Jump to content

Писмо еп. Кирила о дешавањима у Америци

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 145
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Ćiriličar рече

То је нека аврста мекшег језуитског реда са мотом: Ми не ратујемо против духова злобе из поднебесја, него против злобника овога света.

Знам ја јако добро против кога ратујем. Ови су се зезнули што су ме потценили. А грешке се плаћају...  

Подели на овим сајтовима

И ова је рекла у филму да је највећа грешка што су је потценили:

images.jpg.28a2da5e92ece8b8d8121c71c1b251b4.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Бескрајан зачарани круг самохвалисања, вређања, клеветања... Досадно и ружно. 

Подели на овим сајтовима

Бескрајан зачарани круг самохвалисања, вређања, клеветања. Досадно и ружно. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Знам ја јако добро против кога ратујем. Ови су се зезнули што су ме потценили. А грешке се плаћају...  

не пуцај, док им зенице не видиш ... 1324_womens

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

не пуцај, док им зенице не видиш ... 1324_womens

Ни не знају да су им се очи исколачиле... Жао ми је што нећете моћи читати овај најновији текст, јер је то за Патријарха. Тек после сабора ће изаћи. Када објавим унапред ствари ови се прегрупишу и имају спремну причу за мање виспрене владике. Сада пак неће знати шта их је снашло. Ми имамо раскол у току а неки слепци не виде, односно ови камуфлирају све док не доведу до свршеног чина. Изгубили смо један рат против НАТО, овај не смемо. Ствар је припремљена и зато је одобрен октобарски сабор. Мислили су да ће тада срушити Патријарха, али им је план пропао и зато сада ои нису за (ванредни) сабор. Амфилохије је почео да слади и лаже (као по обичају), одговарајући притворно на наше аргументе. Проблем са њиме је што може да слаже а да не трепне, тако да сам му ископао мноштво контрадикторних изјава. Кирилово писмо је одлично, а ови су му безобразно одговорили, као да је он човек са пола мозга. И намерно нису дали српски превод одговора да би могли да се бране кад им се отпише.    

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

нећете моћи читати овај најновији текст, јер је то за Патријарха. Тек после сабора ће изаћи. Када објавим унапред ствари ови се прегрупишу и имају спремну причу за мање виспрене владике.

Zbog cega je i Gagic povukao svoj text. ?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, The Godfather рече

Zbog cega je i Gagic povukao svoj text. ?

Није, али је његова коначна верзија дошла у Синод. Један од Амера га је молио да не објављује, и овај га повукао, али су други већ били пренели. Гајовић је превише фин, а мене ови неће памтити по финоћи...:D

Подели на овим сајтовима

ПС Ведран је тврд као Меланија Римљанка, тако да неће да открије ко је био молитвеник. Покушао сам на разне начине да га убедим, али је остао као неки комуниста из Отписаних!:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Није, али је његова коначна верзија дошла у Синод. Један од Амера га је молио да не објављује, и овај га повукао, али су други већ били пренели. Гајовић је превише фин, а мене ови неће памтити по финоћи...:D

Што му стално пишеш погрешно презиме? Вероватно нека шала?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жика рече

Што му стално пишеш погрешно презиме? Вероватно нека шала?

Наравно. Да се не погорди како му је Ава упамтио презиме:))) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Наравно. Да се не погорди како му је Ава упамтио презиме:))) 

Како се Кирило побунио против епископа у Америци а Амфилохијев је ученик?

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Жика рече

Како се Кирило побунио против епископа у Америци а Амфилохијев је ученик?

Па ови су затукли нож у леђа Лохију. Митрофан има бесмислена оправдања да не може да уплаћује паре (разрез / да даје у заједничку касу), а ако је тако неспособан, одмах бих га рашчинио. Јер он мора да плаћа разрез Патријаршији у Бг. 

Кирила су откачили да не би му давали паре. То је мртва епархија иако је Лохи рекламира као живу и бесрамно прича о покрштавањима. Кирило има плату из Острога. Амери се једноставно решавају Кирила и Лохија као баласта. Ја сам рекао и Таси и Лохију да ће их ови пустити низ воду. Зато сам био бесан кад је Лохи бранио Максима на сабору у мају, и то рекламирајући га као врлинског човека јер није педер! Атанасије је чекао завршетак сабора да објави свој напад на Вартоломеја. Ја Максима видим као опаку змију која има само своје циљеве а овима се служи као фигурама у луткарском позоришту. Треба знати само како је Владан Перишић срамно најурио Лохија са Бф. Али Лохи има своје јасне циљеве (отцепљење од СПЦ) и онда јуначки трпи пријатељску ватру.   

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Па ови су затукли нож у леђа Лохију. Митрофан има бесмислена оправдања да не може да уплаћује паре (разрез / да даје у заједничку касу), а ако је тако неспособан, одмах бих га рашчинио. Јер он мора да плаћа разрез Патријаршији у Бг. 

Кирила су откачили да не би му давали паре. То је мртва епархија иако је Лохи рекламира као живу и бесрамно прича о покрштавањима. Кирило има плату из Острога. Амери се једноставно решавају Кирила и Лохија као баласта. Ја сам рекао и Таси и Лохију да ће их ови пустити низ воду. Зато сам био бесан кад је Лохи бранио Максима на сабору у мају, и то рекламирајући га као врлинског човека јер није педер! Атанасије је чекао завршетак сабора да објави свој напад на Вартоломеја. Ја Максима видим као опаку змију која има само своје циљеве а овима се служи као фигурама у луткарском позоришту. Треба знати само како је Владан Перишић срамно најурио Лохија са Бф. Али Лохи има своје јасне циљеве (отцепљење од СПЦ) и онда јуначки трпи пријатељску ватру.   

Да ли је Амфилохије довео Перишића на факултет?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...