Jump to content

Бoжија чуда у нашем животу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Овде можете постављати  искуства Божијих чуда у вашем животу...мада је и сам наш живот једно велико чудо, па чак и сваки уздах и издах као и сваки минут и секунд. Овде пишите о очигледним(упечатљивим )искуствима.

Јуче ја и супруг на Ади Циганлији, отишли да се мало опустимо.Ја пливам, супруг рони.Притом супруг рони са подводном   камером.У  једном тренутку му камера пада са главе и нестаје  у  водама адским.:smeh1: Није свеједно, има је одавно и користи је, није му музејски експонат.Склони везивању за ствари секирација  спусти тамне облаке на наша осунчана и насмејана лица .:) Почиње подухват тражења игле у пласту  прилично мутне воде циганлијске.Ја ногама газим да случајно нагазим и само извучем камеру, супруг безуспешно рони  да нађе.....и ништа.У једном тренутку неко од нас се сети да се помолимо св.Фанурију (иначе се овом светитељу моли  за налажење изгубљених ствари ) И после  врло кратког  времена у тренутку  молитве, погодише нам сe   "фреквенције " са св.Фануријем :D И супруг изрони са камером  која је иначе врло мала и врло лагана. То је било јуче.

Хвала Богу и св.Фанурију за проналежењу изгубљене ствари.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пре нки дан имадох озбиљни проблем са расположењем. И онда се сетих оног удржења ,, Јечмени сведоци". Одем тамо, собујем пар комада и одма другше. Чудо право, живота ми. Цели сам се дан кикотао, ки луд на брашно. Опробајте, одлично шљака. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Ima puno. Ono najlepse ne mogu da kazem, mozda jednog dana ;)

Prosle godine sam bio kod drugara u KG. Trebao sam da prenocim jos jednu noc ili bar kasnije uvece da krenem, ali uvati me neka depresija i rek`o idem odmah sad za BG. 

Dok sam vozio do Batočine, imao sam svoj dijalog sa Gospodom, svašta sam Ga ispitivao i opet sam Ga cimao i tako,....

Na BAtočini posle naplatne, zateknem čoveka i ženu kako stopiraju (otprilike mogu da mi budu roditelji) i primim ih

Čovek reče "Dečko jel znaš koliko ja čekam!, (hvala na kontinentu "dečko" od 40+ :D ) i on nastavi "znaš ja sam morao do nekog lekara pa nemamo za bus a moja žena da izvineš sve vreme se molila "molim te Bože da neko stane...molim te Bože da neko stane" i eto...ljudi su bili u fazonu da se vrate u KG ako niko ne stane a baš daleko žive

Ostavili su mi jednu ikonicu Belog Anđela koju čuvam u kolima! 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Побегне брату и снаји Џеки, пре 2 год. И снаја се много потресе, воли га баш. Јуре га по целом граду. Мислим се ја, сад ће решимо. Помолим се, и после пола сата дође Бела испред књижаре у којој сам радио. Кажем изволте дамо, упадај унутра. Одврнем поезију и ми се играмо унутра. Дођоше снаја и брат, грле ме , љубе, Белу одма шутирају и тепају. Реко, де де полак, госпођица је дама, дошла на књижевно, поетско вече, то код вас дом нема. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Драшко рече

Ostavili su mi jednu ikonicu Belog Anđela koju čuvam u kolima! 

Још једно чудо, нису случајно икону анђела ти оставили. Анђео стао :D

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Пошто има доста анђела овде на форуму:D...супруг и ја , управо одгледали филм о анђелима.Топла руска прича....даће вам крила

Подели на овим сајтовима

Молим модераторе да промене  ....исправе наслов теме ....уместо начем, да метну  нашем.:)

Подели на овим сајтовима

trebali mi da uplatimo neke pare jednoj potrebitoj, sve se nakupilo al fali 1000 dinara. šta da radim ...ja na kraju uzmem od tuđih para (da sad ne detaljišem) u smislu sad je bitno pa ću se snaći kasnije. odem do pošte, red ispred mene. stanem ja kad ispred mojih nogu 1000 dina

i tako

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Рапсоди рече

св.Фанурију (иначе се овом светитељу моли  за налажење изгубљених ствари )

И св. Мини. :)

Иначе, супер тема, Рапсо! (смајли са наочарима, јер ће данас да пригреје)

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Blagoslov me je na putu izbavio od sudara i katastrofalnih posledica. Vracajuci se iz jednog fruskogorskog manastira, prilikom preticanja automobila ispred mene, pri brzini od 100 km/h, auto je iznenada skrenuo u moju traku. Put je bio nizbrdo, i tacno i samo na tom delu puta se nalazi sa moje strane prosirenje na koje sam uspeo da skrenem i izbegnem sasvim siguran sudar...

Послато са ANE-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Па, мене је једном света Ксенија, а други пут света Петка спасила од саобраћајне несреће. Оба пута се то десило дан уочи њиховог празника, један пут сам прошла са преломом, а други пут сам само била угрувана...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Изгубим ја скоро кључеве од аута на гробљу. И то зато што сам привезак ставио у мало џепче изнад десног џепа на фармеркама. А већ сам једном раније баш из исте те глупости губио исте те кључеве у оближњем парку. И мислим се: Па како сада да се молим Богу када сам испао тол'ко глуп? Јер, да ја имам неку божанску моћ, сам себе бих шутнуо на Месец за то...

Ништа, савио кичму и рукама чешљао све около по трави где сам ваљда пролазио. Али, касније, изнемогао од врућине и свега осталог ипак се тако глуп помолим: како буде воља твоја...

И, мало касније, нађем кључ - ногама, сасвим близу места где је имало највише смисла да тражим...

Сада се ви вероватно питате где је ту уопште чудо. Па, у томе што сам још увек на Земљи а нисам на Месецу joooj

Подели на овим сајтовима

Samo jedno od mnostva. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Е @Рапсоди хвала ти за тај смех... Ја написао да се мало људи насмеју а они (@Milica Bajic@Драшко и @Лидија Миленковић) се истопише... нећу да се играм... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...