Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Има интересантних академика, теолога, полимата у најави... За оне који раде нешто оптерећујуће на комп. (типа пројектовање нечега)... брже и лакше им прође време уз дискусију овде.

мсм. да је добар форум, посебно за неке дискусије које нам иначе муте веру. Хаха, чак Зоран и Родољуб који су свели форум на 5 тема дневно за личне мастру...... о вештачкој преподобности и екуменизму у празно. Много тога појасне о темама који обрађују, иако ме обоје игноришу кад им срушим тезе:suncanje:.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 минута, Родољуб Лазић рече

Покренуо сам много тога и то је било пре много дана. Ви ми сада говорите да и ја спустим лопту, иако се само он континуирано непристојно понаша и вређа ме. Не разумем шта тачно не радим како треба и на који начин да ја спустим лопту? Да не пријављујем његово вређање? Да ли би то било "спуштање лопте"?

Obrisano je sa foruma. Poruke su mu stavljene na odobravanje.

Opusti se malo... 

Rekli smo, mnoge stvari ste sami pokrenuli...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Поуке.орг инфо рече

Opusti se malo...

Претпостављам да би и ти био опуштен да ти неко каже да су те зачели на гробљу?

Ок, схватио сам, немаш ништа конкретно мени да кажеш шта  то не радим како треба, али је битно да постоји "равнотежа", да и мени нешто пребациш. У реду, нећу више да настављам, овим коментаром завршавам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Претпостављам да би и ти био опуштен да ти неко каже да су те зачели на гробљу?

Vidi ovako... dosta je bilo! Uzeo si temu koja se ne bavi time o čemu pišeš, te i pored prijave koje smo rešili u tvoju korist, nama kao administraciji namećeš nešto što i ne pomišlja! To nećemo da trpimo.

Do sad smo bili primerni u kulturni prema tebi, od sada ćemo drugačije da razgovaramo. Sledeća poruka u ovom pravcu će prouzrokovati forumske sankcije prema tebi. Mi smo odradili i postupili prema prijavi. To što ti hoćeš da nametneš administraciji nešto što ona ne podržava je samo tvoj problem.

Nadam se da smo se razumeli.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Поуке.орг инфо рече

Vidi ovako... dosta je bilo! Uzeo si temu koja se ne bavi time o čemu pišeš, te i pored prijave koje smo rešili u tvoju korist, nama kao administraciji namećeš nešto što i ne pomišlja! To nećemo da trpimo.

Do sad smo bili primerni u kulturni prema tebi, od sada ćemo drugačije da razgovaramo. Sledeća poruka u ovom pravcu će prouzrokovati forumske sankcije prema tebi. Mi smo odradili i postupili prema prijavi. To što ti hoćeš da nametneš administraciji nešto što ona ne podržava je samo tvoj problem.

Nadam se da smo se razumeli.

Да, надам се да смо се разумели.

Подели на овим сајтовима

Разумео сам да су Ђуровићу поруке на одобравању. У две поруке пише да сам секташ и јеретик.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Родољуб Лазић рече

Пошто је тема "Питајте администрацију" закључана...

И то још мало пуних 8 месеци... Шта мислиш шта то говори? И, осим тога, каква је то порука нама форумашима?

пре 13 часа, Родољуб Лазић рече

Ок, схватио сам...

:dobro:

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

И генерално о друштвеним мрежама...

6dHKwiP.jpg
https://www.justpo.st/channel/apple+seeds

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

оториларингологија

подпредседниковица

детективске радње гледе најдужих речи у нашем језику, оно кад саговорника ич не разумемо, а саговорник нам

за све друштвене мреже

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...