Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

kako me nervira pometnja :1314_womens:  :1314_womens:  :1314_womens: -uh svasta bih napisala al necu. :1314_womens:  :1314_womens:  :1314_womens:

Подели на овим сајтовима

Сајт поуке

Relativno kratko sam na ovom forumu, svega nekoliko dana. Dosta toga sam ispratila, iščitala, videla. Treba održati sve što je taj plemeniti čovek počeo.

Prvenstveno održati sajt, a onda i sve one teme što je on pokrenuo, čak i ideju za Hrišćanski brak, jer koliko vidim puno je interesenata.

Подели на овим сајтовима

@@w.a.mozart,

odgovor na pitanje ( koje je obrisano )

ma da li je bitno ?

ja kad sam došla na ovaj sajt , mene nije privukao ničiji blagoslov

već odnos ljudi na njemu

i pisanje oca iz Duboke

mene lično nije intresovalo da li sajt ima blagoslov ( mada je lakše kad ga imaš , ali i veća je odgovornost :) )

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Дакле, не заборавите: Видимо се у Литургији, јер тако смо у могућности

Vidimo se, Oče. :)

Svako dobro Vama i Vašoj porodici.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Oče Ivane, znam da neulogovan čitaš temu : ) Pozdrav i svako dobro P.S. Onaj test na engleskom da mi pošalješ uradjen, nisam zaboravio

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne rayumem sta treba jos da se menja na sajtu, kad je sasvim ok od bilo kog sajta foruma itd  bolje od ovog   "pouke.org" nisam video

mozemo praviti svoje grupe, imamo chat, cak i svoj zid da prduckamo, mozemo pricati ono sto nam najkorisnije na svetu.  ama sajt je ko da je dat od boga :)))

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Штета што је о.Иван обрисао слику и име са свог профила. Сада бих клонирао његов налог и ћаскао са људима. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Штета што је о.Иван обрисао слику и име са свог профила. Сада бих клонирао његов налог и ћаскао са људима. :)

АЈДЕ ?!?!?! :shocking:

Не личи то на тебе...уопште :0205_whistling: :0203_cool: 0703_read

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ipak, mislim, treba da se ima "zamenik" sveštenik dok se o. Ivan ne vrati. I crkva se ne ostavi sama ako sveštenik negde ode na duže vreme, nego se nađe zamenik koji služi i ostalo dok se ne vrati starešina. Ovaj forum povezujem sa Crkvom, i jedan "zvaničnik" treba da bude prisutan..

Znam dosta crkvenih foruma, uglavnom rimokatolički i protestantski, koji su stvarno dosadni, da ne kažem debilni, i da se zaborave - u poređenju sa njima kod nas se ima život iako se ponekad pređe dobar ton, ali toga mora da bude, nismo internat gde važi jedan jedini program. Mi smo skupština, i tu se ima rasprave, svađe, svega.. ali gde je skupština, tu je i narod! Setimo se: Vox populi, vox dei, glas narodni, glas Božiji.

Slazem se no, Podsecame na jednou stvar... kad decu ostavis kuci same oni nebi bili mirni, a kad je roditelj tu oni bi se pravili da su mirni...

takvi smo mi sad ovog trenutka, (takve primeri imate svugde i sad i svakog casa)  :D

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Ако је отац Иван избрисао налог, значи ли то да то право добијају и други форумаши?

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Клонирај одавде :0222_shocked:  Све се чува у архивама да је просто невероватно.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...