Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, grigorije22 рече

Na takvim paralelama počiva evolucija tj. da je čovek posto od majmuna.:ani_biggrin: Čudo kako se ovakve činjenice prihvataju u svakodnevnom životu ali ne i u nauci. 

Aha, Godfather i Avocado su dali identicni lajk. To je vrlo i veoma sumnjivo. :ani_biggrin: 

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Bokisd рече

(verovatno mislis na Ivana, ali, ..... u sustini mislim da ne mozemo ovako 'uopsteno' da pricamo o tim principima, ni za Ivana, ni za bilo kog drugog na forumu)

(Вероватно пратим оно о чему пишемо. Тако нема вероватно већ - да, мислим на Ивана... А и на Вас уколико се ложите на његове принципе.) 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Леон Професионалац рече

(Вероватно пратим оно о чему пишемо. Тако нема вероватно већ - да, мислим на Ивана... А и на Вас уколико се ложите на његове принципе.) 

Dobro, moje misljenje u vezi licnosti i stavova Ivana (onoliko koliko ga poznajem na forumu) je pozitivno (vec sam rekao da mi nije blizak njegov stil pisanja).

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Bokisd рече

Dobro, moje misljenje u vezi licnosti i stavova Ivana (onoliko koliko ga poznajem na forumu) je pozitivno (vec sam rekao da mi nije blizak njegov stil pisanja).

Мени су та два става које сте изнели тотално опречна. Не иде једно с другим. (Бар мени.)

Иван је полумарковит што подразумева да је манихејац. Да не појашњавам превише - довољно је да има презрив однос према телу. Противно оцима. 

Како може уопште да изгради некакав стил на томе? 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Леон Професионалац рече

Мени су та два става које сте изнели тотално опречна. Не иде једно с другим. (Бар мени.)

Иван је полумарковит што подразумева да је манихејац. Да не појашњавам превише - довољно је да има презрив однос према телу. Противно оцима. 

Како може уопште да изгради некакав стил на томе? 

Uf, pa, onoliko koliko znam Ivana (znam ga relativno dobro i njegove stavove jer sam imao sa njim komunikaciju na raznim temama na forumu i bili smo kako da kazem u istoj 'ekipi' tih nekih tvrdih tradicionalista... :ljut: :D).... Ivan nije imao prezriv odnos prema telu, sto je stvarno manihejstvo i to sigurno nije dobro po bilo koga.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Stavros K рече

Није то никаква мистерија ко је Godfather. Треба јасно и отворено рећи да је то Владан Симић, секретар Иринеја Бачког. Више га нема као Таличног Тома, него сада пише као Godfather. Јасно је као дан, да Ђуровић и Владан Симић заједно раде са благословом Иринеја бачког. Срамна им је работа. Владан је узео телефон SamsungЈ који користи за форум Поуке, тако да уједно може бити пријављен као Владан и као Godfather. Ко зна, зна, крхко је знање. Владан (Godfather) има пуно посла па не може да тражи цитате, Иринеј му дао велике ингеренције. Тај Владан не може никако да се смири. Када ће се тај човек зауставити?, или боље рећи, ко ће га зауставити? Тај човек очигледно иде у суноврат. Има Бога има правде.

Добро да бар ти рече да су 2 различите особе. О каквом суманутом благослову говориш? Очигледно је да вас је Милан раскринкао као све требињске тамбураше, па желите и ово да претворите у ту причу.  

Подели на овим сајтовима

Da je ovo rekao Avva - dezurni dusebriznici bi ga spalili na lomaci [emoji23][emoji23][emoji23]
Као што вам рекох - дар прозорљивости никад нисам пожелео. Ни кад сам га добио нисам пожелео да га негујем, нити сам икад тражио од Бога да ми нешто открива. Но после догађаја са старцем Димом* потпуно сам се изменио. Мој живот је постао радост и весеље. Живео сам у звездама у бескрају, на небу. Раније нисам био такав. Откако сам осетио благодат Божију сви моју дарови су се умножили. Постао сам "паметан". Чим би нешто отпевали или прочитали у цркви знао бих то напамет. Псалтир сам знао наизуст. Много штошта сам "видео" али нисам о томе говорио. Нисам имао унутрашњи осећај да о томе треба да говорим. Све сам "видео"..од радости нисам ходао по земљи. Отвориле су ми се очи, отвориле су ми се уши. Постао сам други човек, другачији.

- Свети старац Порфирије

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, dragisa рече
dosadni ste sa tim blefom namernog insinuiranja (mislim na kuma koji sad postavlja "kao đurović" citate "Porf.")

Nisam znao da samo Avva sme da postavlja citate Sv starca Porf? Citah nesto, ucini mi se da je citat upotrebljiv u odnosu na temu i okacih ga. Sta je tu cudno? Meni se cini da ste svi pomalo odlepili i da vas je zahvatio sindrom Ilija Cvorovic.

Подели на овим сајтовима

.

Da, jos se tek malo pravda u vezi toga.

Iako imam dodatne fakte koji potvrdjuju da je nik The Godfather njegov, ali i ne samo taj, ipak ih necu postaviti ovde. Nekoliko je razloga. Jedan od njih je to sto odgovarajuca administracija foruma to moze lako da pokaze, a to pak ne cini, cime zapravo saucestvuje u onome sto djurovic radi, a time i u njegovom ne malom grehu. Ovo je njihova kuca ...

Drugi razlozi su to sto mi je ova tema pomogla da shvatim i neke stvari o sebi. Jedna od njih je da mali covek, kakav sam ja, ocito nema moc da otvori oci slepima, kakvi su oni koji ga fanaticno prate. Mozda se, pak, samo par njih sada zapitalo o toj njegovoj 'istini', ali ostali ocigledno ni za cent nisu promenili svoje stavove. Drugo, nepotrebno je stavljati fakte o karakteru njegove licnosti, jer on to ipak sam najbolje radi, dokaza je mnogo, ne samo na ovoj temi i ranije, nego na svakoj novoj koju otvara, a posebno na ovoj poslednjoj koju gore pominje.

Njegovo sunovracanje dobiva eksponencijalno na brzini. 

.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Tristatri рече
.
Da, vise i ne skriva. Iako imam dodatne fakte koji potvrdjuju da je nik The Godfather njegov, ali i ne samo taj, ipak ih necu postaviti ovde. Nekoliko je razloga. Jedan od njih je to sto odgovarajuca administracija foruma to moze lako da pokaze, a to pak ne cini, cime zapravo saucestvuje u onome sto djurovic radi, a time i u njegovom ne malom grehu. Ovo je njihova kuca ...
Drugi razlozi su to sto mi je ova tema pomogla da shvatim i neke stvari o sebi. Jedna od njih je da mali covek, kakav sam ja, ocito nema moc da otvori oci slepima, kakvi su oni koji ga fanaticno prate. Mozda se, pak, samo par njih sada zapitalo o toj njegovoj 'istini', ali ostali ocigledno ni za cent nisu promenili svoje stavove. Drugo, nepotrebno je stavljati fakte o karakteru njegove licnosti, jer on to ipak sam najbolje radi, dokaza je mnogo, ne samo na ovoj temi i ranije, nego na svakoj novoj koju otvara, a posebno na ovoj poslednjoj koju gore pominje.
.

Lupetas! Nisi u vinkli definitivno...
Hoces da ti snimi lajv - na sajmu sam trenutno - cekam prevoz na Senjak? Bus 3ku do careve cuprije - posto tramvaj ne ide vec mesecima. Bzvz prozivas ljude sa foruma.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, The Godfather рече

Lupetas! Nisi u vinkli definitivno...
Hoces da ti snimi lajv - na sajmu sam trenutno - cekam prevoz na Senjak? Bus 3ku do careve cuprije - posto tramvaj ne ide vec mesecima. Bzvz prozivas ljude sa foruma. Jesi popio ti terapiju jutros blago meni? Nesto mi nisi dobar...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Tristatri рече

.

Da, jos se tek malo pravda u vezi toga.

Iako imam dodatne fakte koji potvrdjuju da je nik The Godfather njegov, ali i ne samo taj, ipak ih necu postaviti ovde. Nekoliko je razloga. Jedan od njih je to sto odgovarajuca administracija foruma to moze lako da pokaze, a to pak ne cini, cime zapravo saucestvuje u onome sto djurovic radi, a time i u njegovom ne malom grehu. Ovo je njihova kuca ...

.

Idi bolan lovi Štakija..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...