Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 19 минута, Tristatri рече

.

Da li ovo sa kontra pitanjima, znaci da nemate argument na 20. maj. Ili i vi imate ekstra moci. Ali ovoga puta ekstra precizno sa tacnim vremenima dogadjaja. Napreduje se, napreduje ...

.

Prvo odg na pitanje od juce. Koje je ponovljeno i danas - da li si iz zajebancije iskao molitve i oprost od svestenika ?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Zoran Đurović рече

Мора да се лечиш. Ја сам ти давно написао да та мржња коју гајиш према мени је наопака ствар. Само ти се враћа у лице. Не разумеш како можете да живите у том мраку. Јер је то пакао. 

Да, да. Исто као Иван сатана Марковић, онај пријатељ Бокситов, ако га се сећате. Исти случај. То је ствар за психопатологију.

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Леон Професионалац рече

Исто као Иван сатана Марковић, онај пријатељ Бокситов, ако га се сећате. Исти случај. То је ствар за психопатологију.

Pa, Leone, bio je Ivance malo ostar na recima, ali meni je bio okey, sta mu fali... :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Углавном погодим ко пише ако је раније имао други ник или је писао на другом форуму.

nije teško pogoditi kad neko ima istu profilnu sliku i isto ime

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, dragisa рече

nije teško pogoditi kad neko ima istu profilnu sliku i isto ime

Кажем за претходне случајеве. Неки су мењали ник а нису се представили. Тебе сам се сетио.

Подели на овим сајтовима

Ево и кад су веселници помислили да сам истеран. После кад су ме видели, одузели се. Требало је видети те фаце.:))

ostali.......RESENI SMO BEDE hvala dragom Bogu!!!! DOSAO IZ RIMA DA PROPOVEDA PRAVOSLAVLJE ! RASCINJEN I POPIO OTKAZ!!!!!! ULAZIMO U BURE RAKIJE !!!! 

С svi kod psihijatra... xD

B mojoj sreci nema kraja!!!!!!!!!

B mislim da mu je crna macka presla put xDDDD

С mislis MECKA... xD

B pa sudeci po njegovoj frizuri...mislim da je imao blizi susret sa MECKOM xD xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxa

Н NE PALI!! PRIČAJ! Kako si me obradovala!

С hahahhahahah xD 

С zamerio se jacem od sebe... xD

B joj Nevenice !!!! svaka kafana bice nasa!!!!

B evo o cemu smo mi bili prinudjeni da slusamo 
http://www.zorandjurovic.com/do2002/slike/s58v.jpg !
lepo mu predavanje bese ! .I.

Н Raćija za sve!!

B Nensi..ako se nesto iskomplikuje...mi znamo sta nam je za ciniti 

Н Uvek, hvala Bogu! XD

B hir vi gou agen xDDDD

Б.Ј. "Јер сте с в и ви синови Божији вјером Христа Исуса; јер који се год у Христа крстисте, у Христа се обукосте. Н е м а ту ни Јеврејина ни Грка, нема ни роба ни господара, нема мушкога рода ни женскога; јер сте сви једно у Христу Исусу." (Гал. 3:26-28) Поштоване колеге, мислим да нисмо свесни две ствари - најпре, какво изванредно теолошко образовање може пружити човек који је свршио Патристички институт у Риму, учећи од најеминентнијих светских теолога данашњице. И, коначно, да је ксенофобија највећи непријатељ и сушти опозит православљу. Свако вам добро и мудрост желим.

Н Ne radi se o ksenofobiji, već , isključivo o J E R E S I. Nađider tamo šta se o tome kaže, molim te..

- - - Ето, то су ти студенти који се уредно причешћују, посте, имају молитвено правило и духовника. :bu:

Никада се никоме од њих нисам светио. Пало је на испитима у 3 године 2-3 максимално. Знам за једну да сам је питао: Да ли би ти себе пустила? - Не бих. Дошла је следећи пут и положила. 

Да се не би траумирали, код мене су полагали појединачно, а имали су прво питање по сопственој жељи (нису била написана, него што сами хоће да причају). И онда бих поставио 2 кратка питања. Чак су могли да прођу и са само својим питањем. Ако се неко погуби, кажем му да изађе, да се пресабере, да други дође на испит, а он после 10 минута. Тако је могао да пита напоље и неког другог и да погледа скрипту. Гледао сам да нечему их научим, не да их малтретирам. 

