Jump to content

Мајкама са 3 и више деце бенифицирани радни стаж и плата 600е

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Flojd рече

Народ

How 'bout f'ing not :smeh1:.

Što bi rekla @florenntina 

пре 49 минута, florenntina рече

Ne treba ljudima u Srbiji poklon i socijalna pomoc nego dostojanstvo da posteno rade i zive od svog rada. 

Da ne zvučim rasistički, tvoj predlog bi doveo do to toga da Đurđevdan postane nacionalni praznik :D...ili da dodaš u uredbu da je plata ograničena na bele žene :D, što realno ne možeš.

Пре сат времена, Flojd рече

хранитељским породицам за једно дете дају 50000 дин, а што не би и мајкама са 3 и вишедеце дали једну плату ос 600е? 

Zato što u hraniteljskim porodicama ljudi gaje tuđu decu, to je posao, a majka gaji svoju decu. Ne bi mi palo napamet da tražim da mi neko plati što sam rodila svoju decu, ali da čuvam tuđu-to bi već bio posao, za pare.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 12.10.2019. at 11:50, Flojd рече

Значи хајдмо сви сложно Направимо петичцију и дајмо подршку тим мајкама.

Оваква петиција би била у рангу оне од ономад да Касандру под хитно пусте из затвора. =Д

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Flojd рече

Народ.

Па тај народ ломи кичму за 300 евра месечно, а ти би да им узмеш 600...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Natasa. рече

Da ne zvučim rasistički, tvoj predlog bi doveo do to toga da Đurđevdan postane nacionalni praznik :D...ili da dodaš u uredbu da je plata ograničena na bele žene :D, što realno ne možeš.

Па да, довео би до тога да они најнеодговорнији у друштву искористе прилику да живе на туђ рачун. Па онда тако неодговорни изроде децу коју не чувају и не васпитавају. Па та деца онда постану проблематична, наркомани, криминалци итд. Па онда сви имамо проблем због тога.

То се десило са гетоима у САД па сад муку муче са њима.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Па да, довео би до тога да они најнеодговорнији у друштву искористе прилику да живе на туђ рачун. Па онда тако неодговорни изроде децу коју не чувају и не васпитавају. Па та деца онда постану проблематична, наркомани, криминалци итд. Па онда сви имамо проблем због тога.

То се десило са гетоима у САД па сад муку муче са њима.

Ma da, jednostavno su takvi. I štagod da im daš, ima da uzme bez ikakve odgovornosti i da nastavi da čergari po kartonu. 

Tako i Šanikva i Džamal, naprave dete u 16oj, napuste školu, Šanikva ubira socijalu, a Džamal rastura drogu po kraju.

Ne kažem da im je lako, njihovi problemi su duboko kulturološki usađeni, ali free money ništa neće rešiti. Moraju da menjaju način razmišljanja, a evolucija je teška i traje.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Sofija_ рече

Maja Kovacevic ih ima 11 i ne zali se :sunce:

Ne žali se nama. I to je njena odluka, nema razloga da žene sa puno dece budu bilo kakav argument za rađanje. Svako prema mogućnostima, pritom ne mislim na materijalno.

Inače, u porodicama da puno dece, oni brinu jedni o drugima.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Flojd рече

У хранитељским породицам за једно дете дају 50000 дин, а што не би и мајкама са 3 и вишедеце дали једну плату ос 600е? 

Зато што хранитељске породице нису правило. У односу на целу популацију, то су ретки случајеви, када је неопходно да се дете удоми.

Не можеш свима да обећаш, јер прво и основно неморално је да ја под присилом издржавам туђу децу, друго... нема друго, крај дискусије. Размисли само, сви би то злоупотребљавали, а и нема одакле.

Подели на овим сајтовима

U teškim uslovima na Goliji živi porodica Kosotović. Dragi i Radovanka imaju jedanaestoro dece, ali nemaju nikakva primanja, čak ni dečiji dodatak. Preživljavaju u surovim planinskim uslovima zahvaljujući poljoprivredi i nešto stoke, koju uzgajaju.Ipak, deca su zdrava i vesela.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

ima ima, ko ima vecu platu(kao ti) da plati vise poreza, tako se radi ovde u nl

Znas li ti sestro koliko Srbi placaju poreza trenutno?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

ima ima, ko ima vecu platu(kao ti) da plati vise poreza, tako se radi ovde u nl

Јел те није срамота да распоређујеш моје паре? Јеси их ти можда зарадила или ја?

Што ти не даш, него тамо по Шпанијама шта већ... А не, ти да трошиш на себе, а Иван да издржава твоје идеале. Неће моћи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...