Jump to content

Овде пријавите присуство ботова на форуму

Оцени ову тему

Препоручена порука

Али рекла је да због мене хоће да се остави ботовања и жели да из компликејтид пређе у једну озбиљну везу.

Обећала је. Душа.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Натан рече

Али рекла је да због мене хоће да се остави ботовања и жели да из компликејтид пређе у једну озбиљну везу.

Обећала је. Душа.

"Cud je zenska smijesna rabota... " :ani_biggrin:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Натан рече

<3

Bez naslova.png

Ti si veći haker od nje, odgovorio si joj a da nisi ni pročitao šta je ona napisala ("Natan: Not read yet").

C C C 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Smaragdni kamičak рече

Ti si veći haker od nje, odgovorio si joj a da nisi ni pročitao šta je ona napisala ("Natan: Not read yet").

C C C 

А то су ти те хакерске игре без граница, компликовано је. 

Видим имаш талента, размисли да се укључиш. =Д

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Smaragdni kamičak рече

Samo meni Šeron sitnu knjigu ne piše. :/

Могу да ургирам код ње да ти се јави , јако смо добри ,воли ме

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
пре 3 минута, ИгорМ рече

hvala...blokiran....:skidamkapu:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ИгорМ рече

Тимски рад "copy-paste" технике под профилом @[email protected] ... више од 50 порука за два сата на 40 тема... сваки други минут избаце по једну :smeh1:

Својевремено је један наш дивни владика у интервјуу за један српски недељник на новинарско питање да ли је тешко бити епископ у Цркви у шали одговорио: ”Знате, имала је мајка два сина. Један је био паметан, други је био владика”. Тај владика је за живота био ведрога духа, умео је да се нашали и на свој рачун и да шалећи се каже много тога паметног. Није био сујетан а био је пун Духа Светога. Апропо овог последњег троловања, од пре два сата, само ћу да искористим речи нашег владике и не шалећи се да напишем следеће:   ”Имала мајка два сина. Један је био паметан, други је био јеховин сведок”...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Al` pazi, ime joj je Ver(ic)a (Faith). Eto kako nas je "nasla". :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...