Подели на овим сајтовима

Ima jedna epizoda sa Sv. Jovanom Kronstatskim.

Pozovu ga omladinci-komunjare u jednu kucu da opoja pokojnika, a u sanduk udje jedan od njih, da bi mu se narugao. Dogovore se da izadje u nekom trenutku i da ismeju Jovana.

Jovan dodje, opoja coveka, okrene se i ode. Ovima bi chudno sto im drug ne izlazi iz sanduka. Kad su otvorili poklopac, ovaj unutra vec ukochen.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Леон Професионалац рече

Па кад ти научник његовог калибра тако каже шта има мислиш? :navijanje:

Опрелешћен Раша!:))

Кад су га пак ставили на стуб срама само смо ја и Неша Илић јавно иступали против тога. Сада је цела прича завршена, ослобођен мученик оптужби, али су му скратили живот за неку годину. Трауме су то. А он је један од најобразованијих код нас.  

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Жика рече

Уплашио си ме са овим за Бокисда. Знам да сте били у добрим односима у последње време.

Jesmo, ali ja mislim da smo bili u sasvim korektnim odnosima i kada smo se ranije malo :svadja:,.... ali ja smatram da je to bilo kao suceljavanje stavova, nista na licnom nivou (mislim, kada bi ponovo pokrenuli teme opet bi imali suceljavanja stavova) .... tako da Ziko ne znam zbog cega je sad ovo ispalo kako je ispalo.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Ево и кад су веселници помислили да сам истеран. После кад су ме видели, одузели се. Требало је видети те фаце.:))

ostali.......RESENI SMO BEDE hvala dragom Bogu!!!! DOSAO IZ RIMA DA PROPOVEDA PRAVOSLAVLJE ! RASCINJEN I POPIO OTKAZ!!!!!! ULAZIMO U BURE RAKIJE !!!! 

С svi kod psihijatra... xD

B mojoj sreci nema kraja!!!!!!!!!

B mislim da mu je crna macka presla put xDDDD

С mislis MECKA... xD

B pa sudeci po njegovoj frizuri...mislim da je imao blizi susret sa MECKOM xD xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxa

Н NE PALI!! PRIČAJ! Kako si me obradovala!

С hahahhahahah xD 

С zamerio se jacem od sebe... xD

B joj Nevenice !!!! svaka kafana bice nasa!!!!

B evo o cemu smo mi bili prinudjeni da slusamo 
http://www.zorandjurovic.com/do2002/slike/s58v.jpg !
lepo mu predavanje bese ! .I.

Н Raćija za sve!!

B Nensi..ako se nesto iskomplikuje...mi znamo sta nam je za ciniti 

Н Uvek, hvala Bogu! XD

B hir vi gou agen xDDDD

Б.Ј. "Јер сте с в и ви синови Божији вјером Христа Исуса; јер који се год у Христа крстисте, у Христа се обукосте. Н е м а ту ни Јеврејина ни Грка, нема ни роба ни господара, нема мушкога рода ни женскога; јер сте сви једно у Христу Исусу." (Гал. 3:26-28) Поштоване колеге, мислим да нисмо свесни две ствари - најпре, какво изванредно теолошко образовање може пружити човек који је свршио Патристички институт у Риму, учећи од најеминентнијих светских теолога данашњице. И, коначно, да је ксенофобија највећи непријатељ и сушти опозит православљу. Свако вам добро и мудрост желим.

Н Ne radi se o ksenofobiji, već , isključivo o J E R E S I. Nađider tamo šta se o tome kaže, molim te..

- - - Ето, то су ти студенти који се уредно причешћују, посте, имају молитвено правило и духовника. :bu:

Никада се никоме од њих нисам светио. Пало је на испитима у 3 године 2-3 максимално. Знам за једну да сам је питао: Да ли би ти себе пустила? - Не бих. Дошла је следећи пут и положила. 

Да се не би траумирали, код мене су полагали појединачно, а имали су прво питање по сопственој жељи (нису била написана, него што сами хоће да причају). И онда бих поставио 2 кратка питања. Чак су могли да прођу и са само својим питањем. Ако се неко погуби, кажем му да изађе, да се пресабере, да други дође на испит, а он после 10 минута. Тако је могао да пита напоље и неког другог и да погледа скрипту. Гледао сам да нечему их научим, не да их малтретирам. 

Онда и није било тешко положити. Да сам на њиховом месту не бих се бунио бар због тог начина испитивања.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...