Jump to content

Осврт на текст о "керберима Иринеја Бачког"

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Kaliopi рече

Vukašine, ja ne kukam za sebe, ti to vrlo dobro znaš, ovde smo od maja zajedno. Nemoj sad da izmišljaš da j kukam. Ja za sebe ništa ne tražim.

Ha-ha.Čuli smo istu priču bezbroj puta. Nemoj nas više trovati. Otvori blog, pa piši do mile volje.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 349
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Вукашин рече

Ha-ha.Čuli smo istu priču bezbroj puta. Nemoj nas više trovati. Otvori blog, pa piši do mile volje.

Pa onda, priznaješ zar ne? Hoću. Kako vidim na Poukama se situacija smirila, tako da ja više i nisam potrebna, još kad prestane tiranija Bačkog, milina.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Kaliopi рече

Pa onda, priznaješ zar ne? Hoću. Kako vidim na Poukama se situacija smirila, tako da ja više i nisam potrebna, još kad prestane tiranija Bačkog, milina.

Priznajem da smaraš.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Kaliopi рече

To nije istina. Niste u toku zaista mi je žao. Ne mogu da Vas ubedjujem niti želim. Ako imate vremena prelistajte teme od maja na ovamo, pa će Vam biti jasnije ko sam ja i šta se ovde dešava.  Ništa za sebe ne tražim i to Bog zna.

Nažalost način na koji smo tretirani je bio jedan vid logora i sveštenstvo u Bačkoj živi u jednoj vrsti geta. To Vam niko neće reći. Vama svakako želim svako dobro Djordje.

Који је то вид логора и гета? Опростите, ал стварно срамотите и свог мужа, и часне епископе које браните. Молим вас, макар на гуглу пронађите значења ових речи. И онда нам рецитете какве везе концентрациони логори и гета имају са положајем свештенства.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ђорђе Р рече

Који је то вид логора и гета? Опростите, ал стварно срамотите и свог мужа, и часне епископе које браните. Молим вас, макар на гуглу пронађите значења ових речи. И онда нам рецитете какве везе концентрациони логори и гета имају са положајем свештенства.

Djordje molim Vas, nećemo nastaviti dalju diskusiju. Mirno spavajte, laku noć! 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Kaliopi рече

Polako.

Pa   tamo jeste bio jedan vid logora, bar sam se ja tako osećala  i nisam jedina.

logora?a KEŠ KOLICA LAGANICA POSLATIČARNICA,, pa puf na dupe tres ..alava

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Kaliopi рече

Djordje molim Vas, nećemo nastaviti dalju diskusiju. Mirno spavajte, laku noć! 

Лаку ноћ и Вама! И не дао Бог вам да икада окусите живот у концентрационом логору или гетоу. Ал било би добро да изучите значење ових речи, како их не бисте више (зло)употребљавали, и омаловажавали људе који су у њима страдали.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Kaliopi рече

Лицемерко а није ти сметало акда су твоји "добри епископи"  разапиљали оваквог Човека?

https://www.youtube.com/watch?v=ES5E9jJdhCE

STANJESTVARI.COM

Српски медији у западном власништву и пред овогодишњи редовни мајски Сабор благовремено су кренули у припрему саборског „терена“...

Подели на овим сајтовима

Ma vi ste svi ludi jer se raspravljate sa jednom (očigledno) veoma bolesnom osobom i ta vaša rasprava je relatizovala temu. Žena je bolesna, pustite je u đavola

život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Kaliopi рече

Svako ima pravo na svoj stav i mišljenje. Ovo je forum, ko smatra da smaram, da sam licemerka, luda i ostalo neka ne čita moje postove. 

Svako dobro svima!:)

Ja smatram da si ti jedna hrabra zena i divim ti se. Svako dobro i tebi!

btw. Je li imas mozda neke detalje o ovome?

Mislim da bi bilo jako lepo da neko na Poukama objavi ovu fantasticnu vest ?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, florenntina рече

ајде тролерко не спинуј него објави сама каки сте бре лицимури

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Стаљиново унуче рече

Лицемерко а није ти сметало акда су твоји "добри епископи"  разапиљали оваквог Човека?

https://www.youtube.com/watch?v=ES5E9jJdhCE

STANJESTVARI.COM

Српски медији у западном власништву и пред овогодишњи редовни мајски Сабор благовремено су кренули у припрему саборског „терена“...

пре 7 минута, florenntina рече

ај ти мени мало о томе шшто је Атанасија и остали из екипе нападао на Владику Јована? Што тад нсите писали? срам вас бре било лицимури једни

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, florenntina рече

Slažem se i ja. Nemam još ništa osim da je vladika Atanasije poručio da neće dati vladiku Maksima sa fakulteta. Čim dobijem, ako me neko ne preduhitri okačiću. Pozdrav od ❤!

Подели на овим сајтовима

Само да обавестим Ф.Б. да сам помало разочаран његовим пропустом да баш на сваку поруку Калиопину (Кларину, Истопљеног камена...) стави дислајк.

Хајде погледај мало боље, на страни 4. и 6. имаш по једну поруку, а на 16. чак две на које ниси ставио дислајк.

Ако већ нешто радиш, немој да фушериш:coolio: Или мислиш да ми радимо твој посао?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...