Avocado Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 Niko da ozbiljno prokomentariše sam intervju? stevanjuric је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 24, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2019 Када буде изашао у електронском формату већина нас ће прочитати. Не знам шта битно може да се очекује. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Yorgos Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 Одличан интервју Владике Максима! Свака част! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 6 часа, Талични Том рече већ узношење у литургијски свет огромне већине украјинског народа који је – из разних, оправданих или неоправданих разлога – до сада остао ван домашаја Евхаристије истинске Цркве… A Vartolomej ih vozglavljuje preko onih koji su formalno anatemisani i koji na sebi nose stigmu Crkvenog prokletsva....prosto, divno jedno uznosenje... Талични Том, Рисбо, Zoran Đurović and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
farisejski.bukvojed Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 6 часа, Талични Том рече Принципа ради не могу а да не прокоментаришем горе наведене речи в. Максима. Где му је била памет (?!) када је у интервјуу за сајт Сербика американа (”Ако ово буде крај, знаћу да није љубав”), изјавио следеће:... … Онај пак део Цркве који се на тој територији већ налази у пуноћи живота Цркве не треба да негодује него да молитвено препозна прилику да сународници на другачији начин уђу у благодатни простор исте Цркве. ... Хау јес ноу! Pomozi Boze da Maksim takodje "na drugaciji nacin" udje u blagodatni prostor iste Crkve. Milan Nikolic, РУСИЈАСВЕТИЊА, Талични Том and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim. P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan. P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 7 часа, Avocado рече Niko da ozbiljno prokomentariše sam intervju? Буловић ће сигурно! farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 9 часа, Драшко рече Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Ajooj, kada je to bilo davnooo...Nemam pojma odakle sam to skinuo. Ja potpis uopšte ne vidim sa svog profila. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 18 минута, Justin Waters рече Ajooj, kada je to bilo davnooo...Nemam pojma odakle sam to skinuo. Liči mi na Andrića. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 7 часа, Avocado рече Niko da ozbiljno prokomentariše sam intervju? Intervju je sasvim ok. Koliko god da se izblamirao izjavom da je Sveti Sava nekanonski dobio autokefaliju, pa onda još više naknadnim stavljanjem navodnika na to nekanonski, ovo što ovde priča je prilično tačno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 Јел споменуо да је Вартоломеј на путу јереси? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 13 минута, Desiderius Erasmus рече Liči mi na Andrića. Moguće Mada je Gostuski imao sličan tekst Čitao sam davno Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Јел споменуо да је Вартоломеј на путу јереси? Spomenuo je da tvoj idol i božanstvo kom se klanjaš i moliš - ne zaslužuje nikakav orden. Hoćeš li preživeti takvu izjavu? Милан Ракић and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srb_Lo Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 Максиму битнији орден Вучићу за јединство Цркве него раскол у Украјини .. то говори више о њему него о онима које напада . Пошто толико прижељкује следећи сабор само да не заборави да ће можда баш на том сабору за њега бити највеће изненађење . Zoran Đurović, Ромејац and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 8 часа, Талични Том рече Поводом одлуке Синода да више не може да предаје на Богословском факултету, он је рекао како жели да верује да је реч о "неспоразуму који ће се врло лако отклонити на предстојећем Архијерејском сабору". Он је рекао како је приметио да је у одређеним медијима упостављена веза између те одлуке Синода и његових критика Вучића. "Надам се и верујем, медјутим, да је та веза сасвим неоснована. Уколико би било тачно да постоји веза између те две ствари, то би онда био велики проблем како за нашу Цркву, тако и за Универзитет, државу и друштво у целини", рекао је епископ Максим. Evo ovo za ove Maksimovce, i sam veruje da ga Vucic nije smakeo sa faksa. Tako da moze taj spin da se stavi ad acta? Талични Том, Србољуб+, Просечан србенда and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 25, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2019 пре 14 минута, Desiderius Erasmus рече Spomenuo je da tvoj idol i božanstvo kom se klanjaš i moliš - ne zaslužuje nikakav orden. Hoćeš li preživeti takvu izjavu? То знам да је споменуо, али толико је небитно. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука