaraju jake familije i porodice, pod uslovom da su starci tolerantni kao i njihova deca i sin i snajka. Nemam loše iskustvo i što bih bila isfrustrirana...samo ne razumem potrebu da se svako svakome u familiji uvuče u dupe. Nismo više pod Turcima, neće niko da ti siluje ženu ako izađe van zidina, ne kapiram čemu zajednica ako se ima mogućnost samostalnosti. Ne stvaraju se jake porodice, stvaraju se glavobolje, mešanja, upadanja, pametovanja...u današnje vreme nema potrebe za tim, osim ako se baš nema. Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 пре 18 минута, Flojd рече Moje misljenje je da je to dobro i da se tako stvaraju jake familije i porodice, pod uslovom da su starci tolerantni kao i njihova deca i sin i snajka. Flojd uvek je bolje da su odvojeni...da su možda blizu, ali da su ipak odvojeni. veruj mi....Koliko god dobri bili, mešaće se iz navike, pogotovu ako su patrijarhalni .. onda nekako sin uvek ostane podčinjen ocu, a ovako kad je sam uz ženu i decu ima prostora da se raširi i pokupi svu pažnju i divljenje.. stevan911 је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Brate mili, ja ni sa rođenom majkom nisam nikad delila kuhinju . Naučila sam sve sama...mi neko tu stoji i upada dok prčkam i seckam, neko bi dobio batine . JESSY је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука