Zoran Đurović Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 2 часа, Жика рече Мислиш на Максима, Иринеја Добријевића и Лонгина? На кога другог? Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 1 сат, Ćiriličar рече То је нека аврста мекшег језуитског реда са мотом: Ми не ратујемо против духова злобе из поднебесја, него против злобника овога света. Знам ја јако добро против кога ратујем. Ови су се зезнули што су ме потценили. А грешке се плаћају... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 И ова је рекла у филму да је највећа грешка што су је потценили: Zoran Đurović and Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 Бескрајан зачарани круг самохвалисања, вређања, клеветања... Досадно и ружно. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 Бескрајан зачарани круг самохвалисања, вређања, клеветања. Досадно и ружно. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 7 минута, Zoran Đurović рече Знам ја јако добро против кога ратујем. Ови су се зезнули што су ме потценили. А грешке се плаћају... не пуцај, док им зенице не видиш ... Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 4 минута, Снежана рече не пуцај, док им зенице не видиш ... Ни не знају да су им се очи исколачиле... Жао ми је што нећете моћи читати овај најновији текст, јер је то за Патријарха. Тек после сабора ће изаћи. Када објавим унапред ствари ови се прегрупишу и имају спремну причу за мање виспрене владике. Сада пак неће знати шта их је снашло. Ми имамо раскол у току а неки слепци не виде, односно ови камуфлирају све док не доведу до свршеног чина. Изгубили смо један рат против НАТО, овај не смемо. Ствар је припремљена и зато је одобрен октобарски сабор. Мислили су да ће тада срушити Патријарха, али им је план пропао и зато сада ои нису за (ванредни) сабор. Амфилохије је почео да слади и лаже (као по обичају), одговарајући притворно на наше аргументе. Проблем са њиме је што може да слаже а да не трепне, тако да сам му ископао мноштво контрадикторних изјава. Кирилово писмо је одлично, а ови су му безобразно одговорили, као да је он човек са пола мозга. И намерно нису дали српски превод одговора да би могли да се бране кад им се отпише. Жика, The Godfather, Рисбо and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Август 23, 2019 Пријави Подели Написано Август 23, 2019 пре 2 часа, Zoran Đurović рече нећете моћи читати овај најновији текст, јер је то за Патријарха. Тек после сабора ће изаћи. Када објавим унапред ствари ови се прегрупишу и имају спремну причу за мање виспрене владике. Zbog cega je i Gagic povukao svoj text. ? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 24, 2019 Пријави Подели Написано Август 24, 2019 пре 9 часа, The Godfather рече Zbog cega je i Gagic povukao svoj text. ? Није, али је његова коначна верзија дошла у Синод. Један од Амера га је молио да не објављује, и овај га повукао, али су други већ били пренели. Гајовић је превише фин, а мене ови неће памтити по финоћи... Жика, Стаљиново унуче and The Godfather је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 24, 2019 Пријави Подели Написано Август 24, 2019 ПС Ведран је тврд као Меланија Римљанка, тако да неће да открије ко је био молитвеник. Покушао сам на разне начине да га убедим, али је остао као неки комуниста из Отписаних! Стаљиново унуче, The Godfather, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 24, 2019 Пријави Подели Написано Август 24, 2019 пре 1 сат, Zoran Đurović рече Није, али је његова коначна верзија дошла у Синод. Један од Амера га је молио да не објављује, и овај га повукао, али су други већ били пренели. Гајовић је превише фин, а мене ови неће памтити по финоћи... Што му стално пишеш погрешно презиме? Вероватно нека шала? Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 24, 2019 Пријави Подели Написано Август 24, 2019 Управо сада, Жика рече Што му стално пишеш погрешно презиме? Вероватно нека шала? Наравно. Да се не погорди како му је Ава упамтио презиме:))) The Godfather, Стаљиново унуче, Жика and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 24, 2019 Пријави Подели Написано Август 24, 2019 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Наравно. Да се не погорди како му је Ава упамтио презиме:))) Како се Кирило побунио против епископа у Америци а Амфилохијев је ученик? Стаљиново унуче је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Август 24, 2019 Пријави Подели Написано Август 24, 2019 Пре сат времена, Жика рече Како се Кирило побунио против епископа у Америци а Амфилохијев је ученик? Па ови су затукли нож у леђа Лохију. Митрофан има бесмислена оправдања да не може да уплаћује паре (разрез / да даје у заједничку касу), а ако је тако неспособан, одмах бих га рашчинио. Јер он мора да плаћа разрез Патријаршији у Бг. Кирила су откачили да не би му давали паре. То је мртва епархија иако је Лохи рекламира као живу и бесрамно прича о покрштавањима. Кирило има плату из Острога. Амери се једноставно решавају Кирила и Лохија као баласта. Ја сам рекао и Таси и Лохију да ће их ови пустити низ воду. Зато сам био бесан кад је Лохи бранио Максима на сабору у мају, и то рекламирајући га као врлинског човека јер није педер! Атанасије је чекао завршетак сабора да објави свој напад на Вартоломеја. Ја Максима видим као опаку змију која има само своје циљеве а овима се служи као фигурама у луткарском позоришту. Треба знати само како је Владан Перишић срамно најурио Лохија са Бф. Али Лохи има своје јасне циљеве (отцепљење од СПЦ) и онда јуначки трпи пријатељску ватру. Жика, Vladan :::., Рисбо and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 24, 2019 Пријави Подели Написано Август 24, 2019 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Па ови су затукли нож у леђа Лохију. Митрофан има бесмислена оправдања да не може да уплаћује паре (разрез / да даје у заједничку касу), а ако је тако неспособан, одмах бих га рашчинио. Јер он мора да плаћа разрез Патријаршији у Бг. Кирила су откачили да не би му давали паре. То је мртва епархија иако је Лохи рекламира као живу и бесрамно прича о покрштавањима. Кирило има плату из Острога. Амери се једноставно решавају Кирила и Лохија као баласта. Ја сам рекао и Таси и Лохију да ће их ови пустити низ воду. Зато сам био бесан кад је Лохи бранио Максима на сабору у мају, и то рекламирајући га као врлинског човека јер није педер! Атанасије је чекао завршетак сабора да објави свој напад на Вартоломеја. Ја Максима видим као опаку змију која има само своје циљеве а овима се служи као фигурама у луткарском позоришту. Треба знати само како је Владан Перишић срамно најурио Лохија са Бф. Али Лохи има своје јасне циљеве (отцепљење од СПЦ) и онда јуначки трпи пријатељску ватру. Да ли је Амфилохије довео Перишића на факултет? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука