Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, ana čarnojević рече

izvini ali nemam, frustriraš me  taman za dve tri rečenice.

Видим, о ужаса, код мене је сасвим супротно, ти си мени готивна, само си стално љута, да не кажем фрустрирана 

da je više ne bih ostavila drugare bez takve zabave kao što je cheek fight, nije takvo veselje za pp.

Обавезно ћемо на крају да се љубимо језиком 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Просечан србенда рече

Разумем повод за твоју реакцију али ниси приметила први део коментара у којем је Милица таговала нашу браћу да се укључе у разговор.

Није стигла зато што се одмах наљутила нешто

Подели на овим сајтовима

Izgleda da je Ava izmislio grupni egzorcizam i mene je udarila neka depresija da sam izgubljen za Krista a sad mi je to potvrdio i jedan prepodobni katolik.

Sada cu odgovoriti kopitaru. Vec sam ti rekao,kopitar,i to ti opet najozbiljnije kazem:bludnost je ono sto te unistava i radi te proklete bludnosti ne mozes shvatit ni najosnovnije istine vjere. Bludnost cini da sve vidis izobliceno i naopako. A bludnost koju izvrsavas u svom bracnom krevetu jednako je sramotna i odvratna Bogu kao i bludnost koju bi izvrsio s placenom zenom u javnoj kuci. Bog te jos uvijek ne mrzi,ali te gleda s prezirom i vec je spreman da te baci u pakao da vjecno goris u drustvu demona jer bio si vise demon nego covjek. Pakao se vec otvara pod tvojim nogama da te proguta. Sotona ti je vec pripremio mjesto u svom mracnom kraljevstvu. Zaustavi se dok jos mozes,obuzdaj pozudu zbog koje si postao tako pokvaren i glup! I pokaj se dok ti srce radi prozdrljivosti i bludnosti nije jos vise otvrdnulo i dok ti demonska oholost nije oduzela i ono malo svjetla sto je jos preostalo u tvom izopacenom i zamracenom razumu. Pokaj se dok ti Bog jos moze oprostit i cini pokoru dok jos imas vremena. U paklu ce biti prekasno i za kajanje i za pokoru. Onda ces shvatit da se ne isplati izgubiti Boga radi sramotnih bludnih uzitaka i da bludnost u braku jednako kvari covjeka kao i bludnost izvan braka. I neces moci onda reci da te nitko na to nije upozorio jer sam te ja vec nekoliko puta na to upozorio. I tebi preporucam sveti post kao najbolji lijek protiv pozude tijela i kao djelotvorno sredstvo protiv mentalne retardacije.
Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Milica Bajic рече

,,Не пада снег да покрије брег  већ да свака зверка покаже свој траг" - стара народна умотворина.

рекох ја раније, да није за ментално слабе ова тема. Шта мислиш ти о нпр. Архимандриту Рафаилу Бољевићу кад критикује лакирање ноктију, шминкање и билборде са женским гаћицама (које носе модели)?

Подели на овим сајтовима

mda dok ne dodje MB na stopedesetoj strani da taguje Vedrana ništa od teme i njega na forumu. I pozitivnog duha pride. Vladan da je hteo da kaže još nešto na inicijalni tekst rekao bi.

izvini ali uvek ću isto reagovati na takve fejkčine.

Ух сувише сам слаб према женама да бих тако нешто запазио :)

А јесте Владан је био ту.

Подели на овим сајтовима

@Аристарх мислим пуно тога о пуно чему.Само је питање из ког угла ме ти посматраш? Мени је живот једноставан, хвала Богу.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Milica Bajic рече

Обавезно ћемо на крају да се љубимо језиком 

Драгиша ће да снима!:))

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, ana čarnojević рече

mda dok ne dodje MB na stopedesetoj strani da taguje Vedrana ništa od teme i njega na forumu. I pozitivnog duha pride. Vladan da je hteo da kaže još nešto na inicijalni tekst rekao bi.

izvini ali uvek ću isto reagovati na takve fejkčine.

ali će da uvali izvesnu narodnu  mudrost, da doda još pozitivnog duha, to sigurno.

