Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Malo mi sporo forum, onaj novi dizaj bio dobar sto ste stavili to nije imao sliku u pozadini... gutam slova, neki put istovremeno otvaram  vise prozorcici pratim istovreme sve po 5 teme, sad jedva dve teme pratim a kamoli 1 temu koja je dugacka po par kilometra...

nemogu da procitam i ostali sta pisu... fora kao da ima taj mic da kasni kad prelistava forum (gore onaj bufer duze ucita)

sve ostalo ok, samo to, neka usporenosta... dal sam ja jedini ili ima ih jos? 

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Bicu kratak..citajuci komentare pojedinih forumasa na pojedine teme,sticem osecaj da se ne radi o pravoslavnom forumu vec o zutoj stampi..

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Ocenjujete sajt na osnovu komentara pojedinih forumaša?

sajt je relativno ok,nista losiji ni bolji od drugih,sve sto pronadjem ovde nadjem i na drugim sajtovima..ovde dolazim,sto se i vidi iz mojih postova,uglavnom zbog muzike,trudim se da ne polemisem puno..da,rekao sam STICEM a ne STEKAO sam..prastaj  :)

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

sajt je  relativno ok,nista losiji ni bolji od drugih,sve sto pronadjem ovde nadjem i na drugim sajtovima..ovde dolazim,sto se i vidi iz mojih postova,uglavnom zbog muzike,trudim se da ne polemisem puno..da,rekao sam STICEM a ne STEKAO sam..prastaj  :)

Svuda isti narod, kao i kod vas u manastiru što dolaze, ne znam da li ste očekivali neke svece ;)

Подели на овим сајтовима

Једном речју - агапе.

Нисам много заинтересован за политику и скандале али слажем се да морамо бити отворени и дати одговор на све изазове. Само молим Бога а и Вас да останемо отворени и дајемо одговоре са смирењем.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Uskoro cu imati mozda lose misljenje...U temi Neredi u Kijevu..ima snimak ubistva...umesto da sirimo ljubav..sta mi radimo??

Ја немам лоше мишљење о форуму, али се слажем са тобом да се појављују ствари као што си ти навео, које по мени неби требало да се појављује на православном форуму. Ми треба да будемо отворени, али сматрам да треба да имамо неке границе, а не да се поставља све и свашта и не ретко да се шири мржња.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

...сматрам да треба да имамо неке границе , а не да се поставља све и свашта и не ретко да се шири мржња .

Мислиш да допунимо правила понашања на форуму. И мени је пало на памет али нисам сигуран. Можда бисмо могли о томе на посебној теми ако има потребе...

Подели на овим сајтовима

Не би било лоше то што предлажеш .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Питам се ко би био меродаван да поставља нова правила? :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Мој утисак је да је све мање форумаша који хоће да уче и, кроз размену мишљења у православном духу толеранције, духовно узрастају крепећи и себе и друге, а све више форумаша који су ту да потврђују своје већ укалупљено (а често хришћански незрело) мишљење.

А таквима је узалудно говорити, што ме полако удаљује од дијалога на овом форуму...

И заиста је политике превише, као на савременим славама...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...