Народну мудрост је тако рећи цитирала из кумовог коментара који је изнад њеног:)

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, kopitar рече

Izgleda da je Ava izmislio grupni egzorcizam i mene je udarila neka depresija da sam izgubljen za Krista a sad mi je to potvrdio i jedan prepodobni katolik.

Sada cu odgovoriti kopitaru. Vec sam ti rekao,kopitar,i to ti opet najozbiljnije kazem:bludnost je ono sto te unistava i radi te proklete bludnosti ne mozes shvatit ni najosnovnije istine vjere. Bludnost cini da sve vidis izobliceno i naopako. A bludnost koju izvrsavas u svom bracnom krevetu jednako je sramotna i odvratna Bogu kao i bludnost koju bi izvrsio s placenom zenom u javnoj kuci. Bog te jos uvijek ne mrzi,ali te gleda s prezirom i vec je spreman da te baci u pakao da vjecno goris u drustvu demona jer bio si vise demon nego covjek. Pakao se vec otvara pod tvojim nogama da te proguta. Sotona ti je vec pripremio mjesto u svom mracnom kraljevstvu. Zaustavi se dok jos mozes,obuzdaj pozudu zbog koje si postao tako pokvaren i glup! I pokaj se dok ti srce radi prozdrljivosti i bludnosti nije jos vise otvrdnulo i dok ti demonska oholost nije oduzela i ono malo svjetla sto je jos preostalo u tvom izopacenom i zamracenom razumu. Pokaj se dok ti Bog jos moze oprostit i cini pokoru dok jos imas vremena. U paklu ce biti prekasno i za kajanje i za pokoru. Onda ces shvatit da se ne isplati izgubiti Boga radi sramotnih bludnih uzitaka i da bludnost u braku jednako kvari covjeka kao i bludnost izvan braka. I neces moci onda reci da te nitko na to nije upozorio jer sam te ja vec nekoliko puta na to upozorio. I tebi preporucam sveti post kao najbolji lijek protiv pozude tijela i kao djelotvorno sredstvo protiv mentalne retardacije.

А ова порука је феноменална. Не би смео овог демона пустит у кућу или на базен јер окидају на жену без бурке... нису никад развили љубав према женама мимо сексуалне...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Аристарх рече

рекох ја раније, да није за ментално слабе ова тема. Шта мислиш ти о нпр. Архимандриту Рафаилу Бољевићу кад критикује лакирање ноктију, шминкање и билборде са женским гаћицама (које носе модели)?

Била ти је света (да није за ментално слабе ова тема)!:)) Синоћ смо им извршили колективну психичку декомпензацију! Недодирљиви су мислили да ће моћи да дођу и да са циничким смешком овде трују атмосферу. Неће да може. :tongue:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, kopitar рече

Bolestan čovjek, ali ovo za spasenje da se ne vidim me dosta muči.

Ако си луд... Битно је ко ти каже. 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Milica Bajic рече

@Аристарх мислим пуно тога о пуно чему.Само је питање из ког угла ме ти посматраш? Мени је живот једноставан, хвала Богу.

рафаилова анализа жена је питање. Ти си жена која се брзо саблазни. Па ме интересује да ли си се саблазнила на неке његове стандарде о женама.

мени је такво мишљење саблазно, јер уместо да учи о свим врстама љубави према супротном полу. О томе како страсти немају везе са физичким изгледом у својој суштини...

Он сматра корисним да се направи вулкан страсти где ни гаћице женске не би смеле да им се појаве на билборд, а посебна су прича купаћи, шминка, штикле које жене користе или вештачки нокти са којима му долазе у цркву... то наводи Рафаило, по упамћеном стандарду из 16-ог века, Плава и Гусиња или Берана (нисам сигуран сад који град је био пример честитости)... можемо направити тему о томе посебно негде. Али мене интересује да ли те такав начин размишљања саблажњава?

Подели на овим сајтовима

@Аристарх  Отац Рафаило ми је заиста посебна тема. Овај видео о коме причаш бих морала да одгледам да бих коментарисала, нисам баш његов верни пратилац.

Генерално, његови ставови су ми ужасно строги, али ми за сада нигде нису страни нити има у њима ишта негативно што би ме саблазнило.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...